TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 25. 09. 2020

Jak si nahrát profilovou fotku?

Lucillia

Sebekoučink

Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 29. 9. 2020. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 47
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 26.00 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133040.31 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 4 min

Přátelé

Počet přátel: 0

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Lucillia

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Vegetariánství by mi slušelo

23. 10. 2020

Jak jsem předvídala tento týden je pro hubnutí jak stvořený. Jsem táák plná energie a pozitivního přístupu! Na váze na mě včera koukla i 72 (,9 :D, ale to se taky počítá). Včera po sprše mi to velké a zlé koupelnové zrcadlo zdá se zalichotilo, což je mi pěkná novinka!

A cítím se skvěle. Lehčí a pohyblivější. Nemám pocit, že bych nějak makala nebo si něco odříkala. Jen jím trochu jinak, ale stále dost. Tento týden vařím vegetariánské večeře (https://youtu.be/qoszFMvHnas), protože jsem z té přemíry masa minulý týden pořád ještě přejedená. A zdá se, že mi to prospívá. I malému to chutná. Manžel si do toho nakrájí šunku a taky je spokojený.

Procházky z čiré radosti prodlužujeme a v herničce neodpočívám zatímco malý blbne, ale blbnu taky (nebo cvičím :)). Aplikace Fitify mi o víkendu nabídla půlhodinovou sestavu, která mě ohromně baví (Sprint x klus intervaly), tak si to tam pořád držím, i když bych už měla dělat jiné sestavy, co mi naplánovala na další dny, ale já zarytě opakuju tu, co mě tak chytla, když už mám chuť cvičit.

Jen se na to stále příliš soustředím. Večer, radši než abych se učila nebo koukala na televizi, hledám recepty na další den, a ráno hned přemýšlím, jak zakomponovat do programu svižnější procházku případně cvičení. Bylo by fajn při tom hubnutí zvládat i něco jiného. (Na tom budu pracovat příští měsíc.) Teď ještě kilo ať se zbavím nadváhy. A pak ještě 9 ať se dostanu na ideální váhu. To už nezní tak hrozně jak na začátku ("Musím shodit 18 kg!").

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři