TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 11. 04. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Simmonska

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 3.7 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 2233
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 19.75 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 3 h 12 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Simmonska

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Strašák jménem "Zkouškové"

31. 01. 2018

Neznám snad nikoho, kdo by si zkouškové období užíval. A pro ty, které trápí kolísající váha, jsou to naprostá muka. Třeba jako pro mě.

To je tak. Čekají vás duležité zkoušky, to je samozřejmé, ale také spousta proležených dní s nepřetržitým přístupem do ledničky a spižírny. Když jsem se sestěhovávala s přítelem, byla jsem odhodlaná, že si nebudu nakupovat tolik sladkého, jako jsem byla zvyklá dřív. Že mě to alespoň nebude pokoušet. Zkrátka a dobře, že budu žít zdravě! Zase jednou taky... No jo, ale to bych nesměla být věčný dietář, který si na tu svoji čokoládu prostě nenechá sáhnout! :D Takže asi tak. Prostě je pořád do čeho jít.

Prototypický den zkouškového pak tedy probíhá následovně:

6:00 - "Právě jsem vstala. Mám hlad. Dám si kafe a nějakou sladkou snídani, bez tý prostě fungovat nezačnu. " říkám si pro sebw, občas se protáhnu jógou a vzápětí se nafutruju nejlépe sušenkami BeBe, nebo Croissantem. Spokojenějšího člověka jste neviděli. Když se však zadaří, je to bílý jogurt s ovocem či ceráliemi a podobné zdravé věci.

--- halda učení

8:30 - "Mám hlad. Jíst budu ale až v 9:00, ať to mám hezky po třech hodinách...hmm, ale co si dám? Hřešení bylo dost, cukr je potřeba, zkusíme ovoce." jdu a slupnu jablko, mandarinku nebo něco podobného.

---- učení

11:30 - "Jupí, oběd! Jde se vařit." ...jedno z mála jídel, které mám opravdu vyvážené a do jisté míry zdravé. Hodně zeleniny, nějaké to méně tučné maso a tak. Vyvarovat se dezertu je boj.

---- učení

15:00 - "Sváča, kafe, honem! Hm...sváča. Copak má milá spižírna ukrývá dobrého?" ...obvykle zase nějakou strašně tučnou a sladkou "prasárničku". Pokud mám dobrý den, dám si spíše tmavé pečivo se šunkou. Málokdy se mi povede vynechat kávu. Proč taky, s mým tlakem hodným malého miminka. :D Kecám, jen ten přechod k zelenému čaji a čaji obecně není tak lehký, jak se původně zdál. Zatracenej detox!

---učení, případné cvičení

18:00 - "Podává se večeře! Konečně už taky..." Obvykle tmavé pečivo se šunkou, sýrem a nějaká ta zelenina. Pak se vyvalit na hodinku k televizi a chvilku orazit. Fungovat zase začínám až po osmé hodině večerní.

---různý program

22:30 - "Mám hlad a sežrala bych klidně celé prase! Pomoc!" V tuto chvíli bojuji s nutkáním vyjíst celou lednici a co nejvíce ze "zprasit". Ovládnu-li se, což je většinový případ, je to OK. Občas se ale stane, že si objednám pizzu, nebo něco pizze podobného. A to je potom čóro. Ranní probuzení je jak po kocovině. A těch výčitek. Nu a kolotoč začíná nanovo.

 

Už aby to bylo za mnou! :D

Tímto samozřejmě nechci říct, že se nesnažím dodržovat zdravou životosprávu, ba naopak! Jen co mi mé skromné studentské konto dovolí. Ale mé celkové rozpoložení během zkouškového období je mi velikou překážkou. :D Běda jak přijde stres. Jak já závidím těm, co vlivem stresu mívají sevřený žaludek a nejí! :D Pak se mi divte, že zase nedopnu knoflíček u kalhot.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři