TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 09. 10. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

Daranea

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 5361
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Daranea

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Ach ta hlava!

10. 09. 2013

Po delší pauze, kdy sem jen tak zaskočím, kouknu na pár příspěvků, zapíšu váhu a sem tam nějaký ten den jídelníčku, jsem se rozhodla vám taky něco napsat.

Ale hlavně, proč jsem se rozhodla.

Spousta z vás považuje moje příspěvky za vtipné  a někdy i motivující a já se potřebuju někdy vykecat. Nemůžu vás přece nechat déle čekat!

Zkrátka - podařilo se mi shodit další kilo. Když jsem založila 1.8. další cyklus, bylo to spíš ze setrvačnosti, váha stagnuje už dobu a já se nedokážu dokopat něco s tím udělat.
Zlenivěla jsem a mám tolik práce, že se mi prostě nechce vyvíjet nějakou fyzickou aktivitu navíc, byt by mě třeba bavila. Prostě jsem se na to tak trochu vyprdla.
Cyklus jsem začínala se 103 kily, po nějaké oslavě a před MS, naplánovala jsem to dobře, abych měla hned za týden o kilo méně :) Pak šlo další kilo apak se zase vrátilo...nikdo neví jak, tak jsem minulý týden zapomněla na vážení. Radši, nebudu si přece kazit náladu.
Tak jsem byla překvapená, když jsem dnes ráno jen tak mimmochodem mezi rozcvičkou a snídaní stoupla na váhu, která mi ukázala jen plný hrnek čaje nad stovku. 2,5 kila je pryč, něco byla voda, něco vlasy, ale konečně jsem se zase hnula alespon o malý kousek.

Někdy to prostě pomáhá, jen tak vypnout, a že jsem se teda nijak zvlášt nehlídala, a užívat si dobroty. Tělo dostane pocit, že energie je zase dost a nějaké to kilo pustí.

Hlavně jsem se na to přestala soustředit a to je dost důležité.

A jak řešíte krizi neubývajících kil vy?
Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

26. 05. 2014 10:26
Moc Ti to s novým účesem sluší
11. 09. 2013 12:25
tak po té knize se kouknu... a je to jak říkáš... je to jen v hlavě :-) jsem ráda, že se ti daří :-))
11. 09. 2013 12:25
Práce mě pořád baví, i když jsem narazila na dost nepříjemných lidí, kteří chtěli zázraky na počkání a neřídili se mými radami, některým jsem připadala málo profesionální a to mám, prosím, v naší společnosti jako jedna ze dvou diplom v oboru nutriční terapie :)
Abych doplnila pozitivní myšlenku, narazila jsem v rámci průběžného vzdělávání na knihu Hubnutí bez diet a cvičení, napsala Martina Králíčková, vyšlo letos, nalezeno v městské knihovně :) Čtu to jedním dechem a moc mě to baví, právě jsem narazila na kapitolu o tom, že jsme takoví, jací chceme být a tak je důležité myslet pozitivně, protože, dyž si budu říkat, že jsem krásná, krásnou se opravdu stanu. Už jsem to tušila dřív, ale tohle mě znovu probudilo a jdu o tom informovat své klienty, kterým se nedaří.
Docenturu už jsem jednou slavila, se starou váhou, ten nový přístroj mi ji ne a ne dopřát :D Z tohoje vidět, jak je váha nepřesný a ošemetný údaj :)
11. 09. 2013 08:24
Ještě kousíček a bude docentůra.
Držím palce do dalšího boje :-))
11. 09. 2013 08:17
:) s tím plánováním cyklu to máme hodně podobné :D ale super je, to jde i bez denního hlídání :)
11. 09. 2013 07:50
no vidíš to, jde to, i když si myslíš, že ne :-)) a co tvoje práce?? Jak to jde??
11. 09. 2013 06:23
snažím se vydržet a očima posunuji váhu při vážení :-) je to těžké držet motivaci, když váha stojí a nehýbe se, ale držet se zuby nehty aby tělo povolilo dřív než vlastní vůle

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři