TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 11. 07. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

bubina51

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 8.3 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 919
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

bubina51

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Víkendové výhry a prohry

14. 07. 2014

Áno pre začiatok trénovania nových návykov som si síce nevybrala najlepší víkend, ale je treba povedať, že keď som doma v Prahe a v práci, tak sa mi správne stravovanie darí dodržiavať celkom jednoducho, takže víkend u rodičov na Slovensku je omnoho vačšia výzva :)
Musím sa priznať, že aj keď to nebolo bezchybné, tak to zase nebolo ani úplne strašné...áno maminkynmu koláču som neodolala, ale dala som si ho len na raňajky a tatinov tatarák sa tiež nedal odmietnuť, ale myslím, že s hriankou na sucho to až taký hriech nebol. Taktiež sme boli nakupovať v Maďarsku a keď si všetci dali na obed obligátnu pizzu, ja som si objednala šalát a ich okraje pízz mala ako pečivo  :))) a samozrejme som to všetko prekladala veľkým množstvo čerstvej zeleninky a ovocia zo záhradky a behaním po dvore so psom. 
Takže okrem dobrého pocitu som si odniesla plnú bedničku "bio" zeleninky, z ktorej budem tento týždeň variť a ak sa moje nápady podaria, tak receptíky vám sem samozrejme napíšem, aby ste tiež mohli vyskúšať :)
Okrem spracovania toho množstva zeleniny ma tento týždeň čaká začiatok intenzívnej prípravy na posledné štátnice na VŠ popri práci na plný úvazok (a už fakt musím začať lebo august sa blíži). Takže som si povedala, že do štátnic budem riešiť hlavne správnu stravu a nebudem sa stresovať, tým že musím ešte stihnúť cvičiť. Namiesto toho budem z práce a do práce chodiť pešo (cca 15 minút).
Dúfam, že aj vy ste si užili víkend tak ako ja a prajem veľa síl do nové pracovného týždňa. 
Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

14. 07. 2014 09:50
Teda, ty toho zvládáš hodně. Klobouk dolů. Myslím, že i ten víkend jsi zvládla skvěle.
14. 07. 2014 09:20
Zuhan děkuji, studovat popri práci jse ale vybírá jsi tosvou daň (i v podobě těch kil :-P) a PetraPo je vždy potřeba najít zlatou střední cestu :) Lepší si dát pidi porci normálního i když tučnějšího jídla, než pak sežrat celou čokoládu :)
14. 07. 2014 09:12
Jo, jo - moc dobře to znám - tento víkend byl taky u příbuzných a na rozdíl od tebe - u mě nic moc :-( Sice se snažím, ale někdy to prostě nejde odmítnout ... Zrovna včera jsem to řešila pidiporcí pečeného králíka na smetaně :-)
14. 07. 2014 08:44
Velmi pěkné:-) Já teda taky neodolám, když otec něco uvaří a pozve nás (akorát si třeba té svíčkové dám menší porci než obvykle). Plná bednička zeleniny by se mi taky hodila, začínám si pomalu připadat jako králík:-)
Jinak tedy přeji úspěšné státnice, každý, kdo dokáže vystudovat při zaměstnání, má můj neskonalý obdiv.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři