TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 14. 01. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Nojvirtka

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 10.9 kg

Již zhubnuto: -1.2 kg

Získané body

Tento měsíc: 5
Celkem: 1580
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 124.65 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133169.72 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Nojvirtka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Že by se některé sny měly na odchodu?

11. 03. 2014

Tak teda zase příspěvek, ale zas ne radostný.. 

Kde začít?..Začnu tím Brnem.. zkoušela jsem talentovky a pan děkan mi milostivě oznámil, že když jsem nechodila na konzervatoř, tak už z tohohle principu mě nemůže příjmout. Takže tam to padlo.. S tím padlo i trochu mé sebevědomí, ale říkala jsem si dobré, ještě je ta Ostrava, tam mám určitě větší šance..
No.. ani bych neřekla. Byla jsem teď v Ostravě, na konzultaci a paní Dřizgová mi řekla, že mi nedává moc naději, protože i tam jdou lidi z konzervatoří a já mám prý krátkou přípravu, ale mám to prý zkusit.. Dobře zkusím to, ale šanci tomu po té konzultaci nedávám.. 

Moje sny se jaksi ztrácejí.. zpívání mě baví a podle mě mi to i jde, ale jak to vypadá.. nemám v konkurenci nejspíš šanci, což mě štve jako nikdy! 

Samozřejmě, že mám ještě dvě školy v záloze, ale i tak, pochybuju, že se tam dostanu, i když naděje umírá jako poslední.. a tak sice snažím, ale mám pocit, že je mi to pořád k ničemu.. Škoda.. 

No a tak nějak se mi daří ;), čas pořád moc nemám, maturitka se blíží, už vím i termíny, takže to mi na klidu už vůbec nedodává :D :D

Ale jedno pozitivum? Konečně jsem si našetřila na běžecké boty a tak se bude běhat :D :D 

no.. a jak jste mě někteří chtěli slyšet, jak békám, tak tady je odkaz: 
https://www.youtube.com/watch?v=RygAINP4si4

Snad skladba neurazí :)

Tak se mějte a ahoj vaše Annie :)
Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

12. 03. 2014 21:28
Jak už je psáno níže, rozhodně to nevzdávej, to by byla velikánská škoda. Máš krásný hlas a mně se to líbilo moc. Budu ti držet pěsti, protože určitě na to máš,aby sis své sny splnila :-) Jo a k maturitě přeji hodně štěstí :-)
12. 03. 2014 15:23
krásné opravdu nevzdávej se mám syna v tomhle období taky bude maturovat a taky má chvíle kdyby všechno vzdával jen k vůli malým překážkám, ale ty k životu patří uvidíš , že když budeš chtít dotáhneš to ke zdárnému konci. Držím palce
12. 03. 2014 14:33
Aničko.....je to krásné opravdu moc....moc držím pěsti aby se ti sny vyplnily a nikam se neodporoučely, jsi opravdu talent :-)))
12. 03. 2014 10:51
Nejsem žádný odborník a zpívat neumím, ale zpíváš nádherně. Rozhodně to nevzdávej a jdi si za svým. Jak píší ostatní - máš tolik možností. Tak ti moc držím palce ať zvládneš maturitu a vše ostatní :-))))
12. 03. 2014 08:05
S tou přípravou, jak píše anvav, mi to přijde bezva nápad :-)
12. 03. 2014 08:03
Aničko, zpíváš moc pěkně, ale na vysokou se bez konzervatoře dostanou pravdu jen výjimky. Oni chtějí klasickou průpravu. Jestli Ti můžu doporučit, vyber si jednu školu a na ní jednoho pedagoga a choď k němu na privátní konzultace. On si Tě pak za rok u příjmaček prosadí. Jinak to prostě nepůjde. Další alternativa je jít na nějakou normální školu a u toho vystudovat zpěv na LKO v Ostravě (viz www.lko.cz) - to jsem udělala já. Ale pak je problém se tím zase živit.
12. 03. 2014 07:55
Ahoj, nahrávku si teprve poslechnu, ale asi zpíváš moc hezky, podle reakcí... Myslím, že s tou konzervatoří to možná ani nebylo myšleno jako administrativní podmínka, ale škola chce mít jistotu, že máš nějakou profesionální přípravu, zažité návyky... co se týká velké konkurence, podobná situace je odjakživa u výtvarného umění na AVU a UMPRUM - v oblasti hudby to bude asi taky tak - je velký počet zájemců, maličko přijatých, přednost mívají ti ze středních uměleckých škol - a hlavně, na tohle studium se ČEKÁ, jen výjimečně přijmou někoho na poprvé (ano, bývaly to děti z uměleckých rodin - asi záruka genů i toho, že u studia i ve svobodném povolání vydrží ;-). Takže všechny možné příbuzné obory na vysokých školách bývaly útočištěm pro lidi, kteří se opakovaně pokoušeli dostat na akademii. Třeba i třikrát. A mezitím se připravovali. Jestli o to tak stojíš, nevzdávej to, ani když tě teď nepřijmou - až tě na talentovkách uvidí příští rok, pochopí, že máš opravdu zájem - a určitě to bude znát i na výkonu. I výdrž a píle jsou rozhodující.
12. 03. 2014 07:44
Máš nádherný hlas!!! Určitě to nevzdávej, úžasné. Nenech se odradit, věřím, že máš velké šance konzervatoř nekonzervatoř.
12. 03. 2014 07:39
Nejhorší jsou nesmyslné předpisy :-( Držím pěsti a jdu si pustit ukázku, jestli mi to tady v práci půjde. :-)
12. 03. 2014 07:32
moc pěkné, nenech se odradit, někdy ty předpisy nechápeme ale šance na dostání je vždycky... jó a nebuď nerózní z maturity, chce to klííídek, dcera taky letos maturuje a opakuji ji už to denně.....
12. 03. 2014 07:11
Bohužel jsem skladbu nenašla ale Veselínek to ohodnotil jako odborník. Já ti jenom řeknu, že naše umělecké školy chrlí bandy navlas stejně zpívajících lidí. I když se mezi ně nedostaneš, hlas ti zůstává. A ikdyž to nebudeš mít jako zaměstnání, je tolik možností kde zpívat. Neboj se, ještě se nazpíváš až až. Přesto držím palce ať se ti tvé přání splní. :-))
12. 03. 2014 00:56
Co blbneš ? Ta síla hlasu. Nevídáno.
A jak ji umíš potlačovat do úpění !
Polož to víc do hlavy a je to tam. Z nosu do vrchu lebky. Vysoký tóny, jsesli zvládneš, víc nahlas.
Ve 3:20 bych si trochu počkal, začal o půl vteřiny později a hlasitějším tónem.
Prosim tě, nejsem odborník, ale tohle všechno mě spontánně při poslechu napadlo. Miluju hudbu, hlavně takhle krásně melodickou.
Tvoje zabarvení a síla hlasu je podle mě nevídaná, úžasná.
Některý známý zpěvačky na rozdíl od Tebe zpívaj vyloženě blbě. :-o )
Překvápko dobrýho hlasu je na světě. Hladíš mi duši. Je v tom potlačovaný cit.
12. 03. 2014 00:37
Američani to dělaj tak, že se prosaděj sami, bez omezování školami a úřady. a pak je NAJEDNOU všichni berou. Davová psychóza, rozumíš.
Konečně pěkná ukázka.
Existují přece i přirozené talenty bez škol.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři