TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 17. 10. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

Ajule

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 3.5 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 139
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133156.14 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Dotaz

18. 05. 2016

Musím se přiznat. Nechala jsem si udělat jídelníček od jednoho výživového poradce (jmenovat ho nechci). První měsíc jsem měla super výsledky: - 2,5 kg tuku. Druhý měsíc přišla krize. Váha se nechtěla hnout a dokonoce i trochu narostla. Ale ruku na srdce, hřešila jsem, nedůsledně vážila a občas si prostě dala víc než jsem jsem měla, prorože jsem měla děsné chutě. Takže to rozhodně nebude chybou jídelníčku, ale jednoznačně mým nezodpovědným přístupem. Teď zase jedu na gram přesně, ale pořád nic. 

Né že bych chtěla zpochybňovat můj jídelníček a tedy i kvality mého poradce ... ale prostě mi to nedalo a začala jsem si jídlo zapisovat sem do STOBu (jsem od přírody děsně kritická a potřebuji mít vše postavené najisto a podložené a odůvodněné). No a co myslíte? Semaforky jsou zelené, maximálně občas oranžové. 

Potěšilo mě to. Vím že jsem v dobrých rukou a že jsem nevyhodila peníze. Ale .... kde je tedy problém? Proč i když vše dodržuji, tak mám chutě na sladné a hlavně večer bych snědla vše na co přijdu a nehubnu???

Příští týden jdu za poradcem a budeme to řešit. Zajímal by mě ale i Váš názor a zkušenosti. 

Proč to, co jeden měsíc funguvalo tak třetí měsíc nefunguje? Proč to, co mi první měsíc stačilo a uspokojilo mě mi třetí měsíc nestačí a trápím se chutěmi až hladem? 

Předem děkuji za Vaše názory. 

A.

 

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři