TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 08. 03. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

LeniiQueensfreak

Sebekoučink

Váš cyklus jste zrušil/a dne 18. 7. 2020. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1092
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

LeniiQueensfreak

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Zdravý životní styl, ne hubnutí :-)

05. 09. 2016

Ahoj všem stobáčkům smiley

Jak se dnes máte? Já se dnes mám úplně krásně, protože kamarádka bude zítra rodit a já to s ní prožívám, jak kdyby to bylo mé vlastní smiley. Je to nádhera. Už se těším, až také s manželem budeme mít miminko, ale to nejdříve budu muset zhubnout smiley. A já to dokážu! laugh Mimochodem, je tu mezi vámi někdo, kdo otěhotněl při váze více jak 100 kg? 

Tak jsem byla ve Světě zdraví a za měsíc se mi podařilo zhubnout teď snad už 5 kg! A 2,2 kg na tuku, tak jsem úplně nejšťastnější smiley. Teď mi to někdy v září ale už bude končit, tak si asi budu muset koupit nějakou supr trupr osobní váhu, která mi bude vše přesně ukazovat laugh Máte pro mě někdo nějaký ozkoušený tip na super váhu? Kdyžtak mi to, prosím, napište.

Jak jsem psala v předchozím článku, tak jsem neměla 135 kg, ale 137,1! surprise Ale naposledy jsem tam měla 132,8 kg, takže už se mi to blíží a za pár budu mít pod 130 kg!! laugh Jdu tam 14.9., tak uvidíme.

A jak to vše začalo? Po mnoha pokusech o hubnutí (všechny neúspěšné, které jsem absolvovala celý život s tím, že jsem zase o to víc nabrala..klasika, že?) jsem jednoho dne objevila nový youtube kanál jedné holčiny, veganky, která sama zhubla ze 135 kg na 75 kg tedy celých 60 kg. Takže obrovský klobou dolů! surprise Řeknu vám, ta mě TAK NAKOPLA, že jsem začala podle ní i vařit atd. a zjistila jsem, kolik zdravých věcí se dá udělat doma a za hubičku. Jsem za to hrozně ráda a je to strašně super smiley. Sice si někdy občas zhřeším, ale váha se mi už nehýbe nahoru, protože se pak zase vrátím do zdravých kolejí. A doufám, že mi to vydrží, protože už nechci být ta obří bečka sádla! no

Od zítra zase budu chodit do Contours, tak se strašně moc těším smileyPřes prázdniny jsem měla pauzu, páč se mi nechtělo ve vedrech mořit ve fitku blush. Chodíte také někdo cvičit do Contours? Jste spokojené?

Ufff, tak jsem vám vše napsala, co jsem chtěla. Mějte se zatím uplně nádherně a krásný zbytek dne a týdne přeji wink

Pa.

kiss

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

LeniiQueensfreak

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři