TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 20. 04. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

Paddddddy

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 7406
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133268.07 km
Kolo: 66129.30 km
Cvičení: 5531 h 55 min

Přátelé

Paddddddy

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Dostatek energie pro přidání pohybu

29. 06. 2014

Konečně mi začala dvouměsíční dovolená, která mi umožní do hubnoucího procesu zapojit i pohyb. Když jsem totiž chodila do práce a pak měla po celém dnu volbu: cvičit-jít spát...šla jsem spát...respektive jsem spala všude, kam mne kdo posadil či postavil. A to se říká, že lidé, kteří nepracují rukama, ale hlavou, by měli mít aktivní odpočinek. Kde na to vzít čas a hlavně energii, aby nechybělo zase jinde, to je fakt záhada.
No ale k tomu sportu...mým cílem je na konci prázdnin přejet na kole velký kopec, co je mezi městem, kde bydlím já a vesnicí, kde bydlí zbytek mojí rodiny. Takže od zítřka budeme s mým stařičkým kolem nerozlučná dvojka.
S 12-ti týdenním cyklem budu za chvíli u konce a mám dole 7kg. Tak snad se to cvičením zase trochu rozhýbe, neboť mi váha teď trochu stagnuje. Ikdyž...můžu být vlastně ráda, že jen stagnuje, když jsem teď několikrát svůj zaběhnutý systém porušila tím, že jsem přešvihla na grilovačče bílkoviny (ale pořád jen kuřecí maso) a sacharidy (víno - vlastně vinný střik, nějaké to sladké v práci na obalení nervů před koncem školního roku a pak na oslavu závěru konce školního roku). Svému sebekoučingu jsem to ale poctivě přiznala (ikdyž na mne pak svítil červeně)
Bylo by fajn, dát do dovolené dolů ještě 2 kg, co mě dělí od 100kg. No, ale to už  nejsou ani dva týdny, takže by to bylo sice příjemné, ale zcela realisticky je mi už jasné, že co jsem nabírala tak dlouho neshodím ze dne na den.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

30. 06. 2014 11:20
Hezkou dovču s pohybem :-)), ale kolik přidat jídla při pohybu nevím... Já jsem sice začala chodit cvičit, ale pořád je to max. 3x týdně, víc nedávám, takže mám příjem pořád stejný. Možná poradí někdo zkušenější, v každém případě to chce vyzkoušet a pak uvidíš :-)
30. 06. 2014 09:07
Začala jsem 4x týdně běhat (50 min) a přidala jsem z 6400kj na 7000.Přeji hezkou dovču :-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři