TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 11. 04. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Simmonska

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 3.7 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 2233
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 19.75 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 3 h 12 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133217.93 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5528 h 40 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Simmonska

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Věčné začátky

10. 02. 2017

Po dlouhé době zápis. Pro mě osobně ne zrovna příjemný.

Za posledního půl roku u mě nastaly obrovské změny. Největší z nich bylo stěhování. Nejdřív na kolej a pak z koleje pryč do bytu. Totální změna režimu. Nebyl čas na to se pořádně hlídat. Do toho přišlo zkouškové, další zabiják pravidelného režimu. A mně došlo, že bych se mohla začít nazývat královnou jojo efektu. Z původních 63 kil (minimum bylo před pár lety 56, což mi způsobilo nemalé zdravotní problémy) jsem nalítla za rok o 7 kilo. Kalhoty na mně praskají ve švech, moc se nehýbu, kromě věčného běhání kolem sporáku a uklízení. Prostě mi nějak nezbývá čas a hlavně energie.

Dalším problémem je finanční situace, která mi opravdu nedovoluje kupovat si ty nejzdravější a nejkvalitnější potraviny....takže takový sýr cottage, svou oblíbenou večeři, vidím maximálně jednou do měsíce a celková skladba mého jídelníčku není zrovna vyvážená. Přítel má fyzicky náročnou práci, a kdybych vařila to, co stačí mně (něco lehčího, zdravějšího apod.), jeho by to "zabilo". I když mu zdravé jídlo nevadí. Ale to už tak bývá...guláš je prostě guláš. Takže se mé stravování, co se hlavních jídel týká (pokud jsem zrovna doma), přizpůsobilo jemu....a tady je další problém.

Teď opět mi nastane "režim", menza apod., takže doufám, že i pravidelnějším pohybem, se mi podaří dostat se na trošku lepší váhu a hlavně do lepší kondice. Je sice pravdou, že jsem při nedávné nemoci shodila 2 kila, ale nic moc.

Tak snad! I když není předpokládaný den pro to dávat si předsevzetí, přesto to udělám. Do dubna zhubnu, hlavně sizlepším kondici a vejdu se do krásného kabátku, co jsem si nedávno pořídila (je trochu těsný). 

Hlavně vytrvat!!!

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři