TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 03. 04. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Panklova

Sebekoučink

Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 10. 3. 2021. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 3887
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133156.14 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Panklova

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Vůbec nevím, jestli to bude fungovat.

07. 03. 2021

Jsem notorická hubnoucí, respektive nehubnoucí. Vůbec ničemu nerozumím a možná, kdyby někdo měl nápad... byla bych za něj vděčná. 

Poslední příspěvek jsem psala 2014. Tehdy jsem nakonec vychodila nějakých 7 kg s kočárkem, chodila jsem 4x týdně 8 kilometrové procházky a šlo to dobře i bez nějakých zásadních vážení porcí. Byla jsem na svých 88 kilech, která mi nějakým způsobem sluší, umím je nosit, obléknout - a přijala jsem, že nikdy asi pod 85 mít nebudu (už někdy v 7. třídě jsem tolik vážila a bývá to moje úplně spodní hranice). 

Loni v lednu jsem asi měsíc jedla dost striktně podle kalorických tabulek s velmi nízko nastavenými sacharidy. Nezhubla jsem nic. Ani půl kila. Pak jsem někdy v květnu sedla na kolo, začala jezdit (karanténní úniky) a zvolna shodila asi jen 4 kila, ale cca 8 cm přes zadek - ok, tedy jsem nabrala svaly, zbubla víc tuku. Jídlo běžně, včetně čokolády, chleba, pizzy. 

Ale teď mám skoro 100 - dnešní stoupnutí na váhu udělalo přesně to "nodopr**e, to snad není pravda" - a jsem tady . A to i přes to, že v listopadu jsem měla 93, týdně najezdila na kole okolo 150 km... teď nejezdím, ale těch 20-30 km týdně nachodím. Jím... pořád stejně, tedy dodneška bez nějakého zásadního režimu. Spasu cokoliv, ale dnešek jsem dala do tabulky a je to málo!  

Takže já nevím. Jdu do toho s pocitem, že musím zhubnout, protože to nevypadá dobře, hůř se mi dýchá (jako 7 kilo od listopadu je doopravdy děs) - ale hlavně to nechápu. Jistě, že jím jak jím, ale proč to tak letí nahoru? A proč to s tím nízkosacharidním režimem nešlo vůbec dolů? Necítím motivaci, cítím beznaděj. 

Je mi 38, na nějaký klimakteria jsem asi mladá, příjem mám víceméně kolem 8 - 10 tis (doporučených 8 bez pohybu). Nevím, jak mám sníst 8tis kj v salátu a kuřeti - není to moc? Jsem zmatená, naštvaná, nemotivovaná, protivná a tlustá. 

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři