TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 07. 06. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

ArwenMia

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 3727
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133040.31 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 4 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

ArwenMia

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Jak pokračuji

09. 01. 2014

31.7.2013

Výška: 164cm
Váha: 89kg (hrozný, po Vánocích bylo 82kg, pak jsem se dostala na 75kg a nyní toto)
Míry: prsa 108, pas (nejužší místo)  98, břicho (nejhorší místo) 116, boky 114

Protože se mi nechce každý den vše odvažovat a lámat si hlavu se semaforkama, tak jsem se rozhodla, že si jídlo v sebekoučinku zapisovat nebudu (zatím).

Prostě zkusím pouze omezit rizikové potraviny (sladké, tučné a pečivo) a uvidím, co z toho vznikne. Také chci dodržovat pět jídel denně - ne jen tři a to třetí pak trvající od doby co přijdu z práce do doby, než jdu spát.... Jestli mi rozumíte...

No a zařadit trošku té fyzické aktivity...


22.10.2013

Váha: 84,7 kg (-4,3kg)

Míry: prsa 106 (-2cm), pas 89 (-9cm), břicho 109 (-7cm), boky 109 (-5cm)

Za skoro tři měsíce to mohlo být jistě lepší, ale aspoň něco :-)

Co se týče mého stravování. Nemohu říci, jaký mám denní příjem KJ - nepočítám,  nevážím. Každý den snídám, obědvám a večeřím. Snažím se zařadit svačinky - aspoň ovoce, jogurt, zeleninu...Ne vždy se daří. Odhadem mám celkem nízký příjem bílkovin, snídaně nemám zrovna velké a dopolední svačiny také ne. Doháním pak obědem... jím tak, abych se nepřežírala, ale abych neměla hlad. Zda je jídlo zdravé, nebo nezdravé, nebo jaké má hodnoty nějak neřeším... jednoduše na to nemám čas...

Od konce července chodím každý den z práce domů pěšky. Je to cca 2 - 2,5 km. Mohla bych chodit i ráno, ale to bych nesměla věčně něco nestíhat :-D Takže alespoň odpoledne.

Od září chodím každé úterý na cvičení - (takové hopsání - aerobní cvičení). Nově jsem od října zařadila ve čtvrtek stepaerobic. V neděli jsem byla na bodystylingu a přemýšlím, že bych sem tam mohla zařadit i jej... nebo plavání... Uvidím.

Doufám, že i když to klesá pomalu, že to klesat bude i nadále...

Ps - už mi jsou kalhoty, které jsem v půlce července dostala a ve kterých jsem ale fakt nemohla chodit - všude mi lezly špeky... ted uz v nich klidně muzu vyrazit ven, aniž bych se musela stydět....:-)

 

 17.11.2013

Váha 81,5kg
Míry: prsa 105, pas 86,5, břicho 105, boky 105

V porovnání s červencem mám o:  -7,5 kg, -3cm přes prsa, -11,5cm přes pas, -11cm přes břicho, -7cm přes boky. A je to už i trochu vidět ;-)

Jináč váha se mi pohybuje mezi 81,2 - 82,5kg.
Jídlo stále nezapisuji, ani nijak extra nehlídám. Baj očko ale mám stále malé snídaně a dopolední svačiny zapomínám a bílkoviny bych měla určitě červený... Bohužel v tuto roční dobu i té zeleniny mám jakýs takýs nedostatek. Na zahradě  už nic neroste a zelenina v krámě je buď drahá, nebo nijak zvlášť dobrá. Ovšem pokud někde ukořistím ledový salát za "dobrou" cenu, tak ho spořádám celej na posezení - to já prostě můžu... Semtam si dám čínské zelí, ale málo no... Už se těším na léto ;-)

Ale co se pohybu týče, tak mám ze sebe radost. Z člověka, kterej nikdy nesportoval ani nikdy nic nedělal jsem začala pravidelně cvičit. Domů chodím každý den z práce pěšky (no dobře, nijaká dálka to sice není, ale i tak), každé úterý cvíčo (aerobic, stepy... je to takové pomalejší, ale aspoň něco), každý čtvrtek stepaerobic (ten už je teda rychlej a dá mi pěkně zabrat) a každý víkend bazén (1 - 1,5 hodiny prsa paní radové - neumím prostě potopit hlavu...). A strašně mě to baví... vždycky se celej den na cvíčo těším a když mám zrovna volné dny, tak si říkám, jaká je škoda, že nikam nejdu... Ráda bych zařadila ještě něco, ale skupinové cvičení leze celkem do peněz a večer je brzo tma a samotná na procházky chodit nechci. Asi mi fakt nezbyde nic jinýho, než se poohlídnout po nějakým fešákovi, kterej by se mnou bude po večerech randit v parku :-D

9.1.2014

A máme tu nový rok. Vánoce jsem zvládla uplne na jednicku:-) Mela jsem vsechno: cukroví, medovník, bramborvej salat, kapra, vinnou klobásu, svíčkovou s knédlema, brabce a bramborový knédl, víno, víno, víno a po Vánocích ještě o půl kila méně :-D


K dnešnímu dni:
Váha: 80,4kg
Míry: prsa 104, pas (neujužší místo) 85, břicho (nejhorší místo) 104, boky 104


Začala jsem cvičit Jillian. Mám za sebou 12 dní + jeden den místo Jill aerobic a jeden den stepaerobic. Úbytky jsou, i když bych neřekla, že na první pohled viditelné! Přijdu si trošku jiná... jinak tvarovaná, pevnější... Nefotila jsem se na začátku a tak si říkám, jestli to není jen takový placebo efekt... No uvidíme. Dnes me ceka stepaerobic, takže na Jill zase až zítra. Zatím je to v pohodě. Nějak extra se do toho nenutím a půlhodina vždy pěkně utekla... Takže snad u toho vydržím :-)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

20. 11. 2013 06:30
Pomalu ale jistě.Možná při zapisování by ty výsledky mohly být lepší,protože jedině tak zjistíš kde máš mezery a kde se to dá zlepšit,aby zhubnutí bylo trvalé.Aby jsi zásadně neměla omezený příjem a tělo nestrádalo :-(.Možná že by jsi mohla zkusit aspoň třeba o víkendu navážit,to je malinko více času,pokud teda se snažíš i o víkendu dodržovat jídelníček.Takže ti přeji hodně úspěchů a jsi šikulka jak jsi se vrkla i do cvičení :-).

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři