TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 10. 01. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

DarthRubios

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 231
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 7.70 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133561.12 km
Kolo: 66274.30 km
Cvičení: 5546 h 56 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

DarthRubios

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

4. týden: Vánoční kila jsou zase pryč

11. 01. 2015

Tak jsem konečně na váze se kterou jsem před čtyřmi týdny začínala. :) No úsměvné to moc není, ale jsem ráda, že jsem to dokázala zastavit včas. Už jsem v polovině zkouškového a celkově jsem zhubla 2 kila, když to počítám od "povánoční" váhy. Což dělám abych se mohla aspoň trochu radovat z výsledků. Dneska jsem se také po měsíci měřila a výsledky zůstaly stejné. :) Uf...
Ze zkouškového už jsem vzteklá jak pes a všichni okolo to odnáší. Až budu mít partnera tak ten, který se mnou přežije zkouškové zvítězí jako ten "pravý". :)
Teď se jdu ještě učit a večer se pustím do vytvoření jídelníčku na příští týden. A zítra ráno mě čeká zkouška. Držte mi palce, prosím.
Taky mě příští týden čeká menzes takže jak se znám tak mě bude honit mlsná po celém baráku. Jak vy bojujete proti chutím? Dokázali jste je nějak zastavit či potlačit?




LilySlim Weight loss tickers
Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

11. 01. 2015 22:19
Vánoční kila jsou pryč...to je super. Na zkouškové si ještě pamatuju...naskakuje mi vyrážka:-), ale vždy se to dalo přežít a nakonec skončilo. To samé přeji i vám - aby úspěšně skončilo. Při menzesu na sobě nepozoruji žádné změny - chutí k jídlu, nálady... Možná tak dva dny před - víc jím. Vyvážený jídelníček na to ale opravdu funguje. Těžko říct, jestli se ale tentokrát nespojí menzes a zkouškové - to jsem rozhodně víc jedla, protože jsem si nebyla líná uvařit, jen abych u toho učení už sedět nemusela. Takže hodně štěstí, držte se!
11. 01. 2015 22:16
Gratuluji ke ztrátě vánočních kil!!!
11. 01. 2015 19:44
Sladkosti útočí, nervy ujíždějí, veškerá aktivita se zdá tisíckrát lepší, než sedět u učení, ale do cvičení se mi taky nechce... jojo, všichni milujeme zkouškové! Ale zvládnem to, ještě si k tomu zhubneme a pak už jen dobýt svět:) Chutě potlačuje vyrovnaný jídelníček (u mě hlavně dostatek bílkovin), něčím se zaměstnat a hlavně nemít nic hřešícího doma. Ale menzes moc nezvládám taky, to je boj sama se sebou, podobně jako to učení:D a držím zítra palce.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři