TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 11. 01. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Ameline

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 6 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 839
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133583.04 km
Kolo: 66291.50 km
Cvičení: 5547 h 11 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Ameline

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Svačinky do školy

19. 09. 2013

Tak příští týden nastupuji do školy. A protože je to poslední ročník a já jsem kapku lenoch - navíc chci mít poslední semestr volnější - musím se teď vzepnout, abych získala dostatek kreditů (možná je v tom zapleten i fakt, že se u nás v pátek nevyučuje a ve čtvrtek skoro taky ne).

Každopádně, většinou mám hodiny od osmi a nekončím dříve, než v 6. Po hodině a půl je přestávka 15 minut. Mám dobrou zkušenost s tím, něco malého zakousnout při každé této příležitosti, nepadá na mě pak tak snadno únava a lépe se soustředím. Není to ale dost času zajít si někam na oběd nebo domů, na což mám čas jen v pondělí.

Jakým způsobem byste řešili stravování v takovém případě?
Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

19. 09. 2013 22:46
VŠ jsem přežila na banánech (zasytily, uklidnily žaludek)...ale vážně s dnešními znalostmi o jídle bych volila saláty - těstovinový, čočkový, rýžový se zeleninou a vařeným nebo restovaným masem, ovoce, zeleninu, jogurty, proteinové tyčinky...a protože jsi ve škole dost dlouho, koupila bych si na sváču takový svačinový termoboxík - třeba tescoma má moc šikovný, je do něj chladicí vložka a dělená krabička. A nezapomeň na pitný režim!
19. 09. 2013 22:37
Na svačinu něco jednoduchého - jogurt s ovesnými vločkami nebo musli, zeleninový salát se šunkou nebo třeba mozzarellou... Výborný a rychlý na přípravu je kuskus - stačí zalít horkou vodou z konvice, když se do toho voda vsákne, tak přidat jogurt nebo zakysanou smetanu a třeba nadrobno nakrájené jablíčko, skořici. Přeji, ať se Ti ten poslední ročník podaří zdárně dokončit :-)
19. 09. 2013 08:17
Samozřejmně bych viděla svačiny, uvažuji o tom, nechávat si oběd z předchozího dne na snídani (vynechat oběd, co máme doma, se finančně nevyplatí). Spíš mi jde o to, co vlastně za věci připravovat. Jediný svačinky, co jsem zažila,byl vždycky rohlík s něčím - a pečivo jsem si odvykla jíst.
19. 09. 2013 06:29
normálně bych si udělal svačiny a jedl po cca třech hodinách - vím že je to uspěchané ale oběd se dá sníst také za 15 minut, ne každý oběd musí být teplé jídlo stačí studené, jen správný poměr bílkovin, tuků, sacharidů :-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři