TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 19. 03. 2016

Jak si nahrát profilovou fotku?

Aja69

Původní Sebekoučink

22 %
0 kg 9 kg

Již zhubnuto: 2 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 705
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133317.60 km
Kolo: 66129.30 km
Cvičení: 5532 h 15 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Reklamy, aneb nic není zadarmo...

30. 03. 2016

Zdravím všechny ze STOBu, 

jsem moc ráda, že jsem se zaregistrovala a doufám, že časem ten čas, který do sestavování jídla, počítání kJ a cvičení dávám, přinese kýžený výsledek. 

Nicméně k tématu.

Jsem už přes rok doma na mateřské / rodičovské a celý den mám jako podkres puštěnou TV. No a už toho mám tak akorát dost. To jsme opravdu takové stádo, co sebou nechá manipulovat? angryVždyť nám cpou do hlavy, že na vše je pilulka: hubnutí, alergie, prostata, erekce, nespavost, bolest...

Není načase se zamyslet a uvědomit si, že právě u hubnutí Vám NIKDO NIC nedá zadarmo? Jedině Vy jste strůjcem úspěchu / neúspěchu hubnutí, ne pilulka. Je to Váš boj, ve Vaší hlavě především. Přeci kdyby tohle fungovalo, nebyl by STOB a všichni okolo bychom byli krásní a štíhlí!!!

Jde o nás, naše zdraví, náš životní styl, naše odhodlání a i naše případné chyby a selhání. A je zase jen na nás se zvednout, nehroutit se a začít znovu, pokud chybujeme. Jedno uklouznutí za čas je tolerovatelné a nemá smysl se kvůli tomu vzdávat. Je nás v tom víc, máme aplikace, tabulky a hlavně, máme selský rozum!!! A pokud ho budeme používat a budeme na sobě pracovat, budeme úspěšní. A za peníze, které bychom dali na prášky "na hubnutí", si třeba můžeme časem koupit nějaký kousek oblečení...samozřejmě podstatně menší velikosti, než kdy před tím... laugh

Hodně štěstí a odholání všem, co na sobě makají a poděkování STOBu, že nám tak pomáhá!

Krásný den!!!

Andrea

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

01. 04. 2016 16:24
Ajo, loni jsem jela celkem úspěšné kg úbytky, ale startovala jsem téměř z obezity (BMI 29,?) Letos (BMI 25,?) jsem to chtěla opakovat, ale na kg nic moc, ovšem v cm je to lepší.
Takže správně na váhu kašlem, protože budeme mít krásná tvarovaná pevná těla bez zbytečných tukových zásob, takže aktivitám zdar!
01. 04. 2016 16:01
Děkuji všem za podporu, přečtení a reakce. Já se už přes 2 týdny opravdu poctivě snažím jak v jídle, tak ve cvičení a také mám tendence vážit se snad 10x denně, protože to přeci musí být vidět!?!? Kila musí letět dolů, když jsem tak vzorná! Haha...samozřejmě nic takového se nekoná! Naopak váha stagnuje. Ale postava se cvičením tvaruje, tak si říkám, že se snad tuk mění ve svaly a vše je na dobré cestě. Krásný den a nadcházející víkend všem ze STOBu
31. 03. 2016 11:45
Je v lidske povaze chtit vysledek ted hned a pokud mozno bez prace - a to "bez prace" je pro Cechy jeste typictejsi nez v nekterych jinych kulturach. Ale tyhle zazraky na pockani oslovuji lidi opravdu vsude. Clovek nerad slysi, ze si neco musi poctive odpracovat. Vsak je taky dietni prumysl jeden z absolutne nejvetsich! Vis, ktery typ knihy se na nejprstiznejsi knizni zebricek na svete dostane pokazde? Kniha o diete! Tak nezapominejme, ze - receno s tetou Katerinou :-) - bez prace nejsou kolace. Oprava: buchty. Ty na brise :-)
31. 03. 2016 07:12
Reklama je nezničtitelná. Ať se ti daří dle tvých představ!
30. 03. 2016 23:32
Nenech se rozhodit, reklamy byly a budou na vše a každý si svou cestu může vybrat. Někdy musíme udělat ten krok špatným směrem, abychom věděli, že toto ne... Tak přeji, ať se ti daří a sama jsi strůjcem svého úspěchu!:-)
30. 03. 2016 23:07
Vždyť na tom je to celé postavené. Každý by chtěl všechno hned. O.K tady máš pilulku, ale nic není zadarmo. A o tom to celé je. Hlavně ta pilulka není zadarmo. Mediální masáž pak dokoná své. Moc lidí už takhle naletělo. Chce to ten selský rozum, a srovnat si to v hlavě. S těma nepochopitelnejma ženskejma emocema ti asi ale neporadím, to se mě jako chlapovi fakt blbě chápe. Ale základní principy by měly fungovat univerzálně. Tady jsi v dobré společnosti, hlavně to nevzdávej.
30. 03. 2016 20:42
Děkuji za koment. Určitě máš pravdu a neboj se, že i já nejsem ten věčný dietář. A i já jsem zkoušela všechny ty zázraky a tabletky a přístroje. Teď ale jedu terpve 14 dní fakt jak pohyb tak vaření a cítím se líp. Jen se musím sama přesvědčit o 2 věcech: cm jsou víc než kg. A nic nepůjde teď hned. Jak vše dodržuji, mám tendenci chtít výsledek TEĎ HNED... :-D
Známe to všechny, ne...
Chtěla jsem jen ostatní trochu motivovat a říct jim i to B, tedy, že chybovat je lidské.
Hodně štěstí všem a krásný večer!
30. 03. 2016 19:41
Andrej, zní to všechno logicky a racionálně, ale človíček a tím víc my ženský jsme plný nepochopitelných emocí s nepochopitelnýma reakcema. Motivační období se střídá s méně motivačním, a proto ty naše (alespoń moje) věčné návraty k fit stylu a jojo efekty.
Pravdu máš především v tom, že ani po uklouznutí nesmíme vzdávat náš boj!!!
Takže i tobě hodně štěstí!

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři