TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 11. 07. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

bubina51

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 8.3 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 919
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

bubina51

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Motivace zůstaň při mne!!

22. 07. 2014

Znáte to...pustíte se do hubnutí s notnou dávkou motivace a pak přijde první vážení a váha místo aby alespoň stále, když už ne klesala si hezky jede dál nahoru!!! Mrcha jedna nespolupracujúca !!! :)
Určite to nie je tým, že by som mala vysoko nastavený príjem, protože jsem hubla už i při vyšším (ale s víc pohybem), spíš jenom moje tělo potřebuje trochu delší čas na přispůsobení se  "novým podmínkám"...uvidíme v pátek.
I když jsem o víkendu vůbec nestíhala zapisovat, tak jsem se svým "výkonem" na svatbě a po ní celkem spokojená. Paradoxne mi to zjednodušil fakt, že koláčky nebyly moc dobrý :P. Bylo to spíš takové vánoční cukroví a na to já moc nejsem :))  Taky se mi daří plnit předsevzetí, že budu do a z práce chodit pěšky, i když jsem z tohohle počasí chvílema unavená tak, že se mi ani nechce klást nohu před nohu :). Taky jsem se konečně začala učit na státnice a teď budu mít dva víkendy klid na učení, tak se do toho pořádně zakousnu, i když netuším jak si to všechno zapamutuju :D a ještě v tomhle vedru když se mi mozgové závity zahřívají samovolně :)
Potkaly jste se s tím, že i když jste všechno dělali správně šla vám váha po týdnu nahoru??? A jak jste se s tím vyrovnaly?? Já si říkám, že zatím není čas panikařit, ale jsem mírně znepokojena a demotivovaná, ale snažím se pořád si připomínat proč to dělám.
Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

22. 07. 2014 10:11
Přesně vím,o čem mluvíš.Já jsem po 5 měsících pořád na stejné váze.Už jsem přestala zapisovat,abych se nestresovala a konečně se mně začíná odbourávat tuk,váha se sice nehýbe,nabírám svalovou hmotu.Opravdu je dobré mít doma váhu na měření tuku, vody,svalů,máš to stále pod kontrolou.Já 2x do roku zajdu k poradkyni nechat se změřit na váze InBody230,aspoň mám podrobnější kontrolu.
22. 07. 2014 09:52
Tělo je mrcha. Já teď jela 8 týdnů skoro stejná čísla a některý týden to udělalo -1 kg a některý + 0,2 kg. Jenom o číslech to prostě není.
A taky je na tohle dobrá váha s měřením tuku, protože ač váha stagnuje, když % tuku jdou dolů, udržuje to motivaci.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři