TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 27. 02. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Anuszka

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 2023
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133561.12 km
Kolo: 66274.30 km
Cvičení: 5546 h 56 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Anuszka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Definitivně nejsem posilkový typ

06. 04. 2013

Tak jsem poprvé navštívila naši obecní posilovnu. Šla jsem s kamarádem a už vím, že s ním tam nikdy nechci. Je to přesně ten typ, co neustále posiluje ruce a je mu zcela fuk, že mu zpod trička leze pivní pupek. Ale to by mi nevadilo zase tak, vadilo mi, že měl potřebu si se mnou neustále povídat a tím i rušit. A jestli si myslíte, že se posilka u nás na vesnici obejde bez slivovice, jste na omylu. Takže příště si půjčuju klíče a vyrážím tam sama, pokud možno zítra dopoledne, abych měla zcela volné pole působnosti. Vadilo mi totiž, že tam přišli po chvíli další dva kluci od nás a zrovna ta sorta lidí, co mi v dětství zadělala na slušné komplexy. Ačkoli tohle už je dávno za náma, pořád se v jejich společnosti zkrátka necítím pohodlně. A taky bych potřebovala pomocst se sestavením nějakého cvičebního plánu...jako jak dlouho se rozehřívat, jak se protahovat, an který stroj jako první apod. V posilce jsem naposled byla na gymlu a tam jsem to úspěšně sabotovala. Teď to beru zatraceně vážně a ráda bych cvičila smysluplně.
Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

06. 04. 2013 16:54
tak to držím palce...naštěstí u nás je jedna fakt taková privátní, do které si můžu kdykoli zajít, mám to pěšky kousek...a když budu mít štěstí, tak tam nikoho nepotkám :-)
06. 04. 2013 16:47
ahoj, tak to já jsem byla naposledy v posilce, když jsem byla ještě štíhlá, ale po roce 2008 jsem tam nebyla ani jednou. To mi celkem vadí a ráda bych to napravila, ale zatím pořád jenom mluvím a nic, tak uvidím kdy se stane zázrak a já vyrazím ven.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři