TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 04. 05. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Prskoletka

Původní Sebekoučink

4 %
0 kg 7.3 kg

Již zhubnuto: 0.3 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 2105
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

Prskoletka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Závist

15. 03. 2013

Tak jsem dlouho nic nenapsala.Je mi ted docela smutno,jsem ráda a mím radost,že kila mi jdou pomalu,ale jistě dolů,kupuju si menší věci,mám radost z pěkného oblékání,ze zdravých dětí i vnoučka,prostě baví mě život.Nikomu nic nezávidím ,jsem štastná ,že jsem zdravá a myslela jsem že i lidé kolem mě to tak cítí,ale hluboce jsem se mýlila ,je to sice jen jedna osoba ,ale to stačí aby mě to bolelo.Jsem velká optimistka tak tomu čelím.Do očí je jak med ,jak mi to jde a sluší,zatím co ona přibírá a začíná být z toho nervozní,ale za zády jed..A to zabolí.Tak a je to venku,potřebovala jsem to napsat ,díky tomu,že mi to kamárádky řekly ,jsem se párkrát přejedla,ale hlavně jogurtama a jedu dál,na váze se to neukázalo.Ale já ve stresu jím,což mám díkybohu málokdy jsem člověk pohodový,klidný,nehádavý to přímo nesnáším.Navíc je to o dost mladší spolupracovnice,ne kamarádka..Tak jsem se trochu vypsala ,co vy na to?
Hodnocení (12 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

27. 08. 2014 21:10
To znám velice dobře, drž se ona ti za to nestojí. Netrap se tím, na blbce narazíš všude. Dnes už snad dobrej kolektiv nikde není a kdo ho má, tak ať si gratuluje.
21. 08. 2013 08:57
Závist byl před 13 lety můj hlavní hnací motor v úspěšném hubnutí. Když mi jedna osoba záviděla "pouhé" 2 kg dolů, dohnalo mě to k tomu, že jsem zhubla dalších 10 kg, abych dokázala, že na to mám. To byla satisfakce a další motivace k udržení váhy! Když vhodně tu závist použiješ ve svůj prospěch, tak potom dělá divy !
21. 08. 2013 06:57
Já vím,že to zabolí,ale nic si z toho nedělej :-)) Kdo tě má rád,ten ti úspěch přeje a na těch ostatních ti nemusí záležet.
21. 08. 2013 06:10
Vybodni se na takovou osobu. Není to nic jiného než čirá závist, že tobě se daří měnit sebe samu.
21. 03. 2013 12:50
Za sebedoručuji: být stále opmistkou, ale....předem počítat s tím, že ženy (je to ženská "přednost") budou pomovat protože závidí - a o je SKVĚLÉ!!!..protože mají CO závidět - potvzení, že Vám to opravdu sluší - tohle mínus berte jako pochvalu:-)))
21. 03. 2013 08:43
kašli na ní!!!
21. 03. 2013 08:26
Jeste jsem zapomnela, já to beru spís jako motivaci, kdyz vidím, ze mi moje "kamarádky" neverí a smejí se mi, tak me to jeste víc nakopne jim ukázat. Kdo se smeje naposledy, smeje se nejlíp.
21. 03. 2013 08:25
Já jsem cetla takový citát, mozná pasuje k tomuto tématu :
Zlý clovek se mstí, hodný odpoustí a inteligentní ignoruje....
21. 03. 2013 08:01
Holka, takových lidí mám kolem sebe tolik, že bych musela zemřít na prasknutí žaludku. Do oči se přetvařují a za zády pomlouvají a úmyslně škodí. Nejzákeřnější jsou příbuzní, protože to od nich nečekáš (než na to přijdeš). V práci jsem měla taky takovou pipinu. Pomáhalo být na ni taky jako med, ale nic osobního nesdělovat a mít ji "na háku". Vždycky, když se do mě chtěla něčím ironicky strefit (třeba jsem si nevzala moc hezké oblečení a ona mi řekla "Jé, tobě to dneska sluší!") - já věděla, že chce ublížit, ale usmála jsem se a dělala hloupou - "Moc děkuju, ty jsi tak milá!"
Když přišla v něčem novém nebo od holiče, tak jsem ji vydatně a před ostatními pochválila, aby se mohla naparovat. Když viděla, že na všechny její útoky odpovídám s úsměvem, časem dala pokoj. Ona tloustne, já hubnu. Každá negativní energie, kterou člověk vysílá, se mu vrátí zpět. Tak proč já bych v sobě měla nosit něco negativního? Snaž se všechno obrátit ve svůj psychický prospěch a uvnitř se můžeš smát na celé kolo. Až uvidí, že její jed nefunguje, najde si jinou oběť. Držím palce. .
21. 03. 2013 07:46
Jejda, takových lidí je! Máš štěstí, že je to jen jeden (jedna). Být tebou, setřesu to ze sebe jako kapky z mokrého deštníku - ten taky za chvíli uschne a je zas úplně ok. Vůbec se tím netrap - a když ti bude smutno, přijď mezi nás, tady najdeš vždycky jen podporu. A upřímnou.
21. 03. 2013 07:11
Ber to jako povzbuení a motivaci pro další boj s kily. Hlavně vydrž a buď úspěšná. To ti přeji. Utři všm závistivcům nos.
15. 03. 2013 22:09
Vezmi to jako plus...má co ti závidět. Daří se Ti prohnat želvu, jsi spokojenější, máš tu spoustu Stobáků, co Ti drží palce a motivují Tě :-) Ať si škubne nohou, Tebe to přece nerozhodí..maximálně si dáš jogurt navíc ;-) držim palce. Je dobrý, že to máš kam napsat a tím si ulevit..netrap se tím
15. 03. 2013 14:31
Ahojik a netrap se lidi jsou zlí tedy někteří a závist je hnusná vlastnost, vidím ,že máš hezkou rodinu krásné děti a to je hlavní , na kolegyni se vykašli dělej jako by nic a hezky s úsměvem tím ji naštveš nejvíc . BUD zdravá hubni a kašli na ni pa
15. 03. 2013 14:28
Takové věci mě také trápí a je pravda, že od té doby co hubnu a měním se, jsou pomluvy častější a častější. Mě ale očerňují bývalé spolužačky ze základky, takže se s nimi nemusím alespoň každý den potkávat. Buďte ale stále optimistická a nepřipouštějte si to. Vždyť pravda je na vaší straně a spolupracovnice se nejspíš nedokáže smířit s tím, že i přestože jste starší, tak jste dokázala udělat ten zásadní krok a změnit svůj životní styl. A ten ona možná není schopná udělat a stále si říká: ,,Zítra začnu. Tak počkám do pondělí." nebo ,,Počkám na začátek měsíce." atd. V tom možná tkví její frustrace, kterou si bohužel vybíjí na pomlouvání druhých. Snad se to brzy uklidní a kolegyně dá pokoj. :)
15. 03. 2013 14:21
Já teda nevím,ale asi bych se zeptala přímo co ji žere a jestli závist a kila nahoře tak bych jí nabídla aby to zkusila zavčas na Stobu a pokud by to nestačilo,tak holt má smůlu jenže pomysli taky na to,že když máte spolu dělat ,mělo by to být v pohodě jinak se může stát ,že jeden začne chodit do práce s odporem .Když to nepůjde po dobrém tak se na ni vykašli a buď za Dámu!!!!
15. 03. 2013 14:18
Mne by na tom všem asi nejvíc trápila ta faleš, jak se znám. Protože kdyby přišla a normálně řekla "ty dobře vypadáš, docela ti závidím, asi bych sama něco potřebovala se sebou udělat, no ale přeju ti to" , tak se mi to zdá i normální lidská reakce. To mi totiž nepřipadá ani taková závist - spíš třeba lítost, že to sama taky tak nedokáže atd., ale když do očí říká něco jiného a za zády "jedy", tak to fakt je ta pravá a zlá závist, která si nezasloží tvé trápení. Ukazuje jenom na její "malost". Držím pěsti.
15. 03. 2013 14:16
prskoletko, já mám tu zkušenost,že ti nejzlejší lidi jsou většinou hrozně neštasný.../což vypovídá i její styl -přejídá se a závidí...určitě je chudák holka/...vždycky si to říkej,že je prostě neštastná a tak je zlá.Mého muže šéf byl taky hnusný a nedávno spáchal sebevraždu....kdi ví,jak na tom je ona.
15. 03. 2013 14:06
Ať tě to ani trochu netrápí!!!!!!!Já mám kolem sebe dost a dost závistivců, závidí mi děti,manžela,jak vypadám,že se pořád směju,jak to dělám ,že jsem oblíbená u mladých a pod.Dřív byly doby ,kdy jsem se s tím hodně trápila,ale tedky si říkám "jen houšť a větší kapky!!! a zrovna budu ještě štíhlejší, ještě veselejšía ještě hezčí!!!!!!!A ty si prosím tě říkej to samé, víš nikdo ti nic nedá,všechno si musíš vybojovat a užít sama. A závistivci ať klidně prasknou!!!!!!!!
15. 03. 2013 13:57
Hlavně na sobě nedej znát, že Tě to mrzí. To bys jí udělala zase radost. Ignoruj to a usmívej se....
15. 03. 2013 12:22
Závist?
To je ta malá potvora,co nám kazí ovzduší...
Drž se :o)))
15. 03. 2013 12:17
Já se vždycky snažila a snažím lidem pomáhat, být pozitivní a vycházet všem vstříc. Nepamatuji si, že bych někomu záviděla. Když jsem byla ještě relativně mladá holka, snažila jsem se maximálně jedné kolegyni, která byla trochu "jednodušší" pomáhat a být k ní přátelská, ta mi ale následně velmi ublížila (takzvaný nepěkný útok zezadu). A v té době mi jedna ve srovnání se mnou starší žena (možná byla mladší než já teď) řekla: Lidem je potřeba pomáhat, ale někteří si to nezaslouží a nezaslouží se ani, aby se člověk kvůli nim jakkoli trápil. Jejich smůla. Často si na ni vzpomenu. Jsem již také mnohem moudřejší. Takže smůlu má ta závistilka. Měj se pěkně a máš tady nás (a my zas tebe).
15. 03. 2013 12:08
Netrap se s tím,kup si něco pěkného na sebe-ty se budeš cítit suprově a ona se bude dál užírat závistí :)
15. 03. 2013 12:01
Přesně jak píšoou holky a taky kluk:-)) neřeš to, takový člověk ti za nějaké trápení nestojí. Já, když se s něčím takovým setkám, tak si říkám, že ten člověk je vlastně chudák, protože on se tou závistí užírá a kazí si radost z hezkých dnů....
15. 03. 2013 11:59
jonje to tak holky,řekla jsem si to co mi píšete,budu se pěkně oblékat ač kouká,kamarádky mám naštěstí letité ty si myslím nezávidí to bychom spolu asi od mala nevydržely a to je nám všem přes 50,děkuji vám
15. 03. 2013 11:58
kup si další nový svetřík a vem si ho do práce :-)
15. 03. 2013 11:47
já takovým lidem odpouštím a vůbec se jimi nezabývám nemají totiž v mém srdíčku místa tam jsou jen fajn lidi a jejich dost.Tak ji to odpousť a hoď to za hlavu
15. 03. 2013 11:15
Nemá smysl trápit se, naopak, usmívala bych se, šířila dobrou náladu, energii a to zvláště v její přítomnosti...a nedej se!
15. 03. 2013 10:53
Nic si z toho nedelej, závist je lidská vlastnost, se kterou se setkáváme dost casto.Je to jenom Tvoje spolupracovnice, já mám kamarádky a vidím, ze závidí taky. Kdyz jsem jim nabízela at jdou do hubnutí se mnou, tak ne, oni se nebudou týrat a vázit jídlo, a psát do sebekoucinku ("taková blbost"), ale ted kdyz vidí, ze pokracuju a uz mám 2.5 kg dole, uz to na nich vidím. Ty otázky: A porád to dodrzujes, a já bych dietu nemohla atd. Kdyz jim vysvetluju, za to zádná dieta není, ze je to zmena zivotního stylu a zpusobu stravování, tak ne je to proste dieta. Uz se tesím na to, az zhubnu víc a bude to na me videt. Chci videt ty obliceje....
15. 03. 2013 10:49
Taky jsem člověk, který myslí úpřimně a nejsem závistivá - takže mě to hodně zabolí, když mě někdo podrazí či pomlouvá. Chápu tě. Je třeba se tím vůbec nezabývat, snažit se to zklamání vypudit ze své mysli. Tím že se budu kvůli tomu trápit a nebo se přejídat - uškodím především sobě. Netrap se tím a raduj se z toho, že se cítíš lépe a odhazuješ ty zatracená kila navíc.
15. 03. 2013 10:35
Ahoj, tohle neřeš, závist je tu s námi od doby, co lidé začali přemýšlet. Kamarádka nekamarádka :-) Držím palce.
15. 03. 2013 10:24
Jak píši všichni:)...vyprdni se na ni!!! Takoví lidé za Tvé trápení nestojí!!! Vím ...zabolí to , ale někteří lidé prostě takoví jsou:). Takže to hoď za hlavu a usmívej se :) !!! Hodně štěstí ;)
15. 03. 2013 10:19
to já ji taky nabídla,ale ona když jí chutná tak se přejí je schopná sníst 5 řízků,pak drží dietu tak že nejí skoro vůbec,prostě si nedá poradit.Já jí právě vypustila z hlavy už se ted netrápím,ale 14 dní mi to trvalo.Právě mám vás tady spřízněné dušičky,díky za vás
15. 03. 2013 10:18
Neřeš to. Přeci nebudeš pykat za blbost jiných.
Ale ten, kdo ti to donesl, když to bylo za zády, by také zasloužil záhlavec.
15. 03. 2013 10:13
přesně tak... vybodni se na ní... lidi jsou hnusní... kdyby se ti nedařilo, tak by byla šťasná, ale takhle? Hlavní je, že máš radost ty a tvoje rodina :-) A necpi se, jediný komu tím tím ublížíš, jsi ty sama :-) Máš tady nás a my jsme s tebou :-)
15. 03. 2013 10:10
Vždycky se najde někdo takový. A vždy to bolí, ale vypsání se z toho je báječná terapie, vyřešila jsem to taky tak. Zkus to pustit z hlavy, já jsem té své prudičce nabídla pomoc (při hubnutí) a je relativní klid.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři