TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 09. 10. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

Zubla

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 12.9 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 11049
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132660.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Aby bylo jasno - zapojila jsem maminku!!

29. 04. 2013

Tak abych nekoho zbytecne neperovala, nevim, na jake frakce je to tu rozdelene, tak bych rada, kdyby moje mamina nebyla skatulkovana ani do jedne!!

Moje mama je od prirody stydlivy typ, po dvou porodech pribrala a z hubene zenske je razem skoro stokilova zenska. Vcera jsme se spolu divaly na fotky a to vam byla krasna baba!!

Jelikoz je spise introvert a vyhyba se jakymkoliv davum a spolkum a kdo vi cemu vsemu, chvili mi trvalo, nez jsem ji ukecala, pripojit se na STOB. Musela jsem ji vytvorit profil, zadavaly jsme spolu vstupni informace, vypocetlo ji to mnozstvi jidla, ktere a jak jist...

Precetla si spoustu clanku, prosla nejake lekce, to vse je tusim vic jak rok zpatky.

Ale do STOBKLUB komunity se nezapojuje. Obcas ji o nektere z vas povykladama ja, treba o Ive, o Ludvikovic, o Helence, o Petrovi.

Vlastne si ze STOBu bere, co ji pomaha. Nemyslim, ze by byla jeji povinnost se tu pratelit s ostatnimi.

A o vikendu na srazu jsem se dozvedela, jak funguje soutez, a tak jsem si rekla, proc neprihlasit mamku?

Takze, pomaham ji s tim, vsechno by ji samotne trvalo dyl. Ale mamka tape jak o zivot a snazi se. To, ze ji pomaham s vyplnenim, myslim, neni problem. Je ji trapne, psat komentare, blogy si vede jako denicek, ikdyz pro pratele, stejne je nesbira, takze to nikdo nevidi....a clanky cte. A jestli s tim ma nekdo problem, MUZE HO RESIT SE MNOU!!

Ja osobne jsem rada, ze moje mamka se snazi - perfektne nam vysel tyden sportu, kde ji staci akorat vzit psy a vyrazit kazdy den na 90minut prochazku sviznym tempem, plus do prace a z prace pesky - dalsich 30minut.

Pokud by nejakou cenu vyhrala, udela ji to radost, mozna ji to vic motivuje, mozna ji preda dedovi. Ano, chceme vyhrat prvni misto, vahu bychom venovali dedovi, ktery pul roku hubnul s Dukanovou dietou a ted to ma za pul roku zpatky a ma najeto na uroky...tvrdi, ze jeho vaha nefunguje a chtel by novou digitalni, pak by se mu pry dobre hublo :)

Takze na ferovku, mamka se snazi vyhrat prvni misto a ja ji pomaham! A je mi fuk, co si myslite...

ale jestli nekdo problem mate, muzete se s nim obratit primo na me, pod mym blogem! Budu rada za uprimnost a rada odpovim :)


Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

30. 04. 2013 21:53
mamina je tu taky, zapisuje poctivě,le blogy nepíše. Má mě,takže jí o Vás vyprávím:-)ale má od ségry vnučku,jezdí na vodu a poctivě šlápotuje(obdivuju jí,šlape každé ráno v 5h 3km do práce a z práce pak 3-12km, podle toho,jestli jde dom, k babi nebo mě naproti:-)nesoutěžíme,ale všem Vám fandíme:-)
30. 04. 2013 03:57
Taky bych ráda zapojila mamimnku, ale ona na takové věci moc není. A taky je o něco hubenější než já, ale stále je vidět, že má trochu břížko. Ona na to nemá vlastně ani čas, což je škoda.
29. 04. 2013 23:03
Taky tady mám mamku, přihlásila se už před dvěma lety. Ona tedy znala Stob už z kurzů. Když jsem jí řekla o sebekoučinku, tak ji to zaujalo - ale po čase ji to opět přešlo. Nedivím se jí - má totiž pomalejší internet (a na rychlejší není vzhledem k technickému vybavení domu šance) a zároveň i starší počítač, takže by tu strávila nad jídelníčkem bez velkého přehánění celý večer. Zkoušela jsem si kdysi u ní párkrát něco přes víkend zapsat do svého kouče - a jen jsem se u toho naprdla. Proč to ale píšu: představa, že by tu psala komentáře a s někým se přátelila, je pro ni taky naprosto nemyslitelná. A to ani není introvert ;-) Tak to jen tak na okraj, abychom nepropadly mylné domněnce, že stobklub rovná se garda, ať už jakákoli :-)
29. 04. 2013 22:20
Vy jste teda akční... fandím vám, ať to dopadne i s dědou :-)
29. 04. 2013 22:00
Dekuji za podporu! No, ted bojujeme s 80letym dedou...drzel Dukana, pribral zpatky a je jak zavislak na sacharidech - pecivo a ovoce :( A my ho tu chceme mit jeste co nejvic let!!
29. 04. 2013 21:57
To je fain,že jsi zapojila maminku :-) Držím jí palce a přeji ať se daří :-)) Škoda,že já tu svojí nedokážu "ukecat" :-((
29. 04. 2013 21:50
Fandím vám oběma, aby kila letěla dolů :-)
29. 04. 2013 21:36
Ať se vám daří a maminka je zase fešná žena jako z těch foteček co jste si prohlížely.
29. 04. 2013 20:54
Já si taky myslím, ze je kazdého vec co u Stobu cte, píse a jak sbírá body. Mamince preju moc úspech v hubnutí. Az Ti závidím, ze muzes s mamkou podnikat takové akce jako je Stob, já uz mojí maminku nemám. A výhru preju vsem... Pro me bude nejvetsí výhra, jestli dokázu opravdu zhubnout tolik, kolik jsem si predsevzala.
29. 04. 2013 20:43
Dekuji holky, jen jsem to chtela vysvetlit. Aby bylo jasno.

Jinak mamina zase nevyplnuje Sebekoucink, to ji nebavi a otravuje. Ja na to mam nazor, ze kdo opravdu chce, zvladne to, ale jelikoz me samotnou uz to nebavi, tak to chapu...obcas neco prevazi a jinak ji dle oka...ale snazi se.

Jo a pritel se nejak zacina zapojovat taky, prinese z obchodu celozrnne testoviny, kvalitnejsi sunku, zeleninu nad plan, jojo, i lekce ho zaujaly, takze pry kdyz mu to uvarim, da si to zdrave jidlo rad. A tak do neho strkam zeleninu, kupuje si jogurty misto zakusku nebo tatranek na svaciny...akorat si porad dava smazak a cevapcici a takove veci v praci na obed. Ale uz si nedava jako prilohu hranolky, ale ryzi nebo varene brambory. Tak bych asi mela byt spokojena.
29. 04. 2013 19:38
Taky vůbec nechápu, proč by to někomu mělo vadit. Je každého věc, jak svůj pobyt tady pojme, jestli píše blogy, sbírá přátele, nebo prostě "jen" zapisuje do kouče, čte články apod. To je každého věc, důležité je, aby se mu podařilo změnit životní styl, udělat něco pro sebe, pro své zdraví. A to jak kdo pojme soutěž je také jeho věc.Mamince přeju ať se jí daří a kila jdou dolů....
29. 04. 2013 19:35
Tak ať to vyhrajete a držím palce:-)
29. 04. 2013 19:34
Taky si myslím, že nikdo s tímto problém mít nebude. Je každého věc jak se k té či oné situaci postaví. A pokud někdo něco nechce, proč by to měl dělat jen pro to, že to dělají ostatní. Je dobře, že se mamka zapojila. Tak ať se vám, holky, daří oběma.
29. 04. 2013 19:31
zubli,já myslím,že je fajn,že to je tvoje maminka a ne něčí alterego.Já zapojila také maminku,ale ta si neudělá ani lekce:( a to mi mrzí...udělala jednou a pak na to kašle.jen sebekoučink se naučila,což je teda hlavní-ale vzhledem k tomu,že by potřebovala motivaci je to škoda... a
manžela,ten zhubnul už tři kila a buzeruje,že má málo bílkovin a vyhrál teda taky,protože prostě jen vyplnil dotazníky...ten mi spíš štve,protože od té doby se tu necítím tak svobodná,přece jen si potřebuji někdy postěžovat.Mamince pomáhej a ať si výhru užije.:)...bez pomoci by jí to asi brzy otrávilo a nehubla by:)
29. 04. 2013 18:30
Mamince přeji shozené kila a spokojené hubnutí !!!
ať se drží!!!
29. 04. 2013 17:23
jilkajda: Já už 7 let mám volání v síti zadarmo. Platím dražší tarif, ale jinak je to super. A cesta dom a zpátky by vyšla na 500-800Kč, plus rovnou na pár dní, to se dohádáme, takže se to kecání vyplatí, myslím:D
29. 04. 2013 17:14
A už jste s mamčou přešli na neomezené volání ? :-))))))
29. 04. 2013 17:05
Keksi: VelkaKatka
jilkajda: My toho spolu nikdy moc nepodnikaly, tohle je takove fajn. Ikdyz se spolu moc nevidime, stravime spolu hodiny tydne na telefonu a resime zdrave potraviny. Ona je trochu blazen do vylozene zdravych veci, treba me porad otravuje s amarantem a tisici druhy lustenin. To ja zase ne. Ja zase vic vysedavam na STOBu :D
29. 04. 2013 16:58
Zublíku, s tebou a tvojí mamčou určitě nikdo problém nemá. Řekni mamce, že jí fandím. Kdyby ještě žila moje maminka, tak spolu určitě hubnem. Také byla silnější a já mám geny po ní.
29. 04. 2013 16:56
Proč by mělo vadit, že tu tvoje mamka je a nesbírá přátele? Moje kámoška sem taky svého času přišla a pouze vyplňovala sebekouč a všechno měla nastavené "pro nikoho".... Nemusíme tady plkat o blbostech všichni, ne?
P.S. A prozradíš mi její nick? Jsem zvědavá....

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři