TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 08. 04. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

Dominigue14

Původní Sebekoučink

50% Držím!
- +

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1164
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133143.84 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Dominigue14

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

#Já a antidepresiva aneb přibíraní po nich#

01. 06. 2014

Všechny Vás zdravím,
Před malou chvílí jsme dočetla článek jedné ženy která si stěžovala na příbytek na váze po antidepresivech a , proto bych se s Vámi chtěla poděli o mou zkušenost s nimi a možná některým z Vás poradit.
Antidepresiva jsem brala ještě do nedávna asi jeden rok zhruba. Ačkoliv jsem od mala bohužel poznamená psychickou slabostí po všech svých špatných zážitcích a zkušenostech jako: ( rozvod rodičů,má špatná zdravotní stránka ohledně podvýživy díky vrozené vadě s žaludkem poté zase obezita, poté už ve starším věku těžký rozchod s mým starším partnerem po tří letem vztahu atd.) Dále jsem byla vystavována těžkému a velkému pracovnímu tlaku a ve studiu těžkým zkouškám atd.. Takže najednou se toho moc nahrnulo dále i špatné vztahy s partnerkou mého otce a , proto jsem napřed začala chodit jen k psycholožce ale dále to nepomáhalo musela jsem vyhledat větší pomoc proto psychiatričku.Při prvním sezením mi dala antidepresiva a já šla domů první měsíc byl děsný první týden váha +5kg a potom zase úplná nechuť k jídlu no hrůza .No a samozřejmě s mým životním štěstím jsem chytla všechny nežádoucí účinky přípravku a trpěla asi 14 dní a potom jsem šla k lékařce která mě poslala do nemocnice kde jsem strávila 3 dny na pozorování a kapačce ...,,Paráda, ale díky mé úžasné a mamince která pracuje ve zdravotnictví tak mi pomohla a našla účinné a hlavně ke zdravý velmi šetrné antidepresiva na přírodní bylinné bázi . Samozřejmě jsem se spojila i psychiatričkou a zkonzultovala to sní a ty mi to jedině doporučila po mém zážitku s přípravkem od ní. Sice jsem si tyto přípravky si musela hradit sama ale stojí to za to pokud máte psychické potíže. Přípravky jsou od 100kč + ale ne žádné hrozné sumy. Přípravky vydrží zhruba na dva měsíce někdy i skoro na tři :) Upřímně málo který doktor Vám o nich řekne ale po mé děsné zkušenosti s tou chemickou verzi Antidepresiv Vám radím zjistěte si napřed všechny možnosti a rozhodně pečlivě vybírejte! Hlavně spíše přírodní verze :) 
Užívala jsem dvě formy :
Kapky: Fin Avis 
Tablety: Sédatif PC
Tak doufám že jsem snad aspoň někomu poradila či pomohla a určitě doporučuji zvolit přírodní variantu. Těch možností přírodní verze je mnoho tak neváhejte a jděte spíše do ní ! :)
A Všem kteří se léčíte z nějakého psychického problému tak Vám Všem držím pěsti a věřím že to zvládnete a bude zase vše OK!!

S pozdravem a vlastní zkušeností Dominika :)

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

27. 01. 2016 23:25
Jsem velmi rada ze jste se se mnou a s ostatními podělila o svůj vlastni příběh je to nejlepší metova začít věřit a chápat smysl zivota na zemi odpuštění,lásku,mir a duchovní vyrovnanost a klid. A ano já i ma rodina se tím ne v extrémní míře ale přeci jen timto smerem ubirame.Jsem velmi rada a je pravdou ze veškerá chemie a léky nejsou ty nejlepší ale přeci jen ty některé pro něco jsou a hlavně za účelem léčit ale sam jim neholduju v plném proudu ba naopak se jim vyhybam jen někdy to občas člověk neobejde děkuji ještě jednou mockrat za Vas komentář sem velmi rada ze člověk jako vy se se mnou a s ostatními o svůj názor podělil a vazim si toho ☺
05. 06. 2014 12:44
Ja mam velmi zle skusenosti prave s homeopatikami - sedatif pc je homeopatikum od firmy boiron. Pouzivala som kedysi mastodynon - kratko nato som mala hrozne psychicke stavy, ze som si nahovarala, ze mam rakovinu a neviem co este - doktorka ma poslala na krcne, robili sme rozne odberi 24hodinoveho mocu, creva atd.atd. nikdy sa nic nepreukazalo az nakoniec aby som je v podstate dala pokoj tak mi predpisala ATB penicilinove, vtedy som sa osypala cela /dovtedy som nebola alergicka/...po dlhsom case ma to priviedlo ku krestanstvu a zazila som vela zazrakov, ktore pre mna Jezis a Maria urobili. Zakladom je ODPUSTENIE!!!! otcovi, matke, pretoze vselico tlacime v sebe. Potom som odpustala VSETKYM ludom, ktorych som kedy stretla, lutovala som to co som im sposobila - bolo to mnoho zleho. A zazraky sa zacali diat - mam pekny vztah s otcom, dovtedy som mu vela veci nevedela odpustit atd. zacala som citat Bibliu a nasla som tam vela pravdivych a aktualnych veci. Citala som knihu Pozehnanie alebo kliatba - vyber si! od Derek Prince, ktory popisuje preco sa niektori ludia maju dobre, ziju v dostatku penazi a laske, preco im vsetko vychadza a preco ini ludia ziju stale v nedostatku financnom, v laske atd. po tejto knihe som zacala CHAPAT Bibliu a zaujimat sa. Ale to je velmi tazka tema a toto nieje duchovne forum. Este ohladom tych homeopatik - dcerke som davala na kasel STODAL a odvtedy ma casto nocne budenie a strach v noci spat sama, krici mami, taktik kde ste...takze zhrniem to HOMEOPATIA je biela magia http://www.modlitba.sk/htm/svedectva/zlo/homeo_1.htm a problem NELIECI, ale presuva do inej roviny, ktora sa neskor prejavi inym problemom.
05. 06. 2014 12:07
Děkuji :)
05. 06. 2014 12:06
Jsi šikovný zlatíčko !
01. 06. 2014 11:50
,,Valeo,, věřím že to bude určitě dobré i já znám nejrůznější stavy jako totální uzavření do sebe atd... ale věřím že se to zlepší i u Váši nevěsty stejně jako u mě :)
01. 06. 2014 10:58
to znám mám psychicky narušenou nevěstu,také s ní řeším nejen prášky ale i alternace.Bohužel nikomu nevěří tak je to těžší.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři