TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 23. 03. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Evkaa

Původní Sebekoučink

20% -3
- +

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 345
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133354.32 km
Kolo: 66147.40 km
Cvičení: 5537 h 31 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Nový začátek

29. 12. 2014

Nový začátek

Už na podzim jsem začala chodit na kurz o výživě a jednou týdně cvičit, bohužel velmi rychle přišli Vánoce :( Takže začínám od začátku. Snad to tu pro mě bude motivační..

Sebekoučink
Fitkoučink
Psychokoučink
..... zní to dobře

Nesnáším vánoční svátky...Hurá zpět do práce. To se alespoň donutím k sebedisciplíně a plnění svých snů. Zhubnout na 75kg. Pro někoho to musím být příšerné číslo, ale když máte 106 do začátku :(

Tak hurá do toho.. :)

Při plnění doporučení od výživové poradkyně jsem měla největší problém s večeří. Co nejmenší podíl sacharidů a a naopak co největší podíl bílkoviny  a zeleniny. Máte někdo nějaký tip?
Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

02. 01. 2015 10:30
Díky za radu :)
Jak jsem celý den doma nebo návštěvách mám problém se hlídat.. Už abych šla zase do práce :)
01. 01. 2015 23:57
Vítej aťse daří!!
Pokud mohu poradit k večeři si dávej i sacharidy, (vyzkoušej jídelák dělat dopředu a B T S rozlož do celého dne, aby ses vešla do semaforků).
Já veřeře mívám většinou studené, vařím si každý den teplý oběd.K večeři většinou mívám kaiserku nebo kornspitz s něčím( sýr, šunka, pomazánka +zeleninka).
Pokud budeš trvat k večeři bílk. a zeleninu vyzkoušej třeba zeleninovou omeletu na teflonce nebo šopák.
01. 01. 2015 11:13
Vítám tě na Stobu a přeji ať se ti daří :-))) Když budeš zapisovat do sebekoučinku tak to časem vychytáš a přijdeš na to co je pro tebe nejlepší. Bílkoviny doháním sýrem, cottagem, tvarohem, jogurtem.... Držím palce!!!
01. 01. 2015 11:09
Ahoj a vítám tě tady!!! Jsi tady určitě správně a najdeš tady plno rad a tipů.Jen to chce čas a trpělivost. Taky je důležité si najít ten svůj způsob stravování, který ti bude vyhovovat a bude pro tebe udržitelný. Pokud budeš mít chuť, mrkni na můj blog-Moje cesta, kde jsem ty svoje zkušenosti popsala. Bílkoviny večer řeším tuňákem, olom.syrečky, drůbežím masem, vajíčky, tvarohem, podmáslím...Ale sacharidů se ani večer nevzdávám. Klidně si krajíček chleba dám a hubnu taky. Chce si to opravdu vyzkoušet a nespěchat!!! Ať se daří:-))))
01. 01. 2015 10:30
Bohužel mám poměrně časově náročnou práci a chystat večeře je pro mě až příliš. Řešila jsem to talířkem: šunka, sýr a zelenina, ale to se bohužel nedá jíst každý den. Kamarádka mi radila, ať zkusím čokoládový koktejl od Nutra Bony, prý obsahuje vše co si tělo žádá.. :( Raději se ale zkusím hecnout k přípravě něčeho zdravějšího. Moje výživová poradkyně říká, že nejlepší je jíst potraviny v co nejzákladnějším stavu :)
30. 12. 2014 09:50
Hubnoucí cíl je individuální věc, netřeba se stresovat tím, že 75kg je pro někoho příšerné číslo. Někdo jiný by se zas třeba rád dostal na tvoji 106. Věř, že tady jsi správně a nikdo se ti nebude smát za ani jedno číslo, všechny víme, že je to dřina, ale vyplatí se. Tak držím palce:) a večeře? nedám dopusit na rybky
29. 12. 2014 18:23
Ahoj, mám to tak nějak podobně... Chodila jsem cvičit, ale pak přišla nemoc + se blížily Vánoce, tak jsem toho nechala. Ale i když jsem se nevážila, cítila jsem se prostě lépe a teď mám pocit, že je vše pryč. No, nevadí, stejně jsem předtím nevěděla, kolik jsem skutečně vážila ;) Nyní to vím a váha ukazující 90,7 kg není žádná radost (myslela jsem, že mám tak 85, což by i tak bylo moc), ale nevadí, věřím, že se konečně někam pohnu! :)
S bílkovinami zatím neporadím, jsem na začátku a vychytat to mě asi bude stát mnoho úsilí.
Držím Ti moc palce!

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři