TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 04. 04. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Mabellinka

Původní Sebekoučink

29 %
0 kg 7 kg

Již zhubnuto: 2 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 897
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Mabellinka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Pochřipková letargie

16. 02. 2016

Tak jsem 2. února ulehla s horečkami a teprve na Valentýnskou neděli jsem byla schopná jít na první trénink. Člověk měl pocit, že už na tom je fyzicky docela dobře a že 2 týdny nejsou tak dlouhá doba.... ale přijdu si jak na úplném začátku. A to jsou ty tréninky skutečně mírné, ale já ne a ne se do toho dostat. Přijdu si jak totální lemra, přesně jako v listopadu, kdy každý trénink bolel a úpěla jsem, že už nemůžu.. Už se opravdu těším, až se dostanu zase do fáze, kdy trénink je sice záhul, ale člověk se oklepe a těší se na další cvičení. K tomu jsem díky čajíkům s medem zase nabrala 1,5 cm v pase, váha se nehnula, ale i tak mi v hlavě bliká velký červený vykřičník. Do toho příští týden jedu do Londýna, takže zase týden bez 4 tréninků a další týden pracovně do Helsinek, takže opět bez tréninků. Kettlebell s sebou opravdu nepovezu, ale dávám si předsevzetí, že si vezmu boty na běhání a budu cvičit sama..... No, tak jsem na sebe teda zvědavá ! Co vím, že s jistotou dodržím, je, že si na pracovním večírku nedám ani loka alkoholu, protože to bych ležela pod stolem. Od Vánoc jsem neměla ani deci. Tak .... co dodat. Držte mi palce!!!

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

16. 02. 2016 12:17
po těžké chřipce trvá rekonvalescence i několik týdnů :-)
Já si na dovolené dělám z Pet lahví naplněných vodou činky, taky dobrý
16. 02. 2016 11:00
Afrais: Ty gumové pásy jsou úžasný nápad, děkuju moc za tip, mně to nenapadlo :-) Rozhodně je přibalím!
Menhet: Na procházky budu taky myslet, minimálně po Helsinkách MHD není potřeba a ten Londýn uvidíme, moc se tam nevyznám, ale je pravda, že po celodenním sezení se pořádně projdu ráda :-)
16. 02. 2016 10:10
Ono se ti zdá, že jsi na začátku, ale dostaneš se na svou úroveň rychleji, než v listopadu.
Já jsem chodící člověk a procházka se dá zařadit prakticky kdykoliv v rekonvalescenci i na dovolené (nechci ani vzpomínat, kolik kroků jsem v Londýně nachodila :)
16. 02. 2016 10:02
Taky dost přes zimu zápasim s chřipkou. Stejně jako tobě se mi taky nelíbí každý výpadek ze cvičení. Bohužel tělo se musí zotavit a na to trochu času potřebuje . Jak píše Saša, omluvenka na telak měla svůj důvod. Doženeš to, uvidíš.
16. 02. 2016 09:44
Kup si gumové pásy nebo něco podobného, s tím se dá odcivičit i na hotelovém pokoji, když se nevejdeš na trénink s vlastním tělem. Teď mě zase čeká období, kdy jsem každý měsíc týden někde pryč, takže to taky řeším takhle. A jinak, pamatuješ, jak nám jako malým po nemoci doktoři psali, že máme být ještě týden bez těláku? Ono to má své opodstatnění, tělo se musí po nemoci a zvlášť horečkách trošku srovnat, i když už je ti zdánlivě dobře. Tak pomalu, v klídku.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři