TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 09. 10. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

Daranea

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 5361
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133275.38 km
Kolo: 66129.30 km
Cvičení: 5531 h 55 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Daranea

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

První prosincový den, večer a noc

02. 12. 2012

Tak jsem se vyhrabala z postele, nasnídala se, upadla zpět do bezvědomí, zase procitla a rozhodla se napsat blog, abych se vykecala z doznívající opice.
Včera jsem měla náročný den. Oslava dědových narozenin a večer sraz s třídou z gymplu. Těšila jsem se, šli jsme se s rodinou podívat na rozsvícení stromu, pojedli, popili, s mámou jsem si popovídala a večer vyrazila do víru maloměsta.
Restaurační zařízení nic moc, dvacet lidí u dlouhého stolu je dost hloupé řešení, obsluha pomalá až netečná. Po půl hodině si někdo všiml, že jsem přišla a zeptal se mě, co chci pít. Objednala jsem si rovnou láhev růžového vína, co kdyby obsluha přišla zase až za hodinu? Sedla jsem si na konec stolu, ke klukům, se kterými jsme v dobách našich společných studií, i po nich nadělali spoustu kravin a hodně se u toho pobavili. Bavila jsem se výborně a láhev růžového se mnou.
Co vám budu dál vysvětlovat, domů jsem přišla ve dvě ráno s velmi dobrou náladou ve stavu, kdy jste ochotní říkat psovi slečno. Dítě samozřejmě poznalo, že jsem doma a začalo kňučet, takže jsem ho vytáhla s řevem z postýlky, uložila vedle sebe a spali jsme tvrdě až do rána.

Začala jsem s vínovou dietou, je to náročné a nevím, jestli to vydržím. Možná není dobré začínat rovnou celou lahví, půjdu do toho pomaleji.

A malá má rýmu, je protivná, ubrečená a bude potřeba jí stříknout do nosu a odsát, kdo to asi udělá? Nesnáším to, vždycky u toho hrozně řve a brání se.

Za každý prohýřený večer vždycky přijde nějaký trest.
Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

02. 12. 2012 15:37
:-)))))
02. 12. 2012 15:27
Tak to sis to pěkně užila. Já byla na srazu v pátek. Měli jsme 30 let od základky a přišli i učitelé, bylo to super. Já si víno nedala, ale vypila jsem 5 plzeňských piv a domů přišla skoro ve tři. Také jsem se včera z větší části dne válela, ale jinak mi bylo dobře. Tak vydrž a bude zase dobře :-)))
02. 12. 2012 14:12
Vydrž dnešní den, už odpoledne bude líp. Malou vezmi ven, to je na rýmu dobré řešení, No a pak pokračuj v dietě, ovšem změň ji na STOBácku, tam je výsledek jistý, bez uhrožení jater a bůhví čeho ještě. Měj se krásně.
02. 12. 2012 12:31
já včera oslavila svou TV premiéru s kamarádkou. Ve dvou jsme vypily 3 lahve vína a ani jsem se moc nemotala, ale je fakt, že to víno bylo takové šumivé lehounké...Večer před tím jsem zas lemtala červené...Takže taky jedu vínovou dietu :-D. Jen je blbý, že tak kolem 5 hodiny mě probudí žízeň jako trám :-)
02. 12. 2012 12:24
Jo bylo to super, ale manžel by se mi dneska taky víc hodil doma než v práci. Jdu volat do pizzerky a objednat nedělní oběd. Dám pizzu na talíř, na víc se nezmůžu :)
02. 12. 2012 12:19
Ještě řekni, že jsi si to neužila? :) ty následky pak ale stojí za to, to je pravda :D já takhle jednou byla pařit s přítelem a švagrovou...ta ale jak dlouho nepila, ráno bylo katastrofální ...a malému povídala:" MIláčku, mám tě ráda, nikdy tě neopustím, ale dneska se o tebe bude starat jen tatínek." :D takže asi tak :D
02. 12. 2012 12:14
ale stálo to za to, ne? :-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři