TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 08. 09. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

Diaana

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 8 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1829
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133561.12 km
Kolo: 66274.30 km
Cvičení: 5546 h 56 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Tak jsem zpátky (jako mnoho jiných)

05. 08. 2013

Tak jsem zpátky a mám nový cyklus - minulý pokus jsem vzdala a zrušila a teď už jsem to vzala z ostra včetně Jill. Apropos nemá někdo six weeks six-pack abs?? Od konce posledníhu úspěšného cyklu mám víc o "pouhých" 1,5 kg víc a to je to už nějakých 6 měsíců nehlídání se. Což mi přijde jako docela optimistiký stav, ale co není optimistické je propad svalové hmoty neboť sice jarní práce byly těžké, ale jsou takové pomalé a jednostrané a na cvičení nezbývala energie (po první Jill mně bolí hlavně ruce, divné).

Jinak režimově: pitný režim mi dělá trvale problémy, i když na druhé straně alkohol jsem nijak zvlášť neomezovala (jako včera) - přišla bouřka a došel proud, všeho jsme nechali (já se ještě procvičila ve výrobě olejových lamp, ještě že byla nevyhozená ta bedna s chemikáliemi. Ostatně lampička se velmi povedla, pohledem z okna jsme zjistili, že máme nejlepší světlo v okolí:-)) a pak jsme seděli kecali a vypili ve dvou skoro tři lahve vína. V jednu ráno začal houkal alarm někde velmi blízko a vydrželo mu to přes hodinu, pak si dal pauzu na půl hodiny a pak zase houkal asi hodinu. Za takových podmínek nemělo cenu jít spát, stejně bych neusnula, takže ještě sjela kus Abaratu 2 a šla spát bůhví kdy. Takže dnes ráno, opět o půl kg více - ale v tomhle případě je to voda to vím, to je v pohodě.

Dnešek jsem si tak nějak naplánovala a jako obvykle bílkoviny oranžové - ach jak mi ty semaforky chyběly:-)) SAFA ignoruju, s tímhle ukazatelem nesouhlasím. Ještě by to mohli domakat tak, aby to ukazovalo obsah vitamínů a minerálů (blouzním já vím:-))

Tak se vítám a všechny zdravím (doufám, že tu jsou stálé nějaké spoluhubňulíny, které znám z podzim/zimy!
Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

26. 08. 2013 11:33
Ahoj a vítej zpět :))
26. 08. 2013 11:30
Vítej zpátky bojovnice :-)
26. 08. 2013 10:05
Ahoj přeju samé úspěchy, já se teď také s pokorou vracím. Kil tedy přibylo více, ale to souvisí s rozhozenou psychikou a problémama co se navalili : (
06. 08. 2013 07:27
Vítej zpět, ať se daří!

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři