TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 31. 05. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

Kivvi

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 9 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 372
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133169.72 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Co mi řekli muži

26. 03. 2016

S mým prvním klukem jsme spolu byli asi čtyři roky, dalo by se říct, že jsem spolu tak nějak dospěli. Rozešli jsme se více méně v dobrém a časem jsme si oba našli nové partnery. Abych to zkrátila, když mi poprvé o své nové slečně (kterou si mimochodem teď v létě bude brát) vyprávěl, řekl mi: "Je milá a OPRAVDU štíhlá." Takže já jsem byla jako falešně štíhlá...?

Můj druhý kluk, dalo by se říct, spíš už muž, se s tím moc nepáral: "Ale jako mohla bys trochu zhubnout."

Můj třetí (a současný) přítel tu byl za mnou (v Asii na stáži) na návštěvě. Chtěl ochutnat tadyto a támhleto, odmítal jíst moje saláty a vařil mi špagety, palačinky a po večerech mě vykrmoval čokoládovými koláčky. Když odletěl zpátky domů, bylo mi smutno a tak jsem mu napsala, že to prázdno, které tu po něm zbylo budu muset něčím zaplnit. Co třeba našimi oblíbenými čokoládovými koláčky...? Odepsal, abych si radši dala salát.

Co se týče mého současného přítele, rád mě fotí a občas utrousí i nějaký ten komentář, že jsem prý krásná (což je na něj opravdu výkon), takže si nemyslím, že se mu nelíbím a má mě za TLUSTOU. Ale všechny ty průpovídky mě tak nějak vedly k zamyšlení.

Já sama si připadám (viz. některé předchozí příspěvky) "v pohodě", ale vím, že by to mohlo být lepší, že tohle není nejlepší verze mě samotné. A to mě občas zlobí. A ještě víc mě zlobí, že někdo, na kom mi záleží/záleželo mě na to upozorňuje/upozornil.

Takže jaké jsou možnosti? 1. Depka (ta nikam nevede, posuňme se dál). 2. Vykašlat se na to, jsem jaká jsem, komu se to nelíbí, ať si postel políbí (ale beze mě). 3. Vytřít jim obě oči.

Jak už víte, jsem momentálně na stáži a ještě tu chvíli pobudu. Přítele uvidím nejdřív v červnu, svého ex nejspíš v září, svého prvního kluka kdo ví kdy, ale... Pořád si pohrávám s myšlenkou, jaké by to bylo těch šest nebo sedm kilo shodit, trochu naposilovat bříško a pak si to nakráčet v nějakých luxusních šatičkách...! (A samozřejmě se tvářit, že to tak nějak samo :-D )

Co řekli chlapi vám? A co jste si z toho vzali? A pokud máte podobný pekelný plán na pomstu všem nactiutrhačům, jak ho uskutečňujete?

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

26. 03. 2016 19:17
Podle me musi clovek chtit kvuli sobe a ne kvuli nekomu jinemu.zacit se mit rada a delat to pro sebe,pak to znamena,ze to v te hlave "precvaklo" a je to na spravne ceste :) Zhubla jsem pro sebe a cvicim protoze me to bavi,vsechno ostatni je prijemny bonus :) Kazdopadne at jsi spokojena :)
26. 03. 2016 17:24
Ten můj je k sežrání (občas), když mám žravku tak neřekne "nepřežírej se budeš tlustá", ale "nebude ti špatně, když to všechno ochutnáš?". Pěkně to zaobalí do starosti o mé zdraví.
26. 03. 2016 16:56
A kolik vážíš/měříš? Ono někdy jsou chlapy na pěst a někdy mají pravdu.
26. 03. 2016 15:44
Máš-li pocit, že jsou nějaká kila navíc, tak si nepohrávej s myšlenkou, ale jdi do toho.Ne však kvůli někomu jinému, natož chlapům, ale kvůli sobě. A pokud budeš posilovat, hýbat se sobě pro radost, budeš v pohodě a budeš zářit nejen v luxusních šatičkách, ale i ve vytahaném triku a teplácích, protože z Tebe bude bytost, která kolem sebe bude šířit pozitivní energii, pohodu a i nějakého kilečka navíc si nikdo nevšimne. A co chlapi řekli mě. No to radši nechtěj vědět. hezké a milé potěšilo, to nepěkné mě donutilo se nad tím zamyslet, neb na každém šprochu pravdy trochu, ale nic nebrat tragicky. když se mi na sobě něco nelíbí, tak s tím něco dělám. Pekelné plány na pomstu nactiutrhačům jsem nikdy nespřádala, nevidím v tom smysl a energii věnuji užitečnějším věcem, než někomu něco dokazovat.Držím Ti palce, abys především našla cestu k sobě samé.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři