TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 17. 07. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Kiiiiwa

Původní Sebekoučink

22 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 2.6 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 5718
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133554.82 km
Kolo: 66274.30 km
Cvičení: 5546 h 33 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Kiiiiwa

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Měsíční hlášení...

19. 02. 2013

Omlouvám se, že jsem se dlouho neozvala, ale všeho moc škodí a tak jsem si chvíli dala pauzu od Stobu a věnovala jsem se zkouškovému období, díky kterému jsem aspirantem na prospěchové stipendium.
Když si tak čtu své staré zápisy, pozastavuji se nad tím, jak jsem byla z té školy na nervy. Na druhou stranu chápu sama sebe, proč jsem to všechno tak ,,hrotila" a tak jsem jen ráda, že jsem zmoudřela a dala tomu šanci. Musím říct, že jsem se asi podruhé ve svém životě těšila zase do školy. Mé vzdělání sice nebude přehršle prestižní, ale našla jsem tady nejspíš ty nejlepší přátele. Takové ty pravé přátele, kteří mě nikdy nenechají ve štychu. Sice stále zneužívají mé preciznosti a mého perfekcionismu, co se týče poznámek z přednášek, umí to ale kvalitně ocenit - a nezastírám, že ty občasné lichotky, jak jsou rádi že mě mají, mi sem tam pozvednou sebevědomí o stupínek výš. Zprvu jsem se bála, že to vše jen hrají, aby si mě pojistili, ale čím víc je znám, tím je mi jasnější, že právě upřímnost bude to, co nás tolik tmelí dohromady. 
Jediný háček je ta má ,,ukecaná" spolubydlící. Stále se mnou za celé dny nepromluví ani slovo, a došlo to už tak daleko, že mě ani nepozdraví, když přijde ze školy. Minulý týden jsem z toho byla hrozně špatná, dovolila jsem totiž aby se mi dostala do hlavy. Naštěstí jsem si to přes víkend urovnala a vrátila se do fáze, kdy jí prostě neřeším a nechávám ji plout si po vlastním hostilním proudu. 

Se školou přišel i můj návrat na kolej a éra mého vlastního stravování. Bohužel tu nemám váhu, a tak jsem si udělala systém lžičkování. Doma jsem si všechny základní i vedlejší suroviny, které tu převážně konzumuji, navážila po lžících a teď místo vážení dávám příslušný počet lžic. Samozřejmě by nejspíš bylo snazší koupit si váhu, ale to bych nebyla já, abych si nevymyslela něco extra a hlavně neušetřila pár stovek.
Co mi ale dělá problém je pravidelnost. Snažím se seč můžu, ale občas mi to prostě nevyjde a tak jím třeba o hodinku či dvě později. Časem to snad vyladím tak, abych to zvládala přesněji. 
Momentálně jsem v půlce tříměsíčního cyklu a dole mám něco kolem tří kil. Není to ideální, na to jak se vše snažím dodržovat a hlídat. Ale nehroutím se z toho, což je další dobré znamení, že bych to konečně mohla dotáhnout do těch vysněných 60-65kg. Vždycky jsem se totiž hrozně hroutila, když jsem nezhubla minimálně to půl kilo týdně. Teď si říkám, hlavně že váha nestoupá a já se cítím dobře. 

Dneska je první den 7S - docela jsem se do toho nadchla a na víkend už si plánuji trasu na chodecký den, tak snad mi vyjde počasí. Jsem zvědavá jak to půjde našim statečným a snad si za těch 13. týdnů, budu moci říci i já, jak jsem statečná, že jsem se rozhodla změnit svůj životní styl. Soutěž končí během posledního týdne letního semestru, tak je to pro mě takové symbolické a hlavně pak budu mít klid na další zkouškové =D
Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

21. 02. 2013 10:22
držím pěsti, ať se daří
21. 02. 2013 09:25
Ty jooo, lžičkování - taky dobrý způsob :) hlavně, že to funguje :) s tou školou mám radost i za tebe, vím, jak moc tě to trápilo a jsem ráda, že je vše v pořádku:) jen ta tvoje spolubydlící -ta by mi teda pěkně lezla krkem..vrr.
19. 02. 2013 17:09
Kamčo, tak to je fajn, že se ti v té škole konečně líbí a našla sis přátelé... .. ta spolubydlící by mi ale taky pěkně lezla na nervy... ..a lžičkování je fajn, pořád lepší, než to tam dávat od oka :-) Držím palečky ať se daří pořád lépe a lépe :-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři