TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 11. 04. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Simmonska

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 3.7 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 2233
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 19.75 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 3 h 12 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133554.82 km
Kolo: 66274.30 km
Cvičení: 5546 h 33 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Simmonska

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Cvičení a kolísání váhy

28. 09. 2014

Tak jsem se zase rozhodla napsat pár poznatků ze svého hubnutí a nehubnutí, jedení a nejedení atd.
Co začala škola, tak jsem byla z časových důvodů nucena téměř přestat cvičit svoje posilování, ale vrhla jsem se na každodenní jógu. Rozhodně bych ji doporučila všem, co se chtějí pořádně protáhnout při bolesti těla ze sedavého stylu života. Já sama mám skoliózu páteře a jóga mi hodně pomáhá. Navíc se při ní naučíte držet rovnováhu a v kombinaci s vhodným stravováním se vám krásně pročistí organismus a "hodíte se do pohody".
Od chvíle, co jsem zhubla, uplynula už delší doba, a tak bych ráda shrnula, jak to vlastně bylo. Zhubla jsem ve výsledku téměř 30 kg, ale nervy to nezvládly a tělo začalo stávkovat. Dodnes ještě není vše v pořádku a já mám zas problém s vypadáváním vlasů. Ačkoliv žiju vcelku zdravým životem, tak si s tímhle nevím rady a tuším, že je to ještě pořád následek rapidního a nadměrně rychlého úbytku váhy. Váha se mi dostala z 57 kilo do stabilních 62-63kg, ale musím se neustále hlídat, protože číslo má neustále tendenci kolísat nahoru a dolů. Prosím, pokud někdo máte zkušenosti s vypadáváním vlasů, tak bych vás ráda požádala o radu,  jak tomu zabránit, protože ani BIOSIL už tak nějak nepomáhá.
Držím všem palečky, aby to zvládali lépe než já.
Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

29. 09. 2014 18:36
Děkuju moc, jinak se štítnou žlázou jsem nikdy neměla problémy...v rodině máme spíše hraniční hodnoty, ale stále v pořádku. Tak nevím..asi jsem si jen moc rozhodila hormony.
28. 09. 2014 22:30
Řekla bych, že to chce ještě čas než se tělo vzpamatuje z určitého šoku. Netrvá to chvíli než se metabolismus upraví, ale pokud budeš jíst tolik, kolik tvoje tělo skutečně potřebuje, bude to zase ok. Možná ještě trochu přibereš, ale tím bych se netrápila - vše se pak samo spraví, když vytrváš ve správném stravování. Držím palec!
28. 09. 2014 21:55
Máš v pořádku štítnou žlázu? Jídelníček máš jistě vychytaný co se týká tuku z oříšků a mandlí. Byla jsi u lékařky?

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři