TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 17. 07. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Kiiiiwa

Původní Sebekoučink

22 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 2.6 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 5718
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133275.38 km
Kolo: 66129.30 km
Cvičení: 5531 h 55 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Kiiiiwa

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Stále bojuji

10. 10. 2013

Nejspíš by se mohlo zdát, že jsem to vzdala. Dvouměsíční neaktivita by asi jako důkaz stačila. Jenže je to jen důkaz mé časové vytíženosti. V posledních týdnech nevím kde mi hlava stojí a neustále pendluji mezi školou, kolejí a domovem. Rozvrh se nám už naštěstí ustálil, takže s tím snad přijde už tolik kýžený klid a vše zajede do svých kolejí. Do toho všeho jsem ještě někde přišla ke strašné viróze, takže sotva polykám, neustále se zadýchávám a potím se, no jako prase. 
K jídlu se dostanu málokdy a o cvičení ani nemluvím. V době, kdy jsem na koleji se vážně snažím jíst pravidelně, jenže jsem ještě nějak nevychytala ten režim, takže občas zapomenu, pak si vzpomenu ale už není čas. Když pak přijedu domů, mám takovou nutkavou potřebu to dohnat a snědla bych snad všechno co v lednici najdu. Kupodivu hubnu, ale nejsem si moc jistá z jakých zásob to jde. Nicméně jsem ale odhodlaná to překonat a najít rovinu, na které se bude dát všechno zvládat. Bohužel mi díky rozvrhu nevyšla ani jedna pohybová aktivita co jsem měla naplánovanou, tak jsem si alespoň přivezla karimatku a každý den si alespoň trochu zaposiluju a vynechávám výtah. Jídlo nějak zvládnu, toho se nebojím. Horší to bude doma. Vždycky tam na mě dolehne taková ta pohoda že se nemusím nic učit a ,,nikdo po mě nic nechce". To bude asi nejtěžší, odtrhnout se od lednice a jít radši cvičit nebo na procházku. To by ale bylo, aby nebylo. Mám novou motivaci, když budu totiž vše pilně dodržovat, odměním se tolik vytouženým tetováním. A to je pro mě opravdu obrovská motivace, protože nad ním přemýšlím už od šestnácti. Dlouho jsem přemýšlela o motivu, který je už konečně dokončen a i peníze by byly (z prospěchového stipendia :)). Tak mi nezbývá nic jiného, než se doopravdy snažit. :)
Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

10. 10. 2013 17:02
To se ustálí, jako vždy. Držím palce aby všechno vyšlo.
10. 10. 2013 15:48
také si "užívám" druhý týden nového semestru na VŠ a s tím spojený chaos a pocit, že nic nestíhám - zvlášť jídlo. s pohybem problém nemám, rozvrh není špatný a když jdu do školy a na byt pěšky, pěšky do schodů a nakoupit, tak se kroky a kilometry nasčítávají a 3 dny v týdnu jsem si večer našla čas i na sport jako takový. držím pěsti, ať se ti vše ustálí a ty si za odhozené kilogramy můžeš splnit to tetování :-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři