TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 11. 04. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Simmonska

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 3.7 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 2233
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 19.75 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 3 h 12 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133040.31 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5522 h 48 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Simmonska

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Léto v plném proudu, plány dodržovány

03. 08. 2017

Půlka léta za námi a mně se daří držet se předsevzetí, že vydržím u cvičení a pokusím se v první řadě cítit dobře. K tomu přispělo i to, že je má oblíbená "zeleninová" sezóna a sezóna "oddechu od školy". Podařilo se mi něco málo shodit a trošku se vrátit do kondice. Stále zkouším nové a nové recepty, užívám si chvíle v kuchyni a těším své okolí samými dobrotami. smiley V poslední době jsem si oblíbila drobné hřešení v podobě tvarohových koláčů s ovocem. Jeden menší kousek k odpolední kávě, to je prostě slast. Měla jsem trochu strach, že kvůli práci nebudu schopná dodržovat jídelníček (hlavně jeho pravidelnost). Zprvu to tak bylo, ale pak jsem měla dovolenou a zase se vrátila do starých správných kolejí, ve kterých se držím. Co mě ale nejvíce štve je to, že je pořád neskutečné vedro a odpoledne se nedá pořádně cvičit. Jak proti tomuhle bojujete? Vstáváte třeba dříve, nebo máte jiné metody? Jak celkově zvládáte léto? :) A co jídelníček? Užíváte darů přírody na maximum, nebo občas hřešíte třeba kopečkem zmrzliny? devil

Díky za dočtení až do tohoto bodu. Těším se na všechny vaše nápady, rady, triky apod. wink

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

04. 08. 2017 11:12
Ahoj, v těchto vedrech se snažím o maximální " rutinní pohyb", ke cvičení mám doslova nechuť. To znamená, že víceméně sleduji krokoměr, a když mám za den málo kroků, tak se kvečeru ještě trochu projdu. A ve vedrech mi chválabohu nechutnají tučná jídla, občas si dám jeden kopeček zmrzliny, nebo tvarohového Míšu.
04. 08. 2017 11:06
V pořádku. :) Je pravda, že jóga mi připadá jako jediná snesitelná aktivita. :D
04. 08. 2017 11:01
Bylo tam dobrůtka, tablet mi to "opravil" ...
04. 08. 2017 10:59
Cvičím jógu, ráno, tak mi zatím teplo nevadí ... A na procházky chodím až pozdě večer, kdy je už venku snesitelneji ... Co se týče zmrzliny, tu moc nemusím, zato orosene pivko občas padne :-) ... A domácí tvarohové nebo makové buchty a koláče taky dělám a docela často, když to neprezenes s cukrem, tak je to docela zdravá dobrůtky :-)
03. 08. 2017 12:01
Také se snažím k večeru,ale né vždy se podaří. Co se týká toho mlsání, tak to máme podobně. :)
03. 08. 2017 10:48
Cvičení brzy ráno pro mne, jako pro sovu, není nic, co by mne lákalo. Odpoledne nebo večer je ten pravý čas pro cvičení pro mne. Dokonce jsem se teď ve článku dočetla, že cvičení na lačno se vůbec, ale vůbec nedoporučuje. Ve vedrech, to je minulý a tento týden, bohužel cvičení zanedbávám, už mi to chybí a snad se zas zmátořím a najedu na intenzivnější režim. A co se týká mlsání - něco musí být, léto bez zmrzliny nebo drobných sladkostí si nedokážu představit. Omezuji ale množství a vybírám ty zdravější a lehčí druhy, pokud se mi to tedy podaří :-).

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři