TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 10. 03. 2016

Jak si nahrát profilovou fotku?

Vjejka

Sebekoučink

Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 30. 8. 2017. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 157
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133156.14 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Zastavilo se to.

04. 07. 2016

Ahoj, chtěla bych poradit. Po prvním cyklu jsem zhubla 9 kg. S tím, že celý proběhl téměř bez pohybu. Pak jsem začala běhat. To zmizely ty poslední cca 2 kila. Od začátku druhého cyklu ani deko. Váha se zastavila a to oproti prvnímu cyklu bez pohybu chodím 4x týdně běhat plus nějaké kolo s prckem. Je pravda, že jsem se trochu lekla toho nárůstu kJ oproti cyklu bez pohybu. Vždycky se bojím, že to přepálím a pak to večer doháním. I jiné chyby by se našly. Ale nevzdám to a snažím se vždy jet i nadále v režimu Stobu. Ale pořád se mi nezdá,ze když jsem zařadila 4x týdně 40 minut běhu, že se to nikam nehne. Nenapadá vás něco, jak to nastartovat? Jinak běh většinou průměr 150 TF, běhám vcelku v mírně kopcovitém terénu, kameny,štěrk, polní cesty. Zatím se mi nepodařilo tepovku snížit. Asi nejsem ještě dost natrénovaná. Začínala jsem kombinaci běh, chůze. Teď je to teprve první týden, co běhám v kuse. Cítím se skvěle a zvládám to myslím na pohodu. Ještě jsem chtěla napsat, že jo to už 4 týdny, co se váha neposunula ani o píď.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

04. 07. 2016 15:32
a kolik aktuálně měříš, vážíš? jaký máš typ postavy a kolik máš nastaveno příjem?
osobně bych to viděla na malý příjem, pohybu máš docela dost, nastav si to opravdu podle skutečnosti. to je tak co mě napadá, u mě na to má vliv i cyklus, přes MS mi klidně kilo dvě vylítnou nahoru. a ještě ze začátku to někdy hubne fakt rychle, protože pro tělo to je podle mě šok.. když třeba jíš hodně a najednou začneš jíst normálně, nebo jíš málo a najednou začneš jíst jak máš.. ale pak si na to zvykne. A ještě mě napadá poslední věc, jak to vypadá s cm, měříš se? protože svaly, jsou těžší než tuky, tedy asi během spaluješ tuky a nabíráš svaly, které jsou těžší - ale na objem třeba pasu by to mohlo být míň..
04. 07. 2016 11:54
Dík za tvůj blog.Já ti zatím poradit nemohu,protože mi to funguje podobně jako tobě.Určitě se tu ozve nějaká sporťačka a nasměruje tě.Každopádně jsi úspěšná.Držím palce,ať pokračuješ tak jak máš v plánu.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři