TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 20. 05. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

cahounek

Původní Sebekoučink

37 %
0 kg 7.5 kg

Již zhubnuto: 2.8 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 2007
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133044.81 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 4 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

cahounek

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

jsem tlusty hnusny prase a to same jsem udelala ze sveho syna - chceme zmenu

19. 03. 2017

Ahoj všem, 

Po par letech jsem tu znova.

 

Je ze me tlusty hnusy zakoplexovany prase. A tlusty prase jsem udelala i ze sveho syna.

 

A tak po dnesni navsteve u sestrenice ktera mi opet nezapomnela rict ze prcek zase pribral me to donutilo opet zalozit hubnouci cyklus pro sebe i pro meho prcka.

 

Chapu ze mu nesmim brat ziviny ale v sedmi letech ma 38kg. A ja ve 30letech mam to co jsem tu mela kdyz jsem tu zacinala pred 6lety.

 

Vyzrala jsem se do tak tlusteho prasete ze mam problem vyjit v praci do druheho patra aniz by me to div nepolozilo. Pravda alespon nejezdim tim vytahem. Mam problem se ohnout a zavazat si tkanicky a kdyz jsem si v autobuse chtela sednout do zvyseneho schodu kde jsou sedacky tak jsem mela problem bylo to pro me moc vysoko a malem jsem skosila lidi okolo sebe.

samotne se mi ze sebe chce brecet ze kdyz ze me byla kocka ze jsem to nechala zajit az sem.

 

Od zitrejsiho rana jidlo opet vazim a zapisuji.

 

Chci zpatky sve sebevedomi, chut vyrazit ven a ne si sednout k televizi pytlikem chipsu. Chci napravit to co jsem posrala a vratit svemu synovi i jeho postavu pze si uvedomuji ze nicim jeho zdravi. Pravda nikdy nebyl hubeny ani stihli. Ani jako miminko. Ale temer 40kg me fakt vydesilo. Dle tabulek by prcek mel mit o 14kg mene.

 

Neukamenujte me. Chci to napravit, potrebuji vasi podporu a pomoc. Vim ze kdyz to slo jednou pujde to i dnes. Jen se bojim abych malemu nebrala meco co nutne potrebuje.

 

Odbouravam vsechny sladkosti atd. Nechci zabit ani jeho a ani sebe.

 

A hlavne chci byt i pro nekoho atraktivni a ne jen tlusty prase.

Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

21. 03. 2017 10:01
Ahoj, jak píší děvčata, neříkej si tak ošklivě, je dobře, že chceš stav změnit u sebe i u syna, ale taky si myslím, že bys měla vyhledat odborníka na dětské obezitologii, i když je Stobu bezvadný, sama to s ním nezvládneš. Držím ti palce, ať se vám to oběma podaří napořád.
21. 03. 2017 09:19
Jen piš a svěřuj se, nenecháme tě v tom......ale je jen a jen na tobě jestli to zvládněš do zdárného konce !!
21. 03. 2017 09:01
Nejtěžší máš za sebou - začít :).
Takže ať želvička ťape ve správném tempu a směru.
20. 03. 2017 16:57
Je moc důležité, že si nic nenalháváš, že ses na sebe naštvala a že chceš problémy řešit. Nejdůležitější je kromě složení jídelníčku i pohyb, ale to ty jistě víš. Držím palce jako všichni, kteří ti napsali v komentářích svůj názor. Nejsi sama - máš tu nás všechny.
20. 03. 2017 15:31
Také se sem ráda vracím, nejsi sama, tak přeji ať se daří.
20. 03. 2017 15:15
Ani přiznání pravdy sama sobě nesmí znít tak drsně. Je přece moc pozitivní už to, že jsi se dala znovu do boje. A úplně nejpozitivnější je Tvoje odhodlání pomoct sobě i svému synovi. Určitě to zvládneš a už se těším na to, jak se budeš chlubit svými výsledky. Jsi tak nabitá, že Ti to určitě půjde. A budeš zase kočka a syn Tě bude mít za vzor. Vydrž, budeme Tě podporovat.
20. 03. 2017 14:37
Neberu to jako nadavani si. Beru to jako priznani pravdy s kterou chci pracovat.
vim ze za mesic to co jsem za tri roky nabrala nedam. Na to mam uz nejake zkusenosti.
rozjodne prckovi nechci rikat a ani nebudu ze je kulatej nebo tlustej. Ale pracovat s jidlem rozhodne budu. Hodlam odbourat zbytecny prijem ktery mame. Takovy jako bonbonek susenka. Neazihame obed dej si jogurt atd. Proste si cas musim udelat aby jsme to vsechno dobre zvládli.

Na druhou stranu mam tady Vas. A to je podpora i kdyz ne vzdy se bude cist dobre a lehce. Ale priznani i sama sobe ze tohle je spatne. To je to co je asi v prvnim okamziku to nejvic dulezite.
20. 03. 2017 13:36
Gratuluji k rozhodnutí se sem vratit. Taky jsem se po dvou porodech vratila. Ale jak pisou holky nize, jsi krasna holka, ktera si jen momentalne nese tukovou zatez. Znam to a ver mi, bude lip. I tvuj chlapecek je urcite krasnej kluk a nezapomen mu to pripominat. Kazdy den, po kazde spolecne prochazce, po kazde zdrave veceri. Jen mu prostim te nerikej, ze je tlusty a ze musi to a to a naopak nesmi to a to. Jako pubertacku se me rodice snazili v dobre vire takhle zhubnout a hadej co, jen jsem pribirala. Zhubla jsem az mimo domov, kdy mi nikdo nepripominal, ze moje vaha a jidlo je stredobod vesmiru. Nesmirne drzim palce a posilam silu :)
20. 03. 2017 12:45
ahoj vítej, také se sem často vracím :-) z tvého blogu je evidentní pěkná naštvanost, tak at je i dobrou motivací . Víš už jak to tu funguje , tím máš vše usnadněné. Držím tobě i tvému synovi palce a dej vědět , jak to jde
20. 03. 2017 10:30
Nenadávej si, Čahounku. Svět kolem nás není jen o štíhlých lidech. I ti silnější v pase mají druhým co dát! Ale pro lepší zdravotní vyhlídky je dobré nějaké to kilo shodit. Tak do toho!
20. 03. 2017 10:26
Prosím!!!! Nenazývej se hnusným tlustým prasetem. Vím, zní to divně, ale musíš k sobě přistupovat pozitivně. Ano jsi tlustá, vidíš to, a protože se máš ráda, něco s tím uděláš. Je fajn, že ses postavila na startovní čáru a za to se pochval!
Sedmileté dítě s nadváhou je problém, který určitě neřeš sama!!! Najdi dětskou obezitologii a vše řeš s odborníky, jinak synovi zaděláš na doživotní problém. Mluvím ze své zkušenosti. Byla jsem tzv. "pěkné dítě", v 9 letech jsem během tříměsíčního pobytu maminky v nemocnici nabrala (tatínek mi prostě dopřál všeho). No a maminka mi po návratu domů naordinovala dietu (= nedala mi prostě dost najíst a zakázala úplně všechno sladké), reakce byla, že jsem sice hubnula, ale jídlo se pro mě stalo středobodem světa a sladkosti od kamarádů či tajně koupené byly jedinou útěchou. A já od té doby vlastně jen hubnu a tloustnu. Jo a bude mi 56.
Držím moc palce Tobě i synovi a měj se k sobě hezky!
20. 03. 2017 10:10
ahoj , společně to dáme.
20. 03. 2017 09:38
Ahoj ,taky jsem opět na startovní čáře a to jsem si říkala,že to už nikdy nedopustím..no je potřeba nalít si čistého vína...přiznat si v čem je chyba a začít s tím něco dělat...super je že jsi začala a ANO jak píšou holky - nadáváním si opravdu nepomůžeš ...začni se mít ráda a udělej změnu z lásky k sobě a ke svému dítěti.Držím palce Čahounku <3
20. 03. 2017 09:17
Ahoj, už si dál nenadávej, ale začni uvažovat jinak. Chybou by bylo, kdyby ses snažila utnout náhle veškeré pochutiny, díky kterým jsi se dostala až sem. Postupně je omezuj, stejně tak pomalu ubírej sladkosti synovi. Soustřeď se na nákupy a na to, co máte v ledničce - když tam nebude nic nevhodného, nebude vás to lákat. Choďte na vycházky, v 7 letech ještě bude s tebou syn ochotný chodit "-) , chvalte se i za maličkosti a dávejte si odměny za každý, i malý úspěch. A ono to půjde, sice pomalu, ale jistě. Přeji ti proto hlavně vytrvalost !
20. 03. 2017 08:43
Já se dnes taky po letech vrátila a jsem ráda, že je nás tu více co s tím chce něco dělat. Držím pěsti, aby jste dosáhla svého cíle. Jde to jen to chce chtít a vydržet. Tak šup šup do toho :-)
20. 03. 2017 08:36
Dneska bych ráda tady viděla úplně jinak nazvaný tvůj nový blok, přece ti ode dneška začíná nový život, ze začátku bude tvrdý , ale do roka a do dne to bude krásné, hrdé, žes to dokázala a budeš se mít konečně ráda. S tím mít se ráda začni hned a napiš nový startovací blok !!!!!!!
20. 03. 2017 08:03
Ahoj Cahounku, souhlasím s holkama. Je dobré se na sebe naštvat a změnit styl života k lepšímu, ale s negativním pohledem na sebe sama to moc dobře nejde. Co se stalo nevrátíš, ale s pozitivním přístupem a pohledem do budoucna, že to ty i syn dokážete, to půjde o mnoho lépe. A vy to dokážete, určitě ano. Tak s chutí a trochou pohody do toho. :-)
20. 03. 2017 07:39
Ahoj Cahounku, vítej zpátky. Neboj, nejsi v tom sama. Je moc dobře, že jsi se zastavila a zamyslela na tím, že chceš změnu a chceš pro to něco udělat. Už proto si zasloužíš spíš ocenění než nadávky. Nikdy není pozdě začít. Držím moc pěsti tobě i tvému synovi :-)
20. 03. 2017 07:34
Cahounku, hnusný prase vypadá jinak! Tak si opravdu neříkej! Budeme ti všichni držet palce, a určitě se nějakých kileček zbavíš. A nezapomeň, že nejde naráz změnit všechno, ale pěkně po krůčkách.
20. 03. 2017 06:30
Tak ať se Vám oběma daří :-)!
20. 03. 2017 05:46
Mám stejný názor jako Hanka a držím palce.
20. 03. 2017 05:17
Vítej - začni třeba tím, že změníš název svého blogu. Negativním oslovením si do své hlavičky nasazuješ všechno špatně. Zkus to třeba takhle: Chci změnu pro sebe a svého syna. To zní pozitivně, vystihuje to, co vlastně chceš . :-) Chápu, že jsi "rozladěna" nad svojí hmotností i hmotností syna, ale hanlivými výrazy to nebude jiné - ba naopak. Důležité je mít se ráda, a když se ti na sobě něco nelíbí, tak se snažit s tím něco dělat a ne se urážet. :-) Tak hlavu vzhůru a ať tvůj další týden je spokojený a pomalými krůčky jdeš společně se svým synem vpřed. Zde najdeš podporu, návod jak na to a zbytek už je na tobě. :-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři