TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 31. 12. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

annmenki

Původní Sebekoučink

20 %
0 kg 4.9 kg

Již zhubnuto: 1 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 244
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133317.60 km
Kolo: 66129.30 km
Cvičení: 5532 h 15 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

annmenki

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

O jablečným hříchu

05. 01. 2015

O jablečným hříchu

Ten příběh o Evě a hadovi je všeobecně známej, jak sek naší pramáti, která byla ta nejlepší, nejkrásnější a nejchytřejší ženskána světě, jednoho dne připlazil had a ona nezačala ani ječet, ani se nedala naúprk, jako by to udělala každá z nás, když by jí před oko přišlo něco tak ošklivýho, ne naše pramáti zůstala zcela klidná a nechala si vlichotit pamlsek, sice nízkokalorickej a s příznivým GI, který jí ale stejně zkazil figuru, protože s vyváženou stravou byl tím pádem konec, neboť od toho okamžiku byla vydána napospas svý vlastní žádosti. Mluvím o tom proto, že pokud tento průhlednej trik fungoval na Evu, musí to přeci zabrat na každou jinou ženskou, tedy i na Zuzanu, co říkáte?
K snídani to byly dvě zasněžený koblihy a kapučínko, stálo to připraveno na stole a čekalo to, až se do toho jeden pustí, takže nebyl problém, zatímco se Zuzana zkrášlovala v koupelně, kde se vzalo, tu se vzalo, místo jedné koblihy jablko, o tu druhou se postaral Dunaj, věčně hladové psisko naší sousedky.  Co to je, vypískla, jen dosedla ke stolu, no koblihy, tohle není kobliha, no hele, když se na to prskne trochu moučkovýho cukru, je to skoro kobliha, jablečná kobliha, nevypadá to jako kobliha a není to kobliha! Au, nevyšlo to, ale ten rajskej plaz by to nevzdal, tak to taky nevzdám.
Čokoládovej muffin jsem napřed musela vyprostit z tý papírový bábovičky, i když Dunaj by to sežral celý, ale už jste viděli muffin bez košilky? Nu, musím říci, že se mi povedl, jablko si tam sedělo jak v peřince, vedle šálek voňavý kávy, už chyběla jen Zuzana. Co to je, co by to bylo, přeci tvůj muffin, to není žádnej muffin, ale jo, jablečnej muffin to je určitě, nevypadá to jako muffin a není to muffin! Ani to nezkusila a vypila hořkou kávu! Uff, dobrá, dám ji, holce zlatý, ještě jednu šanci, aby dokázala, že je dcera Evina.
Po pštrosím vejci, což je vlastně slepičí vejce obalené mletým masem a pak v trojobalu usmaženo do zlatova, se Dunaj dlouho olizoval, tak dobrou večeři asi nečekal, zato Zuzana to nerozdejchala, i když podle mýho pečený jablko v župánku s bramborovou kaší nemůže být nic špatnýho, a šla uraženě spát, takže si ani nevšimnula, že dneska se jí semafórky konečně rozsvítily zeleně.
Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

07. 01. 2015 12:25
Chudáček Dunaj, když to takhle půjde dál, zkornatí mu žíly..
06. 01. 2015 07:46
To je parádní příběh :-)
05. 01. 2015 20:20
To je krásné, úžasné a líbezné počteníčko. Já, milovnice všeho, co se kolem jablek nachomýtlo, jsem čekala zcela jinýhřích. Takový tradiční. Jako,že se někdo neudržel a slupnul celý štrúdl, nebo upekl Hraběnčin koláč a neudržel se a návštěvě zůstaly zcela dietní kousky. A ono to taková co? Co napsat, abych se neopakovala? Bezva blog.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři