TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 31. 12. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

annmenki

Původní Sebekoučink

20 %
0 kg 4.9 kg

Již zhubnuto: 1 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 244
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133268.07 km
Kolo: 66129.30 km
Cvičení: 5531 h 55 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

annmenki

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Jak to chodí v masnejch krámech

07. 01. 2015

To starý pořekadlo, že štěstípřeje připravenejm, známe každej, otázka stojí, jestli my jsme připravený,abysme čelily boji se spouštěči, to sou ty záludný a lidskýmu oku neviditelný trpajzlíci, který nám stavěj do cesty rozličný nástrahy, a pak maj děsnou srandu z toho, že jsme se chytly do oka a bezmocně se tam třepáme jak velký masařky, co jsou jim křidýlka najednou úplně k ničemu, páč nemají tu sílu, aby je zvedla opět k nebi.

Jednoho krásnýho rána mě ten nerovnej boj přestal bavit, páč ležet v pasti se Zuzanou není žadnej med,to je vždycky nářku a výčitek, že to měla vidět, někdy i vědět, a občas i nedělat, a že už nikdy, nebo jen někdy, či jen několikrát, až jednomu brněj uši do samý hluchoty.

Na spouštěče platí jediný,poctivý proteiny, a tak jsem Zuzanu dostrkala do masnejch krámů, ve dveřích se mi ovšem vzpříčila, že dál nejde, nebude tam za husu i s houserem, ona tam prostě nepůjde a hotovo, a všechny spouštěče na světě ji můžou bejt ukradený, ona se nebude ztrapňovat a nebude lidem pro smích a...

No, naštěstí si jejího upejpání všimnula obsluha, tak ten svalovec přiskočil ke dveřím, vzal Zuzanu do náručí a donesl ji rovnou k regálu s proteinovými tyčinkami, paninko, stačí si jen vybrat, a kdybyste neměla jazýček zrovna na sladký, můžu vám nabídnout i jerky, hovězí nebo vepřový, podle libosti, milostivá, můžu to tak nechat.

Když Zuzanu přešlo zdráhání i váhání a pořádně koukla kolem sebe, bylo hned jasný, že to není jedinej Herkulesv dohledu, a protože chlapi maj pud loveckej a s tím nic nenadělaj, i když je ženská v nejlepších letech a plnoštíhlá k tomu, slítli se k ní, aby dali do placu tu radu, tu ponaučení, co má míchat s čím a jak, a nakonec to bylo moc pěkný odpoledne v chlapským obležení a bohdá ne poslední.

Tak až půjdete kolem krámu fitness4eu,nakoukněte, třeba budete mít také štěstí a narazíte na Vindízla. No, a kdyby ne, vždycky tam můžete najít nějakou tu zaručenou medicínu na spouštěče.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři