TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 27. 02. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Anuszka

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 2023
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133054.53 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 24 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Anuszka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

A jedu v tom zas

30. 12. 2013

Dlooouho, ale opravdu dloouho jsem tu nebyla... ne, že by se mi mezi vámi nelíbilo,a le říkala jsem si, že už jsem pěkně nastartovaná a že by mi to mohlo vydržet. A prd. Mám navrch 8 kilo oproti váze, kdy jsem se sebou byla opravdu spokojená. Má nejideálnější váha zatím byl 58 a já jsem chtěla hubnout víc (kráva!), teď bych byla ráda, kdybych se k ní vrátila. Navíc jsem oproti dnešku byla v daleko větší kondici, protože jsem pravidelně cvičila. A byla jsem poměrně pružná, protože jsem se po cvičení intenzivně protahovala. 

Ale abych furt neskučela: začala jsem chodit na lekce irských tanců, což je neskutečný záhul na nohy, ale taky na zpevnění celého těla a na dech, konečně jsem dokončila první level pole dance, v roce 2014 už začínám s bronze class a tam se teprv nadřu, to už nepůjde chodit jen na lekce a pak se doma flákat, nestíhala bych. Z lecke pole dance jsem okoukala skvělou rozcvičku, kterou teď makám tak obden (prokládám Jill a v době, kdy mám trénink už pak doma necvičím). Začala jsem se po domácím cvičení zase protahovat... je to časově náročné,a le já chci výsledky. A hlavně!!! Jsem paní své kuchyně, takže dělám dvě varianty jídla, jednu pro přítele takovou chlapskou a větší a jednu pro sebe, s méně přílohy a více zeleniny, s méně tuku. 
Ne, že by se jako přítel mohl vyžírat, snažím se vařít zdravěji i jemu, než si vařil doposud, ale nepřeháním to, oni chlapi si na zeleninu moc nepotrpí. Ale i tak od té doby, co bydlí se mnou a já vařím zhubnul 10 kilo. Prostě vynechal kupovanou sekanou, pizzu a věci z konzerv (ale tu pizzu někdy dělám domácí a myslím, že teda moc dobrou).

Držte mi palce!!!
Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

30. 12. 2013 20:20
Zuzi, děkuji :-) já jsem si vybrala hlavně velmi zábavné sporty, nemám ráda když musím dělat sport pro sport, mám odjakživa slabost pro tanec, takže tohle byla ideální volba... a 58 bylo právě v době, kdy jsem měla i poměrně vypracované svaly, takže o moc víc už bych echtěla, ale důležitější jsou samozřejmě centimetry
30. 12. 2013 16:38
Rozhodně palce držím:-) Máte to hezky napsané, v hlavě srovnané a vybrala jste si i náročné sporty - irské tance a pole dance - budete mít krásně vypracovanou postavu a třeba už přesně těch 58 kilo ani nebudete potřebovat.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři