TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 14. 01. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Nojvirtka

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 10.9 kg

Již zhubnuto: -1.2 kg

Získané body

Tento měsíc: 5
Celkem: 1580
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 124.65 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133198.03 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5528 h 10 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Nojvirtka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Deprese.. že by

21. 05. 2013

Jak se tak koukám tak sem tu nic dlouho nenapsala..za to se moc omlouvám ;) Váha mi skáče sem a tam, ale teď jsem zhubla 1,5kg.. hurááá.. A tímto moje radost končí..

Nevím, ale asi jsem více citlivější člověk než jsem si sama myslela.. Myslela jsem si, že toho vydržím daleko víc.. No to jsem se ukrutně pletla.. 

Koho budu těmato věcma obtěžovat tak se moc omlouvám předem, ale někam se s tím svěřit musím... Hlavně o tom jak moje nálada skáče jako pominutá..

Jednou radost, podruhé smutek.. Radost,smutek,radost,smutek.. Už mě to nebaví.. Je toho na mě moc. V matice se mi nedaří a to se snažím, v japonštině jsem si připadala jako z jiné planety a přijdu si poslední dobou ošklivá.. moc ošklivá..

S jedním chlapíkem to vypadá fajn, je hezký, milý a příjemný. Ale po řečech přišla ignorace. Proč to nevím.. Tak si začínám říkat že chyba je nejspíš ve mě. To jsem fakt tak nepřitažlivá, nebo tak naivní? Abych se přiznala, tak se ani já v sobě nemůžu vyznat.. Chtěla bych si pobrečet a ono to nejde.. 

Jinak řečeno, tento článek je hoodně rozčarován dámy a pánové ;) Sama ani nevím co jsem tím chtěla říci, ale prostě něco jsem napsat musela.. o tom, že Annie je hodně těžce v prdelce .. a připadá si tak nějak sama..
Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

22. 05. 2013 07:34
Přesně jak píše gabag!!Víš co opravdu funguje?Když si uvědomíš,že jsi krásná holka,získáš sebevědomí a chlapi jdou po tobě jako slepice po flusu(promiň to přirovnání,ale je fakt trefný :-)))Prostě když se líbíš sama sobě,tak se líbíš i klukům...moje vlastní zkušenost!!!Hlavu vzhůru,jsi krásná!!
21. 05. 2013 22:46
Jsi hezká osmnáctiletá holčina která se stále ještě hledá. Nemáš důvod smutnit. Matikou se zase tolik netrap, kluci přicházejí a odcházejí a jak se správně říká:"pro jedno kvítí slunce nesvítí." Hlavu vzhůru a užívej si studentský život :-))), pak půjde i hubnutí snáz :-))
21. 05. 2013 21:40
Já taky každou chvíli smutním a pak zas ne, někdy už mi neustálé krmení, přebalování leze na mozek. Není z toho úniku, i když třeba na pár hodin vypadnu, každé ráno v sedm mě malá vzbudí a začíná denní kolotoč. Taky si připadám ošklivá, radši se ani nefotím. Ale proto jsem zde, abych s tím něco udělala. Na lásku netlač, přijde, když jí budeš nejmíň čekat. Přeju hodně světlých dní
21. 05. 2013 21:21
Zlatíčko, nebuď labuť. Jsi krásná. Pro nálady je typický, že lítaj. Aapoň u mě, který mám trápení s tloušťkou. Zkus si vzpomenout, po jakejch řečech ta ignorance. Dej na svůj instinkt. Ty knížky m.z Marsu,ž. z Venuše jsou fakt dobrý, mě zachránily nervy po odchodu přítelky ode mě před x-lety.
21. 05. 2013 20:57
Nevím jméno,v informacích nic nemáš...tak tě nemůžu oslovit...takže holka...já jsem podobný věci řešila hrozně moc dlouho,než jsem zjistila,že je to hloupost.Každá ženská je krásná...mám kamaráda,který si vzal postiženou holku s rozštěpem rtu a silnými dioptriemi a nikdy ho ani nenapdalo,že by byla ošklivá...a to on byl fakt fešák.Ty jsi moc hezká...už jsem ti to někde psala...mělas fotky v galerce a jestli se ten chlap choval divně ,nehodnot podle toho sebe....A pořádně koukej kolem sebe,uvidíš páry,který tě překvapí,třeba uplně hodně moc velkou baculku s frajerem s časáku a nosatou zubatou jakbysmet....a když ony,proč ne ty???? Víš co zkus? přečíst něco o vztazích...třeba muži jsou z marsu,ženy z venuše...
a školu nějak zvládneš...o to se neboj...zvládli jí všichni...pokud nebrali drogy a nedělali jiný blbosti.
21. 05. 2013 20:11
Nevěš hlavu,nic není tak černé,jak to vypadá a na všem se dá najít to lepší :-) Co tě nezabije,to tě posílí - a vím,o čem mluvím. Já už bych mohla skály lámat,jak jsem posílená :-)) usměj se na sebe a zjistíš,že jsi mnohem hezčí,než když se mračíš :-))
21. 05. 2013 20:11
vydrž, bude lépe. teď mluvím z vlastní zkušenosti... obdivuji tě za japonštinu, na gymnáziu jsem na ní 2 měsíce chodila a vyjádření, že jsem z ní byla mimo, přesně nevystihuje můj tehdejší stav :-) chlapi jsou někdy zvláštní (také vlastní zkušenost) a přeji ti, abys potkala brzy toho pravého :-)
21. 05. 2013 20:08
Jsi krásná a žádný chlap nestojí za trápení. Koukala jsem na tvé fotky, já být mužský, beru tě hned :-))) Ve škole to pomine, nic není na věky. Nesmutni !!! Kdybys byla v Praze, šla bych s tebou na kafčo, o depkách něco vím. Euforie - depka - euforie - depka ... I lékaře jsem potřebovala... Teď jsem v euforické fázi. Kousek radosti bych ti ráda předala. Písni mi na mail, mám ho v info.
21. 05. 2013 20:06
Bude líp... něco hezkého si naplánuj, projdi se, udělej si hezký čas jen pro sebe. Matika je kdekomu nepříjemná, ale vše se dá naučit. a že jsi se dala na japonštinu ? To jsi dobrá, kdo z nás by do toho šel... Tak vydrž, určitě bude líp !
21. 05. 2013 20:04
Holka jedna, měla by jsi zatnout zuby a bojovat. Tím myslím školu a ošklivá tedy vůbec nejsi, zřejmě si nepadla zrovna na toho pravého. Chtěla bych tě nějak povzbudit, ale spíš musíš najít sílu sama v sobě. Halina Pawlowská na to měla recept, že nejdřív musíš mít ráda sama sebe, tím se celá rozjasníš, budeš mít dobrou náladu a to ostatní pak přijde samo.
21. 05. 2013 20:02
nevěš hlavu ,bude líp:)))
21. 05. 2013 20:00
některý dny jsou prostě horší...nevěš hlavu a buď trpělivá. Všechno se srovná :-) držim palce

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři