TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 01. 04. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

aleachim

Sebekoučink

Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 13. 2. 2020. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 18972
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133054.53 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 24 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

aleachim

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

no a zase ta 70.

13. 10. 2015

V pondělí jsem dokončila návratový 12. týdenní cyklus a musím se pochválit za to že úspěšně. Cíle jsem dosáhla a cítím se dobře, trochu se na mě podepisuje podzimní únava, ale doufám, že se mi povede teď více odpočívat, tak by to mohlo být brzy v pohodě. Opět tak stojím na pomyslné hraně, kdy váha ukazuje 70. kil.

Zvláštní na tom je, že i přes úspěchy které jsou vidět, nejsem tak úplně spokojená. Čím jsem štíhlejší, tím víc na sobě vidím nedostatků a chtěla bych je rychleji odstranit a hlavně už natrvalo.

Plynule jsem navázala dalším cyklem na 12 týdnů a doufám, že po Vánocích už budu jen udržovat a ladit formu. Hubnutí tady v komunitě mi dalo hodně a to po všech stránkách. Proto, když mám někoho komu mohu pomoci, snažím se o to s ním podělit.

Mám kamarádku Martinku, která je na tom stejně jako já cca před 3 lety. Marťa je takový zlatíčko, ale je velmi stydlivá a plachá a já jsem se jí rozhodla pomoci na sobě zapracovat. Nejen na jejím sebevědomí, ale i na zdravějším životním stylu. Včera u mě byla na první seznamovací čajovou seanci se stobem. Povídaly jsme si cca 3 hodiny a vylezlo z toho přesně to co jsem čekala :D Klasika. Marťa málo jí a když, tak špatnou skladbu a vůbec nepije. Takže jsme se domluvily na nějakém postupu a budu jí pomáhat s hubnutím. Musím říct, že mě to moc baví někomu takhle pomáhat. Hodně kamarádkám jsem o stobu vyprávěla, hodněma z nich jsem ho i ukázala, ale málokterá u něj vydržela. Věřím, že kamarádka Marťa je ideální budoucí stobák a že jí to tady pomůže stejně jako mě.

Vždycky mě pak zarazí a dá se říct i zamrzí, když zjistím, že i když to hubnutí na stobu kámoškám šlo a prospívalo jim, stejně raději sběhnou k paleo, dělené stravě, mančinkové atp. Nemám proti těmto směrům vůbec nic, ale myslím si, že jednostranná dieta, nikdy nemůže vynahradit vyvážený jídelníček a zdravý pohyb.

Jak to máte vy, pomáháte lidem ve vašem okolí rozšiřovat obzory?

 

losos se špenátem, rajčaty, cuketou a zakysanou smetanou se špagetami k obědu

celerovo mrkvový salát s jogurtem - svačina

celodenní bašta: Snídaně: volská oka ( připravovaná bez tuku), zelenina, fazole svačina: Bílý jogurt, jablko, skořice ( teď jí musím mít všude, ničí mě chuť na sladké a permanenetní únava) Oběd: Losos, špenát, cuketa, rajčata, zakysaná smetana, špagety

Podzimní polévka: něco na styl zelňačky

 

Hodnocení (16 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

16. 10. 2015 10:05
Gratuluju k sedmdesátce a držím palce, ať se Ti daří i dál a kamarádce taky! ... STOB samozřejmě doporučuju všem, kteří projeví zájem
16. 10. 2015 08:25
Pokus se Marťu správně nasměrovat, ať je na světě o jednu spokojenou duši víc. A ať se nebojí ke STOBu připojit, bude ve správné společnosti. Jsi dobrá, že dokážeš motivovat druhé.
16. 10. 2015 06:24
Miško, moc gratuluji, jsi skvělá. Co se "osvěty" :o)) týče, si také občas připadám trošku divně a taky jsem rozčarovaná. Strašně moc lidí se mě ptalo jak se mi podařilo shodit, takže trpělivě vždy každému vysvětlím co dělám, že jím, pravidelně, hýbu se, jak mi semafórky a želvička vše krásně lajnují.... už se tady i kamarádky přihlásily, ale jaksi nenašly sílu buď vůbec to zkusit, nebo pokračovat.... nevím............ a příjde mi to jako promrhaná šance na lepší život.
16. 10. 2015 01:38
Máš můj obdiv, jak dokážeš někoho vyhecovat k pořádnému stylu co se jídla týče! Musím uznat, že i mě nakopla kamarádka, kterou jsem viděla po půl roce Stobáckého života - jak si vykračuje plná energie a optimizmu v sukni ne už XXXL a ještě se chlubila, jak moc najednou díky sebekounčinku jí oproti dřív. Tak ať jdou kila i dál tak krásně dolů:-)
13. 10. 2015 13:30
Míšo paráda, myslím že máš spoustu zkušeností jak ze stobem, tak se správným jídelníčkem, vyváženým a hlavě pestrým viz. tvoje fotky :-)! Takže opravdu můžeš kamarádce hodně pomoci. Když se tě bjde držet obě určitě zdárně dojdete ke svému cíli :-)! Tak ať se ti daří brzy pokořit 7 :-)!
13. 10. 2015 13:11
holky zlatý, už vůbec ne boubelatý :D Moc Vám děkuju, je potřeba si navzájem pomoci a proto mě Ten Váš zájem moc těší :-)
13. 10. 2015 12:59
Moc gratuluji k úspěchu a vytrvalosti.Já jsem tu teprve 3.týden a čeká mne do 70 ještě 7 kg.amoc mne to baví a také o STOBu hodně mluvím.Ale zatím na mne každý kouká jak na jojo.No nic,hurá do toho a VYDRŽET
PS.Bezva mňamání
13. 10. 2015 12:10
Míšo, ať tě stále drží ten Tvůj optimismus, se STOBkoučinkem mám taky konečně 7 na začátku. Kamarádka určitě Tvé zkušenosti a převezme.
13. 10. 2015 10:35
Velká gratulace k úžasnému výsledku! Jsi prostě dobrá a věřím, že za potřebný čas dosáhneš všeho, co sis umanula! Držím tobě i kamarádce pěsti!!
13. 10. 2015 10:27
Chválím, tleskám a za STOB děkuju :-)
13. 10. 2015 10:12
Kéž bych taky už viděla na váze 70... Dala jsem si to jako metu, po které začnu udržovat... zbývá mi 6 kil a do konce cyklu dva měsíce... když se tam nedostanu, asi s udržovákem stejně začnu... Jen abych vydržela... :-) držím palce, u mě jediný, kdo se chytil stobu byla kolegyne, ale už roznáší dál :-)
13. 10. 2015 10:07
Jsi šikulka a kamarádce držím palce:-)
13. 10. 2015 09:57
Jsi dobrá, jak jsi na sobě zamakala. Vyděla jsem tvé fotky z dřívějška, můžeš být na sebe pyšná. Taky jsi bezva, že se snažíš někomu pomoc. At se vám s Martinkou daří.
13. 10. 2015 09:55
Držím palce ať ti nadšení vydrží? Jsi super :-)Také si myslím, že není nad vyvážený jídelníček a pohyb. Jsem STOBu vděčná za to, že si můžu jídelníčky dělat sama.
Také se snažím pomáhat. Kamarádka si mě přidala jako lektora, ale vydržela 2 měsíce, přitom měla vymazlené jídelníčky s dostatečným příjmem, přesto se vrátila ke Ketodiet (jedno jídlo(no jídlo?!?) 60,- po 5 porcích denně), když to spočítáš na měsíc je to síla, nehledě na to, že je příjem okolo 3000 KJ, co dodat, hubne se při tom rychle, ale co dál?? Každý strůjcem svého štěstí :-) Ať se tvé kámošce daří !
13. 10. 2015 09:39
Jsi šikovná za to, co jsi na sobě dokázala a i hodná za to, že se snažíš pomáhat druhým. Martince držím palce, ať vydrží!
13. 10. 2015 09:37
Míšo jsi skvělá! Dobře je, že ti jde hlavně o to, aby to bylo natrvalo. Líbí se mi tvoje nadšení někomu pomoc. Snad se to povede i Martince, držím jí palce!! Taky jsem už spoustě lidí vyprávěla o změně životního stylu a Stobu. Většinou, ale poslouchají prvních 30 minut a pak se zase chtějí vrátit k nějaké "dietě". Ke změně holt musí, každý dojít sám, ale ne všem se to povede!

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři