TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 24. 01. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Katerina24

Původní Sebekoučink

67 %
0 kg 10 kg

Již zhubnuto: 6.7 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1531
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132660.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Katerina24

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Výsledky po pěti týdnech

27. 02. 2013

Zítra mi končí 5. týden, tak se s vámi chci podělit o dojmy.
Jsem ráda, že jsem na STOB dostala tip, okamžitě mne to chytlo a studovala jsem tu spousty článků, četla vaše blogy, které mne nemálo inspirovaly, hledala nové recepty (abych povětšinou zůstala u zajetých), učila se doplňovat potraviny podle složení, naučila se v obchodě číst etikety a bez ostychu vracet nevhodné potraviny zpět do regálu. Je nás takových víc, tak už si teď v obchodě nepřipadám "nepatřičně". Zdravá strava se nám doma stala normou, lednička už si zvykla na nový obsah, i když v neděli se tam ocitl bůček:-), to abych nezapomněla, jak chutná:-) Dala jsem si ho v pondělí k obědu a do semaforků jsem se s přehledem vešla. A právě tyto skutečnosti mne těší a motivují v nastaveném počínání vytrvat. To, že si můžu s mírou dát všechno, že nejsou žádná tabu.
Pohyb se stal nedílnou součástí mého programu, začala jsem zase chodit lyžovat, doma cvičím a chodím do posilovny, hodně času věnuju chůzi rychlým tempem.
Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat a největší odměnou mi jsou rifle, které jsem 6 let nemohla nosit. Mám před sebou do konce 12týdenního cyklu ještě více než polovinu a těším se na to.
Každý den v práci cvičím podle Marie Skalské (jen když ležím při cvičení na sedačce, tak bych opravdu nerada, aby někdo vešel...) a už se těším na úspěchy silných. Nás všech silných.
Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

27. 02. 2013 12:34
Super, když je člověk pozitivně naladěný jde to hned líp. Tak přeju ať se ti daří i dál a želvaci uhání k vysněnému cíli:-))
27. 02. 2013 11:04
Hezky jsi to napsala. Nejsi ty náhodou moje ségra? :-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři