TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 12. 03. 2016

Jak si nahrát profilovou fotku?

Zatvik

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 238
Celkem: 8546
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133162.34 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Nový rok, nová Lucie

01. 01. 2018

S Novým rokem si už tradičně spojujeme rekapitulaci roku předchozího. Já to dělat nebudu. Nedávám si dokonce ani žádné předsevzetí, kromě jednoho jediného: Dívat se dopředu a neohlížet se zpátky. 

Nový rok, nová Lucie - to bude odteď mé heslo.

Co pro to zatím dělám?

  • Nový cyklus Sebekoučinku. První leden je sice den tradiční kapustnice s uzeným masem, ale jídelníček na zítřek mám už nachystaný. Zavedu zase pevný režim a budu se ho držet.
  • Nové knihy. Jsem vášnivý čtenář, proto si jako novoroční dáreček logicky nadělím právě knihy. Tentokrát to ale nebude beletrie ani poezie. Objednala jsem si vychvalovanou příručku Já zhubnu..., která mi pomůže vytvořit si rozumný systém pravidel. Doplní ji praktický Fit diář, který mě snad udrží dostatečně motivovanou.
  • Nové plavky. Vím, že zima je asi divné období pro nákup plavek, ale plavání miluju a mrzí mě, že jsem si na něj v poslední době nenašla čas. Nové plavky mě motivují - když už je budu mít, budu je chtít ukázat.
  • Nový vztah. Tedy, zatím jen potenciální, ale jsem rozhodnutá udělat maximum pro to, aby vyšel.
  • Nový cizí jazyk. Chci se začít učit německy a rozhlížím se po vhodném kurzu. S angličtinou a ruštinou by to byl můj třetí cizí jazyk, což mi velmi pomůže v současné práci a v životopisu to bude vypadat moc hezky.

Bude to boj, ale já mám kvalitní zbraně. Jde se na to. Rychle dodělám jídelníček na zítra, projdu si vaše nové blogy tady na STOBu a jdu relaxovat, protože začínám už zítra. 

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

02. 01. 2018 08:21
Moc ti přeji hodně odhodlání a výdrže, při plnění tvých úkolů . Když se chce, tak všechno jde !!!!!
01. 01. 2018 23:26
Rozumně nastavené úkoly, věřím, že je splníš. A němčina, to je minimálně i u nás to gró. Máme 600 km hranice s německy hovořícími zeměmi a naprosto jsme pominuli výuku tohoto jazyka. A pak se všichni diví, že nejde sehnat člověka hovořícího německy a již vůbec ne technika. Mám již rok pod sebou volné místo technika pro lokomotivy. Požadavek již mám dnes jen jediný - němčinu. Vše ostatní zvládnu naučit.

Ať se Ti daří :-)
Petr
01. 01. 2018 20:58
Děkuji! Věřím tomu, a to je základ. Líbí se mi vaše slovo ´úkoly´, dokonale to vystihuje. Jsou to úkoly, které musím splnit na cestě za lepším životem.
01. 01. 2018 20:38
Hezké úkoly, myslím, že splnitelné, tak ať se ti daří!

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři