Datum registrace: 05. 01. 2012
Nejedlina
Původní Sebekoučink
                                17 %
                            
                            
                            
                                0 kg
                                9 kg
                            
                        Již zhubnuto: 1.5 kg
Počítadlo pohybu
| Můj pohyb | |
|---|---|
| Chůze: | 0 km | 
| Kolo: | 0 km | 
| Cvičení: | 0 h 0 min | 
| Všichni uživatelé | |
| Chůze: | 143757.57 km | 
| Kolo: | 67291.75 km | 
| Cvičení: | 5972 h 31 min | 
Získané body
Nejedlina
Jak psát blog?A je to za mnou
10. 01. 2012
										Včera byl tedy náročný den. Z obědové zeleniny mi je ještě ted špatně.Tolik jsem jí snad nikdy najednou nesnědla:-) Ale 2 semaforky červené...přestřelila jsem bílkoviny o 20% a málo tuků asi o 22% Ale už se o lepší...tak snad se to postupem času vše srovná a semaforky budou jedině zelené...:-)
Hezký den Vám všem:-)
		
			Hezký den Vám všem:-)
							Hodnocení (7 hlasů):
						
									
					Komentáře je možné psát až po přihlášení.
10. 01. 2012  14:58
				           
				           Přesně jak Ti radí Iveta,zeleninu si rozlož do celého dne.Potom se ti bude konzumovat lépe a neznechutíš si jí.Tuky si lehce doženeš oříškama...např.mandle nebo vlašské ořechy...:-))
				         10. 01. 2012  12:21
				           
				           Určitě to časem vychytáš a najdeš si vlastní systém :) Já ho teda ještě furt hledám, ale to pude :D
				         Nejedlina
Aktuality
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

				                    






Pokud si dávám müsli, tak to teda je bez zeleniny, ale s ovocem. K obědu mívám zeleninový salát, nebo zeleninovou omáčku. To je zelenina, na které jsem dusila maso rozmixovaná. Vznikne hustá omáčka, kterou není třeba zahušťovat jíškou.
K odpolední svačině si mixuji rajče nebo okurku nebo papriku s jogurtem. Vznine lahodný koktejl, který si oblíbí i ti kteří dříve zeleninu v obchodě obcházeli obloukem. Ochutím bylinkovou solí a šťávou z poloviny citrónu. Bílkovinnou večeři vždy doplním kouskem zekeniny, může být i mrkvový salát či kyselá okurka.