TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 08. 09. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

Diaana

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 8 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1829
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Nezapomínejme na optimismus a pozitivní myšlení

12. 01. 2013

Taky jste přes svátky nestíhaly nic, ani se chválit? Já sama se musím přiznat, že už jsem si dlouho neřekla jak jsem krásná a štíhlá. A proto jsem se dnes rozhodla, že s tím musím něco udělat. I zašla jsem do železářství přes ulici a koupila jsem háčky a řetěz - divná kombinace, že - a navíc jak to proboha souvisí s chválením se?

No jednoduše, jak to tu máme takové polostaveniště, tak prostě nemám nad umyvadlem zrcadlo. Mé oblíbené Ikea vyřadila ze sortimentu už před mnoha lety (nevím jak vy, já moc často nová zrcadla nekupuju) a nikam jinam nemám šanci se v otevírací době dostat. A tak jsem v záchvatu zoufalství, když už Standa začínal vypadal jako Monte Christo, protože se neměl kde oholit, koupila kulaté oboustrané zrcátko v drogerii - to jsem si teda taky naletěla - ta jedna strana zvětšuje a tváří tvář takovéhle realitě se nepochválím ani já...

No a ty očka byla do hmoždinek co nad umyvadlem zely prázdnotou a ten řetěz - teda spíš řetízek - prodavačka mi ho ukázala se slovy a tady máme takzvaný kozí řetěz, ale tenhle je spíš tak na kůzle - holt malé až téměř malinkaté město - byl na pověšení mezi ně, aby mělo zrcádko na čem viset. Navíc jsem to ještě vylepšila, že po stranách zůstaly viset ty konce toho řetízku a tam jsem na jednu stranu pověsila kartáčky s pastou v zaříznuté lahvi od mléka:-))) Jsme ekologové a nestydíme se za to:-)))

Co si neudělám to nemám - třeba skříňka v té samé koupelně stále ještě překáží na zemi, protože má drahá polovička ještě nepřivezla vrtačku a nepověsila jí. Kdyby tu ta vrtačka byla tak už jsem to nevydržela a pověsila bych si jí sama, ale takhle čekám, kdo to vydrží dýl. Včera si o ní Níkolka odřela nohu, takže bude asi prudit se mnou...

Ale abych se vrátila k tomu zrcádku - je tam proto, abych se mohla pozitivně afirmovat pokaždé, když si půjdu mýt ruce. Takže dámy dobrou noc a jsme krásné. Jdu si to opakovat při čištění zubů:-))
Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

15. 01. 2013 14:11
Diano :) fajn připomínka, poslední dva měsíce pro mě byli tak hektické že jsem se nejen zapoměla chválit, ale i jsem zapoměla jak jíst a zacházet dobře se svým tělem čehož důsledek jsou 2 kg nahoře. Naštěstí situace se uklidnila, vrátila jsem se sem :) a k zrcadlu, před lety při postavení nové koupelny jsem si dupla a nechala zazdít mezi dlaždičky nové veliké zrcadlo, vidím se už od pupíku : ) . Jinak to u nás funguje podobně, umím ledacos jen se sekyrkou a vrtačkou se ještě nechci kamarádit . Máme už rop pověšená nová vrátka, už rok bez dodělané výplně a před tím byla ta kostra rok opřená v domě na chodbě kde dost překážela.... a tak je to s lesčím :(
12. 01. 2013 21:56
Ambiente - pro pozitivní afirmaci je při afirmování velmi důležitý pohled do očí do zrcadla, říkat si to jen tak není ono:-)) Ale nápad, že budu pozitivně afirmovat při průchodu futry se mi moc líbí:-)))
12. 01. 2013 19:06
plně souhlasím s ivcikled :-))) to je jediné na co nezapomínám bohužel ...
12. 01. 2013 12:48
Velmi ráda čtu tvé bogy, protože se mi líbí. Já mám v koupelně velké zrcadlo a moc toho v něm nevidím, jsem totiž dost krátkozraká a když se občas maluji, vidím, co denně nevidávám. Tu jsou vrásky apod. Ale na to já kašlu, jen když se obrysy jakž takž tvarují.
12. 01. 2013 10:47
No jo, pomocnou ruku najdeš nejsnáz na konci vlastního ramene.
12. 01. 2013 09:16
přece se nemusíš vidět, aby ses mohla pochválit. se sebou jsi pořád da pozitivní afirmace se dá spojit s čímkoliv. třeba s procházením futrama.
pokud jde o skříňku, doporučila bych se usmát na šikovného souseda a spojit tak pověšení skříňky s ujištěním se o svém osobním kouzlu.
12. 01. 2013 06:19
Je pravda, že se taky zapomínám chválit. To je zvláštní....... ale najíst se , to nezapomenu. :))))

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři