TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 09. 06. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Ludvikova

Původní Sebekoučink

17 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 2 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 23971
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133428.36 km
Kolo: 66274.30 km
Cvičení: 5541 h 22 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Ludvikova

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Zvládáme nemoc nejenom pro SILNÉ, ale pro všechny

07. 03. 2013

Milí Silní, motivátoři, další soutěžící a podporovatelé :-.)

Dnes vážně, nevážně o vážném tématu a to zvládám nemoc.

Kdo mě zná ví, že bojuji co se dá, někdy čestně někdy nečestně:-). Když už mě ta mrcha potvora navštívila a nechce mě už 6 let opustit, musím si na ni zvyknout, ale jednoduché to nemá:-). Pořád jí proháním cestou, necestou, polem, nepolem …... a ona se drží, ale má to těžké. Loni a letos dostává co zabrat:-) . Byla nalezena účinná léčba, jak jí trápit :-))). Kdo ví, jak i mě bylo někdy těžko, tak doufám, že mé géčko to taky hoooodně poznalo. Ač mě nikdy neopustí, nemusím o ní tak moc vědět. Ale má mrcha štěstí, že jí mám v Ostravě jediná. A teď jí v pondělí zase proženem faldy:-)))).

Ale vážně, tímto článečkem chci podpořit všechny stobáky co bojují a nebo bojovali s tou hnusnou mrchou nemocí. Vím jak vám je a bylo. Jak všechny malichernosti světa jsme přestali dnem , kdy přišla nemoc řešit. Ze dne na den jste museli změnit život. A život vás, ale hodně obohatil a věřte, že i já jsem byla obohacena. Poznala jsem, že jsme na tom ještě dobře a poznala spousty skvělých lidiček. Život se obohatil o nové kamarády, kteří vám i mě dokázali pozdvihnout náladu:-). My jsme jednou ve špitále byli dokonce rozstěhovánído různých pokojů, abychom nekazili morálku :-))).  

Naučila jsem se za dobu, co jsem na stobu problémy řešit chůzí a ne jídlem, jak to bylo předtím. Pamatuji si, že jednou jsem ve špitále chodila 14  dní po areálu a byla jsem nazvaná olomouckou šlapkou......

Myslím, že nejdůležitější se je nikdy nevzdat a zachovat si veselou mysl.


A tak doufám, že i na stobu najdete nové přátele, co táhnou za jeden provaz .


Mí silní museli bojovat oba dva a hrozně moc si jich vážím. Hanka pomáhá dál ženám se stejnou nemocí . Své body ze soutěže 7S dostanou do konce soutěže jen oni !!!! 

Každý kdo soutěží v 7S si vyberte svého silného a dejte mui své body, oni mám i tak zůstanou.  máme 7S - někdo podpoří sportovkyni, někdo muže,  starší dámu, dvojici , mladou dámu, maminku se čtyřmi dětmi...


PAMATUJTE SI JEDNU VĚC, ŽE NEMOC JE VÝZVA A NE KONEC ŽIVOTA !!!!

Hodnocení (11 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

08. 03. 2013 13:22
děkuji je to krásně napsané ,vím že bojuješ s nemocí ale neznám jí a nevím co vše obnáší jsi velmi statečná a zato tě obdivuji ,já jsem asi slaboch ,chůze mi dělá velké a bolestivé potíže :-((
08. 03. 2013 08:57
Luci, je to krásne napsané. Más muj obdiv za to jak umís bojovat s nemocí a jak umís jeste podporit druhé. At se Ti darí a jsi zdravá. To preji i vsem ostatním.
08. 03. 2013 04:16
Luci, krááásně napsaný - od srdce. Můžu s tebou jen a jen souhlasit!!!
NEMOC JE VÝZVA A NE KONEC ŽIVOTA !!!!
... a člověk se s tím musí poprat, jen je fajn, když na to není sám :-)
07. 03. 2013 22:36
Lucko jsi úžasná motivátorka a obdivuji tě jak vše zvládáš. Bojovat s nemocí a ještě motivovat druhé to chce hodně síly. Moc ti fandím i ostatním a přeji moc a moc zdraví :-))))
07. 03. 2013 22:30
Krásně napsaný :-) Přeji HODNĚ ZDRAVÍ - nejen Tobě, ale všem !!!
01. 03. 2013 10:23
Taky zápolím, i když to není nic tak vážnýho, snad. Hanku a Martina taky moc obdivuju a fandím jim! Co nejvíc zdraví vám všem! :)
01. 03. 2013 10:03
Tobě i všem nevzdávajícím se bojovníkům hodně sil a štěstí. Držte se.
01. 03. 2013 10:00
Luci - jsi skvělá. To, jak se pereš s nepřízni osudu a navíc pomáháš druhým, jak jsi na sobě zamakala - je obdivuhodné. Přeji ti - ať ti to pořád tak hezky "šlape" a ty se vztyčenou hlavou nadále a s úsměvem odháníš od sebe veškeré problémy a jsi pořád fit. Dle mého názoru bys měla být právě ty vítězkou soutěže, neb si to vážně zasloužíš Já svou podporu tak nějak rozděluji a rozhodla jsem se, že příští týden podpořím právě vaši skupinu.
01. 03. 2013 09:53
Jsi úžasné bojovnice Lucko a je krásné jak dokážeš podpořit a nadchnout ostatní. I já přeji hodně moc zdravíčka :-)
01. 03. 2013 07:36
Za sebe můžu říct, že mně se nemoci (ťuk ťuk) vyhýbají, ale nikdy nevíš. Moje vlastní zkušenost je bohužel taková, že daleko hůře se vyrovnávám s nemocí mých blízkých a nejhorší je nemoc dětí, což potkalo nás. Je to doživotní, ale dá se s tím žít, náš mlaďoch se zaplaťbůh drží, snad to bude v pohodě i do budoucna. Obdivuju všechny tady, kteří s nějakou potvorou nemocí zápolí, zasloužíte si vyhrát. Ale možná už jste vyhráli :-)
01. 03. 2013 06:41
Nemoc zlý skřet,který je pěkně zákeřný, ale u nás doma máme skřítka meducínka a ten nám všem pomáhá když je nám špatně :)))
Vážné a dlouhodobé nemoci sama za sebou nemám, ale maminka mi zemřela na rakovinu a týden po její smrti mi tchýně dnes moje druhá máma řekla , že jí diagnostikovali rakovinu myslela jsem si,že je všechno nějak špatně proč já a lidi kolem mě.Vše je "O.K."
28. 02. 2013 23:23
Lucinko,asi vím o čem mluvíš.Každý jsme se museli naučit s nemocí žít.Byly doby,kdy jsem měla nad postelí zatlučenou skobu na kapačku,protože k nám jezdila pohotovost tak 4 - 5 krát do týdne.Denně jsem měla hrozné bolesti,dvě malé děti a felčara,který si říkal doktor.Až jako by zázrakem jsem se dostala do rukou jednoho PANA doktora a vše nabralo pro mě hrozný spád.Za rok 4 operace každá jiná a pokaždé jsem dostávala otázky - proč jste to nechala zajít tak daleko !!!! Jááá ???Ano,dnes už vím,že to byla moje vina - měla jsem okamžitě jít jinam !!! Dodnes mám následky a chronické postižení,ale snažím se je uchodit :-)) Jsou dny,kdy jsem ráda,že dojdu do koupelny - někdy se mně nemoc snaží srazit na kolena,ale já se nedám ani omylem !!!!! Denně si říkám,že té potvoře ukážu,i když občas vítězí ona,ale tak to prostě je a s tím nic nenadělám :-))) Moc obdivuji Hanku s Martinem jsou úžasní !!!
28. 02. 2013 23:19
Nemoci jsou potvory, které vylézají když je nejmíň čekáme, nastěhují se nám za krk a dívají se, co budeme dělat. Snažíme se je udolat a někdy to jde sakra ztěžka. A možná že nemoc paradoxně i léčí, léčí naši povrchnost. Naši předci přišli na to, že veselá mysl je půl zdraví. A tak přejí všem spolustobákům zdraví a veselou mysl!
28. 02. 2013 22:49
:o)))
28. 02. 2013 22:41
O to vzácnější je tvů úpřímný úsměv dvouřadý. Přeji ti zdraví, zdraví, zdraví a zase zdraví. To ostatní také. Jsem ráda, že tě znám.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři