TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 01. 04. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

aleachim

Sebekoučink

Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 13. 2. 2020. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 18972
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133143.84 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

aleachim

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

duben

11. 04. 2016

11.4.2016

Duben v plném proudu. Dneska ráno jsem šla darovat krev, chodím cca od 18 let. A v pracovním ovzudší se v pátek nedalo dýchat, tak jsem si vcelku s chutí prodloužila víkend. Ale není to zas až takový lehárko, ráno brzo vstávačka a dnes se jim povedla svolávací akce, takže nás tam bylo opravdu hodně, ale vcelku rychle to úbýhalo, vzala jsem si s sebou snídani a knihu a bylo mi fajn.

no a při čtení mě na stole zaujal letáček:

Informace uvnitř klasika: komprese a 6 x lepší spalování tuku. Nechápejte mě špatně, ale vážně jsem se tam nad tím málem rozesmála. Ale tak nějak už jsem přestala věřit na zázraky i když v lese vždycky jednorožce vyhlížím, tak na tyhle blbosti vážně nevěřím :-))

Podruhé mě rozesmálo, že v knize o výživovém poradenství uváděli, že CLA nemá absoltuně žádný vliv na spalování tuku (kdysi jsem ho poměrně často užívala)

V dnešní době je to skutečně složité vyznat se ve změti doplňků, suplementů a výživových směrů. Na některé případy je i zdravý rozum krátký.Když se člověk z různých odborných zdrojů dozvídá o tom, jak cukrová lobby ničí naše životy, jak potraviny ztrácí svou výživovou hodnotu. Celkově je situace ve světě dost vyhrocená. Tak neví jestli si dřív koupit multivitamin, BCAA nebo revolver... A proto se snažím žit pro to co je teď ne pro to co bylo. I když spoustu věcí si v  sobě člověk nese životem dlouho. Ale je důležité radovat se z maličkostí


Jarní poezie

Trocha jara i u nás doma

No a poslední prozatím dnešní smích u mě vyvolal stav v mé lednici, kterou mám jen sama pro sebe. No posuďte sami, můůže takhle žrát člověk co hubne ??? :DD

Krásné dubnové dny ...

 

 

Jistá lidová pranostika tvrdí, ještě tam budem... No nevím, na procházce potákávám spoustu lidí v kraťasech a tričku. Asi už jsem věkově buď vyzrálejší nebo nevím, ale pocitově mi teda počasí na trička nepřijde. Doufám, že moje klouby a ledviny to do budoucna ocení :DD

Duben začal a žádná zásadní změna, krom neustále se zvyšujícího tlaku, stresu a odporu k práci se neudála. Včera byla sobota, krásný den a kromě dvou procházek s čubinkou a nočního nájezdu na šatník jsem celý den spala. Vstávání ve 4 ráno, 3x týdeně silový trénink a nespočet dalších aktivit ( denní procházky, squash, plavání) moje tělo naprosto dostává. Asi i proto se teď dost peru s váhou. Zimní kolaps jsem už dotáhla, ale pořád tančím čtverylku s kámoškou 70, mám problém se teď dostatečně najíst, hlavně o víkendech nezvládám režim natolik abych do sebe všechno nasoukala a ta potvůrka tam na mě stále juká. Snažím se to brát víc v klidu a odpočívat, ale moc se mi to nedaří. Stres odbourám jedině pohybem, zkoušela jsem jógu, ale bylo to pro mě ještě horší.. Tak uvidím, snažím se vydržet a ne zalézt do postele s kýblem zmrzliny ( obrazně řečeno). Paradoxem je, že v těchto složitých obdobích mi vždy pomáhalo na psychiku vypustit režim a holdovat jídlu. Jenže to nejde do nekonečna... Snažím se sama sebe přesvědčit, že mě vlastní tělo zkouší, jelikož ví jak jednoduše sklouznu ke starým návykům a dost možná, je to i takový trest za poslední zimní kolaps.

Uvidíme co se z toho vyvine, teď je neděle poledne, jdu setřít v bytě a společnou chodbu a vezmu kolo a zajedu do zahradnictví pro bylinky, spojím to s projíždkou, tak se těším, že si užiju svého nového kola.

Krásné dubnové dny

 

Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

04. 04. 2016 09:39
Míso, nakazila si me, asi si také porídím nové kolo. Mám jenom takový starý krám a chtela bych také zacít jezdit trochu víc. Krásne se pritom procistí hlava. Drz se !!
04. 04. 2016 07:50
Děkuji za podporu ráno jsem vlezla po týdnu na váhu a mám o kilo víc :DD no zasmála jsem se a slezla a vzala tašku s krabičkama a šla do práce. Na žádný kolaps se nechystám + 1 kg je určitě ve svalech, pač baštím spoustu bílkkovin. :DD
04. 04. 2016 07:01
Drž se!!
03. 04. 2016 20:57
Kolo je dobrý relax. Držím ti palce. Co se týče váhy, jsem na tom podobně. Podařilo se mi sklouznout pod 80, ale mrška 77 ne a ne na mně juknout. Dlouho už se držím 79 - 78.
03. 04. 2016 19:50
Já dnes byla v triku s holkama a zdálo se mi teplo, na sluníčku 30, ve stínu 19C. Kraťasy na jezdící sporty nenosíme, máme rádi své neodřené nožky :-).
03. 04. 2016 19:45
Vydrž, vydrž, vydrž!
03. 04. 2016 14:00
Joj, tak ti držím palce....bude líp :-) A projížďky na kole...ty jsou prima na vyčištění hlavy :-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři