TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 03. 02. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

Silvushka

Původní Sebekoučink

50 %
0 kg 4.2 kg

Již zhubnuto: 2.1 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1447
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133156.14 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

Silvushka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Buckinghamská snídaně

23. 07. 2014

Je ráno. Mikulášek od půl noci pokňourával a poplakával atak jsem si asi od dvou hodin ustlala v pokojíčku, na zemi vedle jeho postýlky.Takže mnoho energie jsem přes noc nenabrala. O to větší chuť mám na mojikrálovskou  snídani !  

Včera jsem totiž na podvečerním cvičení dostala od Šárkydezert – čokoládovej puding napěchovanej ovocem a piškoty a „ovoněnej“ kapkourumu. Ten sice po čuchu necítím, ale jsem zvědavá, jestli ho moje chuťovépohárky zaznamenají :-)Nejradši bych se s ním zavřela sama v ložnici v posteli, vlezlabych si pod deku a pomalinku, v tichu ujídala. Místo toho asi budu musetzápasit s rozežraným Mikulášem, kterej se bude po pudingu sápat a já munebudu moct vysvětlit, že on má k snídani prostě rohlík s máslem as marmeládou :-)

Takže snídaně v posteli se nekoná a standardujemev kuchyni u stolu :-)Otevírám víčko od plastové misky. Na povrchu krásně ztuhlého ( dotýkám sepovrchu pudingu prstem) pudingu jsou položeny piškoty, které jsou krásněměkkoučké. Zabořím lžičku do pudingu a naberu společně s ním a kouskempiškotu i ostružinu. Mmmm, to je chuť. To je fenomenální. Za chvilku sepropracovávám k jahodám. Nabírám i velký kus 80% čokolády.  A u dna cítím i ten , již zmiňovaný rumíček :-) Nepatrně, ale dodávádezertu výborný nádech. Když si bříško pomlaskává nad půlkou snězené misky,mozek mi radí:“ tak a zbytek si nech na zítřejší snídani“. Jenže,co když už tozítra nebude tak dobré? Takže spráskám celou misku J Ale vůbec nemám špatnýsvědomí. Byla to netradičně výborná, chutná, relativně zdravá snídaně.Energetická hodnota sice vyšší ( 1530 kJ – Šárka pro mě vypsala i hmotnostingrediencí, neb ví, že jsou pro mě poslední dobou STOBácky důležité ;-) ) , ale proč ne, notak si utrhnu od pusy u večeře ;-)

Posledních pár dní mám mizernou náladu z domácího prostředía tak mi dnešní Buckinghamské ráno bodlo !

Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

23. 07. 2014 19:40
Pěkně napsané - měla jsem pocit, že to jím s vámi:-) a byla to mňamka... Tak přeji už jen dobrou náladu!:-)
23. 07. 2014 12:23
Krásný blog. Jak se dá zajímavě popsat tak všední věc jakou je snídaně, i když asi výborná. Hned bych si taky dala.
23. 07. 2014 09:59
Pěkně sis to užila:-)))
23. 07. 2014 09:10
A to vís ze jo Silvuschko, to prece nejde se porád omezovat, to by nevydrzel nikdo. Kdyz je to jednou za cas a nebo kdyz to vykompenzujes s vecerí , proc ne? Úplne cítím z tvého blogu, jak jsi si dezert vychutnala. A tak to má být :-)))
23. 07. 2014 09:07
Občasné vybočení po náročné noci není na škodu:-), aspoň sis doplnila kapku energie, kterou jsi nenabrala nočním spánkem.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři