TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 11. 05. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Petrusa86

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 3400
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 10.55 km
Kolo: 23.50 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133162.34 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Petrusa86

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Hubnutí a pozitivní myšlení

03. 05. 2018

Ahoj! :) 

Budou to pomalu dva roky, co jsem s vámi hubla naposledy a přiznám se, že jsem nikdy moc nepřemýšlela, zda hubnutí a pozitivní myšlení jdou ruku v ruce... vždy to šlo nějak samo (dva pokusy a pokaždé cca 12kg za cyklus shozeno) - s ubývaujícími kily přibývala dobrá nálada. 

Nyní se k vám navracím... jsem stále mamina na rodičovské, ale už nemám děti dvě, nýbrž tři. Po každém mém zhubnutí následovalo velmi záhy otěhotnění (poslední neplánované, děti jsou od sebe rok), takže ve mně maličko hlodá červíček, aby se historie neopakovala blushlaugh 

Se STOBem hubnu oficiálně týden, ale doma už týdny 4 vedu jiný život. Jelikož jsem si všechny vytvořené jídelníčky z dřívějška schovala a vlastně i moje počáteční váha odpovídala, vrhla jsem se do toho nejprve takto. Důvodem byly i výmluvy na čas... - vytvořit nový jídelníček a zapisovat dá moc práce, na to spoolečně se šitím nemám čas... bla bla... Ale začala jsem zase chodit na delší trasy a také se projevila zvědavost, jak systém po delší době (pro mě) funguje... No, jsem tu a opět si věřím... jen... mám teď asi něco jako krizi. První týdny váha ubývala krásně, tento 4. týden je nějaký zlomový. Vím, že je chyba hlavně ve mně - stará váha se rozbila, tak jsem koupila novou a jelikož jsem doma objevila funkce jako měření tělesného tuku, vody apod., vážila jsem se prakticky denně. Hodně jsem chodila..., pak nějaké ty trable doma a psychika na bodu mrazu.. za týden tedy pouze 0,3 kg, za 4 týdny ale 5,4 kg. Což si myslím, že ale úspěch je...

Možná je na čase se tolik nepozorovat a uvědomit si, že to prostě jen nepůjde tak rychle, jako dřív, ale půjde. A že myslet pozitivně je opravdu důležité :) 

 

Děkuji všem, co dočetli až sem a přeji krásný den! 

 

Petra 

 

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

04. 05. 2018 13:18
Moc všem děkuji za krásné a povzbudivé komentáře :) Já blbec jsem se dnes opět ráno vážila a to jsem neměla... pak se cítím mizerně, jelikož tam byl malinký skok nahoru. Což nechápu a vadí mi, že to nechápu... dodržuji, snažím se... musím pozvolna přijít na to, co mi skutečně sedne. Cítím se poslední tři dny hrozně unavená, do toho vyloženě nehubnu... ještě kojím (převážně v noci), tak množná proto ta únava. Uvidíme. Opravdu se zkusím tolik nepozorovat :)
04. 05. 2018 09:27
Máte krásně nakročeno, tak držím pěsti, ať těch záseků je co nejméně nebo raději vůbec žádné :)...a ono to půjde...možná pomaleji,ale půjde....taky jsem si tu nedávno musela postěžovat, že když jsem tu hubla před cca 7 lety, tak to šlo skoro samo...a teď, když se výrazněji přehoupla 40ka, tak to všechno stojí víc sil a musím mít pevnější vůli....ale o to větší radost mám z každého kila, které někam zmizí :)
04. 05. 2018 07:13
Ahoj a vítej zpět, blahopřeji ke 3. dítku - určitě to je hodně náročné, starost o tak početnou rodinu a ještě myslet na svoje hubnutí, pohyb, jídelníček. Krásně se ti 1. měsíc dařilo a to malinké zaseknutí nyní je normální.... Dodržuj vše jak znáš, však víš, že váha se pohybuje ve skocích, tedy za týden to může vypadat zase jinak :-). Tak ať se ti daří :-)!
04. 05. 2018 07:08
S třemi malými dětmi je práce až až, přesto hubneš. Myslím, že je to super. Gratuluju!
03. 05. 2018 22:24
Držím palce, z vlastí zkušenosti vím, že 3 děti je záhul, mně se nikdy nepodařilo vrátit se na předporodní váhu. Přeju pevné zdraví celé rodince.
03. 05. 2018 21:56
To je super, že při třech capartech hledáš chvilky i na řešení vlastních problémů. Věřím, že to zvládneš, určitě si umíš srovnat priority. Držím palce :-).
03. 05. 2018 20:39
Maminka s 3 malými dětmi má pohybu až nad hlavu, starostí taky, takže hubnutí je pěkná makačka. A opravdu není nutné se tolik pozorovat, ale být v pohodě, jíst pravidelně a pokud možno v rámci zdravé výživy. A ono to půjde, pomalu, ale jistě a co je důležité, aby to bylo taky trvale. Držím moc pěsti a přeju hezké výsledky.
03. 05. 2018 15:49
Petro, přeji další úspěšné hubnutí a samozřejmě mě moc těší, že nám zachováváte přízeň a jdete do toho s námi již potřetí....:-) Jestli jste ještě neobjevila Výzvu 52, tak doporučuji navšívit záložku, najdete tam také nějaké další informace k hubnutí....:-) Nechť Vás pozitivní myšlení doprovází i tenokrát!

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři