TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 07. 06. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

ArwenMia

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 3727
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133275.38 km
Kolo: 66129.30 km
Cvičení: 5531 h 55 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

ArwenMia

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Lapač snů

04. 01. 2013

K Vánocům jsem si prostřednictvím Ježíška nadělila Lapač snů. Je opravdu nádherný. Světle hnědý kruh, pavučinka lemovaná korálky a bílá peříčka elegantně se vlnící ve větru, který je vyvolám stlaním peřin.

Nikdy jsem neměla problém se svými sny, ale jak už to tak chodí, přála jsem si, aby se mi zdálo něco krásného - třeba o něžném úsměvu, inteligentních očí a rozkošně se vlnících vlasech na mužném krku muže, který bude pravou láskou mého života. O tom, jak jdeme vstříc ruku v ruce západu slunce a krásným zítřkům (ještě jsem pana Pravého a Posledního nenašla a tak jsem si o něm chtěla nechat aspoň zdát).

No a jak to tak chodí buď se mi nezdá nic, nebo mě někdo pronásleduje a chce zabít. Místo procházek po pláži, blbnutí na louce a vůně sluncem zalitého prostředí se  potloukám tmavými sklepeními, utíkám strašidelnými uličkami a peru se s odpadem lidské společnosti, kvůli něčemu, co dává smysl jen jim.

No, není se čemu divit, že jsem přes den líná, když se v noci tolik naběhám:-)

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

05. 01. 2013 12:05
Mně se dneska zdálo, že jsem těhotná, přítel o tom nějak neví a babička s tátou mě chtěli odrodit -> táta tam mával s nožem a babička že je moc tupej, že tím tu šňůru nepřeřízne (k porodu (naštěstí) nedošlo, já jsem ještě měla někam jít a tak vůbec). No prostě fakt divnej sen a já ještě zmatená, jakto, že jsem těhotná a přítel o tom neví a že se asi bude divit :D tak si teď říkám, jestli mi to tělo tím snem nechtělo něco říct..... :))
Asi je to jen stres ze zkoušek, teda snad. A snad jsem tu dnešní aspoň dala. :)

Ale lapač snů, pokud se hodí k okolí, no to musí být paráda :-)
05. 01. 2013 12:03
No, je potřeba chvíli počkat a spát pod ním, mě se naladil rychle. Možná na to slouží ještě jiný fígl, ale ten jsem nepotřebovala hledat.
Jinak všeobecně si myslím, že je lapač snů jen dekorativní prvek, ale na druhou stranu se mi od doby, co ho mám, skutečně nějaké hrůzy nezdají. A když, tak ho vyklepu z okna nebo profouknu fénem a zase se mi to zdát přestane. :)
05. 01. 2013 11:47
To jo, občas nějaký sny jsou fakt zajímavý:-)
Menhet a ty víš, jak ho naladit?
05. 01. 2013 09:47
O lapači snů toho moc nevím, ale zrovna dneska se mi zdálo, že mě jako malé holčičce strašně ublížila kamarádka. Prošlo jí to, ale já jí chytila a mlátila jsem jí tak zoufale, vztekle až jsem vzteky brečela. No a v tu chvíli jsem se probudila ubrečená jak malá holka :-)
To by mě zajímalo, co by mi na to řekl psychouš :-)
05. 01. 2013 09:39
Lapač snů je potřeba občas vyklepat :) A nejdřív naladit na tvou vlnu.
05. 01. 2013 09:25
Kdyby to noční běhání apoň spalovalo kalorie, když už si neodpočineš.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři