Datum registrace: 08. 10. 2010
bjolana
Sebekoučink
Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 5. 3. 2018. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.
Počítadlo pohybu
| Můj pohyb | |
|---|---|
| Chůze: | 0 km | 
| Kolo: | 0 km | 
| Cvičení: | 0 h 0 min | 
| Všichni uživatelé | |
| Chůze: | 143757.57 km | 
| Kolo: | 67291.75 km | 
| Cvičení: | 5972 h 31 min | 
Získané body
bjolana
Jak psát blog?Bulgur
03. 06. 2014
										Ahoj všem , prosím o radu , jak upravujete bulgur - nějaké Vaše nej receptíky .
										
                   
		
			
							Hodnocení (0 hlasů):
						
									
					Komentáře je možné psát až po přihlášení.
03. 06. 2014  21:43
				           HankaCh
				           Taky ho jen přivedu k varu a nechám "v peřinách" dojít, mám ho ráda sypký jako přílohu místo rýže, třeba do něj jen nakrájím okurku a bylinky a je to super k rybě, do salátu postudenu ...
				         03. 06. 2014  20:52
				           
				           ahoj, mám ho ráda "růžový" - s passatou z rajčat, zasmaženou cibulku nadrobno - jako přílohu. Nebo jako "čínu" - zelí na cibulce s hnědým cukrem vydusit, zkaramelizovat. Přidat k hotovému bulguru a k tomu libovolnou zeleninu na nudličky (u mne vévodí cuketa, mrkvička, paprika - zasmažené nudličky), koření jak je libo. Taky ho nechám jen spařit a dojít.  Jde kombinovat s libovolnou zeleninou.
				         03. 06. 2014  20:21
				           
				           mám celozrný i obyč, používám všude kam jde dát rýže, nebo z něj dělám kaši, dnes jsme jej měli v rajské polívce. Dobrý je i do salátu se zeleninou nebo tuňákem.  Ať Ti chutná :-)
				         03. 06. 2014  12:06
				           
				           Zaklad je ho jen zaparit a nevarit. Porci zalit varici vodou a dam ho pod polstar a tam dojde. Muzes si ha dat do ceho chces 
				         bjolana
Aktuality
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

				                    





