TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 07. 06. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

ArwenMia

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 3727
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133162.34 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

ArwenMia

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Asi se sebekouči nevyhnu...

27. 02. 2014

Můj poslední pokus zhubnout jsem pojala jinak... a to tak, že si nebudu nic vážit, nic počítat, nic zapisovat... prostě se jen budu trošku omezovat v kritických potravinách, snažit se nenásilně zařadit zeleninu a bílkoviny a nepřežírat se... A cvičit.
Od léta jsem shodila 10 kilo a pěkných pár centimetříků.
Možná za to mohlo cvičení, možná snížení léku na mou zrychlenou štítnou žlázu, možná to, že jsem se více hlídala... Je jedno, čím to, ale už to nejdeeee.... Poslední měsíc a půl se mi váha pohybuje +- 0,5kg a centáky taky nic, stojej... Já vím, řeknete si, že to je dobrý, že alespon nepřibývám, ale... Ale chci ještě něco dostat dolů... Asi se kouči nevyhnu... jenže horší je, že na nějaký zapisování a počítání a extra vaření prostě nemám čas...  Nechce se mi do noci vyvařovat a chystat krabičky a počítat... Ono chvíli to jde, ale den co den... Nee, to už nee...
A protože byste mi tu určitě radili, at si zapisuju, tak radši žádný rady nechci :-D
Ne to byl vtip :-)
Zkusím si přidat víc bílkovin, to totiž vím, že mám málo... tech totiž je vždycky málo :-D A bohužel, ted v zimě je málo i zeleniny... nejen, že je drahá, ono na ní dokonce ani nemám chuť... už se těším na ředkvičky ze zahrádky, na čerstvej salátek a rajčata... hmmm, jak já už se těším na rajčata :-)
Jé a teď jsem dostala chut na řepu... Dneska po práci asi penny nestihnu, ale zítra bych s emohla podívat, jestli nemají nějakou pěknou řepičku :-)
Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři