TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 20. 04. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

Paddddddy

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 7406
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

Paddddddy

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Cvičení s Jill

30. 07. 2014

Pondělkem počínaje jsem začala cvičit s Jill (Level 1). No jako nohy mne bolí tedy pořádně, ale alespoň cítím, že jsem něco dělala. Tak snad si zvyknou na to neustálé hopsání. Každopádně bych to ráda dotáhla :-) Je zajímavé, že na první pohled to nijak namáhavě nevypadá, ale zpocená jsem vždycky jak...
Máte s tímto cvičením někdo zkušenost?...Jsou výsledky po měsíci opravdu patrné?
Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

05. 08. 2014 15:09
Jasně, důležitý je brát to opravdu jako změnu životního stylu, ne jako hurá na to a ať jsem hubená, pak se nacpu/nebudu nic dělat. Bohužel se s tímto přístupem setkávám u lidí kolem sebe a pořád jim to vysvětluju a vysvětluju ale nějak se to míjí účinkem... Mě se osvědčilo ze cvičení udělat denní rutinu, něco co prostě dělám stejně jako čištění zubů. Už nepřemýšlím, jestli budu cvičit, ale prostě to beru tak, že to tak je. Cvičím ráno před prací a radši bych vstala ve 4 než necvičila. Protože vím že odpoledne si najdu milion výmluv a už nebudu... Takže vytrvej, Jill ti pomůže postavičku vyladit a mě pomola i po psychické stránce, hodně jsem toho od ní i o ní četla:-)
04. 08. 2014 08:15
no teda :-) Tak to moc gratuluju a doufam, ze jednoho dne budou me vysledky alespon vzdalene podobne tem tvym ;-) Taky mne z toho prvni dny bolely kolena. Nasledne lytka. Ted jsem si dala vikendovou pauzu a od zitrka pokracuju. Kazdopadne se mrknu i na to Body Revolution a mozna to budu stridat.
01. 08. 2014 14:28
Ahoj, s Jill mám skvělé zkušenosti:-) taky jsem začala Shredem, ale byla jsem obézní a tak mě z toho bolela kolena. Přešla jsem tedy na Body Revolution, které je víc pro začátečníky a super! No výsledky veliké, získáš tím základní kondici, já třeba po čtyřech měsících s Jill jentak zkusila vyběhnout a zastavila jsem se až za 40 minut, když jsem si říkala, že bych to poprvé neměla tak přehnat... Je to 9 měsíců co cvičím a mám o 30 kg míň a fyzička jako nikdy v životě... už teda dělám i náročnější cvičení než je Jill, ale stále se k ní vracím. Vždycky si jde naložit těžší činky, dělat víc a pořád mě to baví. Takže se nemusíš bát, výsledky BUDOU!
31. 07. 2014 09:24
Ja cvičila 30da shred a super, jako první 2 dny jsem nebyla schopna to cvičit zároveň s ní poctivě. Kliků jsem udělala jen pár dámských. Po týdnu už v pohodě, dokonce jsem zvládla i 2 mužské kliky a po dvou týdnech jsem už klikovala jak chlap. Cvičila jsem bez činek + trošku poupravena dieta. Při pohybu se to množství potřebných sacharidů a bilkovin mění. Fakt super cvičení pro ty, kteří nemají čas chodit do fitka. Teď zkouším s Jill Cardio Kickbox, nějaké extra posílení svalů necítím, ale pot ze mě teče proudem, Cardio je Cardio, spaluju o 106 :-) Držím palce, vydržet a nepodvádět samu sebe, stojí za to!
30. 07. 2014 18:17
Ahoj, cvičím už delší dobu, začínala jsem s Last chance workout, 30 days mně nebavilo, protože to bylo příliš, teď už dávám i No trouble zone a kombinuji s dalším cvičením od Jill. Pokaždé jsem zpocená, že ze mně kape, jak kdybych se sprchovala, ale je to super :) výsledky jsou hlavně v tom, že se ti zlepší kondice, to můžu potvrdit.. Jen tak dál :)
30. 07. 2014 18:14
Ja som ešte neskúšala, bojím sa, že by to pre mňa bolo príliš. Ale keď tak všetky chválite, asi to prehodnotím :-)
30. 07. 2014 16:06
Po každém cvičení je nutnost protáhnout celé tělo. Já protahuju po běhání i jízdě na kole. Taky rozehřátí těla je důležité.
To pocení - Po běhání mi leje i z vlasů, že by dobrý pitný režim? :-))
30. 07. 2014 15:47
Úplně tě chápu...já začala v neděli, takže dneska mám čtvrtý den a konečně hýbu rukama bez tak ukrutné bolesti :) Jak Jill říká...tělo se adaptovalo :) Co se týká pocení, tak nevým jestli bych to nenazvala rovnou krupobitím :D, tak uvidíme, jestli to bude stát za to.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři