TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 08. 09. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

Diaana

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 8 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1829
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133287.34 km
Kolo: 66129.30 km
Cvičení: 5531 h 55 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

A jsem tu zase:-))

02. 12. 2016

Ahojte všechny,

rok se s rokem a dalším rokem sešel a já jsem opět tady:-)) Ještě nám nikdo ty staré účty neruší. Nejsem na tom nijak šíleně, ale jsem taková polštářková a není to úplně ono.

Jinak jsem opět bez váhy, abych se zvážila - nevím kam mi jí drahá polovina zasela. Ale stejně jsem si říkala, že bych se jen měřila, že je to daleko směrodatnější (což jsem dnes učinila se sadovnickým pásmem - haha). S ještě větší zátěží na farmě než dřív, s dětma lezoucíma do předpuberty a s totální neochotou počítat kalorie:-( (asi to ani není nutné, nejím moc, jen si zkouknu složení a navýším trochu bílkovinu), ale co jsem se fakt zavázala sledovat je pití - to je mega problém. Bez pití nejde dolů ani gram!! To jsem si ověřila i na dalších ženách (třeba v rámci kurzů o bylinkách co vedu, ale i jinak - dokonce jsou běžné bolesti hlavy síly migrény z dehydratace apod.)

Proto jediné co primárně budu řešit je cvičení - a tady bych potřebovala nějaké tipy:

Mám ráda pilates a začínám chodit do blízkého městečka - potud OK. Sama zvládnu nějakou jógu. Ale potřebovala bych něco jako Jill, stejně kvalitního/ funkčního, ale méně skákavého, to už mi nedělá dobře. (Ideálně video pro domácí použití, přece jen jsme vesnice a všude daleko:-()

Někdo nějaké tipy? Díky všem.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

05. 12. 2016 14:58
Já cvičím taká na Fithall, ale i i JILL a kde se skáče ostře pochoduji.
05. 12. 2016 12:24
Udělej si pravidelný plán na týden s různou pohybovou aktivitou. Stačí denně 30 - 60 minut pohybu nad rámec tvého běžného života. Určitě zařaď chůzi rychlejším tempem, alespoň 2 - 3 x týdne, když nemáš možnost navštěvovat tělocvičny, fitka. Doma si najdi posilování problémových partií, pokud nejsi "odbornice", tak za pomoci videí na netu. Super je v zimních měsících plavání, dále lyžování (pokud napadne sníh), bruslení - možnost jak na rybníku tak stadiónu. Hlavně aktivity střídej, aby tělo mělo neustále stimulaci a nezvyklo si na jednostranný pohyb. :-) Pitný režim je opravdu důležitý a tak se pokus vypít alespoň 1,5 - 2 litry neslazených tekutin, mimo vodu v zelenině, ovoci a běžných jídlech (polévka). Tak hodně štěstí.:-)
05. 12. 2016 06:27
Tip na domácí cvičení - internetový Fithall.cz - jenom se zadara zaregistruješ a cvičíš podle videí, které si buď vybíráš jednotlivě, nebo si můžeš sestavit i program.....
02. 12. 2016 21:36
Dobrý den, Jill má i jógu. Tak se zkuste mrknout...třeba se Vám zalíbí. Přeju hodně štěstí při "odpolštářkování".

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři