TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 07. 06. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

ArwenMia

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 3727
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133162.34 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

ArwenMia

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Utrácím, utrácíš, utrácíme - krizi navzdory

20. 01. 2013

Ve čtvrtek jsem zde vyjádřila svou radost ze získání práce (mé první) a v pondělí nastupuju.

Do té doby bylo (a je) potřeba udělat ještě spoustu věcí. Jako naříklad vysedět v čekárně u doktora dvouhodinovou čekací dobu kvůli výpisu z karty (který byl za minutu hotový!), nakoupit si propisky a bloky, abych si mohla poznamenávat postupy a povinnosti, které budu muset zastávat ve svém pracovním zažazení, dále pak koupit nové pěkné botičky na přezutí do práce - byly ve slevě - no nekup to a zároveň s tím nové krásné blyštivé naušničky v byžu (jsem na to úchylná) a novou podprdu a kalhotky u větnamce.

Dále pak pro mou problematicky suchou plet potřebuji celodenně krémy, lesk na rty, make up, zrcátko a přece se mi to nebude jen tak povalovat v kabele (abych až to budu potřebovat, jsem to nemohla najít) - takže dalším potřebným inventářem bude kosmetická taštička - je objednaná i zaplacená - doufám, že přijde brzo...

To samé avon. odolejte, když je v kampani taková pěkná cenová relace? Všeho mám dost a přece málo... Za ty prachy to klidně může nějaký čas poležet ve skříni, než na to přijde řada:-)

Mělo by to býti vše, ale! Kancl mám přímo v centru města - ojoj, boj se peněženko, za chvilku bude potřeba nových hadříků:-)

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

20. 01. 2013 18:03
Úplně jako bych viděla sebe :) joo, tohle potřebuji - tohle se taky hodí :) přece tam nechám tričko za 100,- Kč, hmm...kalhoty za 399,- Kč - no nekup to :) ať žijííí slevy! :) joo a Avon - sprcháčů a podobných blbin jsem k Vánocům dostala zásobu na celý rok - ale tak teď mají ve slevě šampony - už jsou objednané :) atd, atd.
20. 01. 2013 14:45
Tak to je sranda :) Ale včera jsem byla poučena, že krize není nedostatek peněz obecně ale nedostatek peněz v oběhu, takže vlastně pomáháš zašehnávat krizi!
20. 01. 2013 12:58
Banaska plně s tebou souhlasím :o)
Jen si nakup vše co je potřeba, jsme jen ženský, které se chceme přece líbit a být sexy, k sežrání atd. Taky se chystám do obchodů... třeste se :D
20. 01. 2013 12:49
Ale co, radost si musíme dělat a jak vidím želvici, tak ty hadříky by mohly být menší a pak to bude dvojnásobná radost!
20. 01. 2013 12:45
tak tos utratila celou výplatu ještě než jsi jí dostala, ne??? :-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři