TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 14. 12. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

Skumivek

Sebekoučink

Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 13. 1. 2017. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 669
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133047.53 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 24 min

Přátelé

Skumivek

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Co také může býti impulsem k rozjezdu...

03. 01. 2015

Docela mě pobavila Blondeo, když mi v komentáři napsala, že je ráda, že zde nejsou jen ideální ženy. :-)
Tož  musím Vám povědít, že k ideální ženě tedy já osobně mám hodně daleko. Důkazem budiž historka, kterou přidám pro pobavení do placu. Mohla bych ji také nazvat "Kterak jsem udělala tečku za svým tlustým obdobím".
Během mého předchozího tlustého období, nebyly ničím neobvyklým noční nájezdy na ledničku a na špajzku. Po nakrmení nejmladšího roběte kolem druhé hodiny ranní, nebylo od věci potěšit také bříško svoje, tudíž nebylo vyjímkou, že jsem si zakrojila do Vysočiny a s pěti centimetrovými kolečky jsem se vracela do postele. Alá Škopek ze Slunce, seno... (néé, že mi zase zamastíš cejchy!!!)
Při jedné z výprav jsem objevila ve špajzce Margotku, kterou miluju. Byla zastrčená (aby mi jí někdo nesežral), ale stejně jsem jí vyšumovala. S pocitem blaženosti si lehám zpátky do postele a zabořená do polštářů si vychutnávám první sousto. Ach, ta slast, kdy máte zavřené oči a díky tmě, která zbystřuje ostatní smysly, cítíte mnohem intenzivněji, jak se vám čokoláda rozplývá na jazyku. Ležím na zádech, svou kořist držím oběma rukama a znovu si kousnu... Fakt nirvána...
Otevírám oči. Už je světlo. Sedám si na posteli a hlavou mi letí myšlenky na to, co dnes všechno musím stihnout. Co je to sakra na těch peřinách? Vypadá to jako..... Ale malej spinká v postýlce! Nevěřícně a pomalu nahlížím pod peřinu. Mírně si oddychnu, že o napadnuvší mě zdroj se nejedná. Co to teda hergot je???! Odhodlávám se a do zmíněného dloubnu prstem. Sbírám odvahu a prst přistrčím k nosu. Týýý kačo - kokos! Peřiny musím svlíct, obzvlášť polštář vypadá, jako by se tam kalištili divočáci. Fuj, prase!
Jdu do koupelny a při pohledu do zrcadla mi padá brada! Tak dokonale namaskovat se neumí ani Rambo, když se chystá na boj v buši.
Pokud čekáte happy end, tak ten tahle pravdivá historka má. Cejchy byly vyprány, maskování umyto a špeky z nočních výprav shozeny na kurzu STOBu. Tahle příhoda totiž byla pvěstnou poslední kapkou, která to srovnala v mé hlavě. :-)
Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

04. 01. 2015 08:11
:-)))
04. 01. 2015 06:49
:D každýho nakopne něco jinýho
03. 01. 2015 22:28
Hezká historka, docela mě pobavila, když jsem si to představila:-))).

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři